HIV depistat la un bordel din Grecia

HIV depistat la un bordel din Grecia | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Am vazut stirea pe net, scria ca s contrazic cei de la Drepturile omului cu autoritatile din grecia care au hotarat sa faca publice pozele prostituatelor infectate pt. ca toti barbatii care au intretinut raporturi sexuale cu ele sa s prezinte la medic.

Voua nu vi se pare normal ca pozele sa fie publice in situatia asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aualeu, da' ala care face sex cu prostituate le mai tine minte mecla, sa le recunoasca din poze?...Nu mai bine s-ar prezenta la medic toti cei care se simt "cu musca pe caciula" si si-au asumat asa riscuri?...Ei, uite ca eu in cazul asta as tine cu prostituatele, da, le-ar incalca drepturile sa le afiseze "pe garduri"!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

si eu sunt de parere ca cei "vizati" sa isi faca analizele...degeaba publica pozele "fetitelor", crezi ca le mai recunosc? dar patronul bordelului ce are de spus? nu trebuia el/ea sa se asigure ca "marfa" e ok?

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mai sunt barbati care fac sex cu straine si nu se protejeaza?
Da-n capul fetelor alora ce naiba era? Ele stiau ca sunt infectate ?

Nu cred ca e OK sa le atarne pozele pe garduri, e suficient sa vorbeasca despre asta prin toate caile posibile iar cei care se stiu cu musca pe caciula sa mearga la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu cred ca trebuie publicate pozele, in mod normal nu cred ca au habar ca-s infectate; si nici n-am auzit de sex neprotejat la bordel, este in interesul ambelor parti.
Asa ca niste analize...nu strica la nimeni.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cel mai simplu ar fi fost sa dea doar numele si adresa bordelului. Mai degraba ca barbatii sa isi aduca aminte unde decit cu cine...

Faptul ca au publicat pozele e cu dus si intors: pe de o parte sunt date personale, pe de alta daca incep din nou sa lucreze si infecteaza si pe altii? Insa din partea barbatilor mi-i se pare o enorma prostie sa nu se protejeze cind merg la bordel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu stiu daca toate, dar unele stiau ca sunt infectate. Vor fi acuzate de vatamare corporala. Bordelul era ilegal, cred ca de-aia si sexul neprotejat.
Era ok si numele bordelului, dar daca au facut sex si in afara.... "orelor de munca"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Nu e ok sa le publice pozele, oricum nu cred ca vreun barbat isi mai aduce aminte de fata fetei cu care a fost!

Mi se pare o mare prostie din partea barabtilor sa nu se protejeze cand apeleaza la asemenea fete.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Dar sunt atatia barbati car se culca si in Romania, in special in Bucuresti, zona GArii de Nord cu prostituate, fara niciun fel de protectie! BINe, fac parte din ceam mai joasa categoria sociala, dar totusi. Sunt sigura ca daca le-ar testa si pe fetele alea ar constata ca si la noi s-au declansat cateva bombe biologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna seara prostituatele nu erau la un bordel erau pe strada cum ar fi la noi in tara "pe centura"si barbati care mergeau la "fetite"le plateau sa accepte sex ul neprotejat astia sunt oameni care nu au creier sunt oameni casatoriti cu famili acasa pina in momentul asta au sunat la linia pusa la dispozite de autoritati peste 5000 de persoane

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

este pura inconstienta din partea unui barbat sa nu se protejeze cand e vorba de fete de pe centura.
insa cu adevarat tragic e faptul ca probabil s-au infestat si multe sotii care nu au absolut nici o vina.

Mergi la inceput