alergie solara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Unul din baietii mei e alergic la soare si...creme de plaja. Desi am testat nenumarate creme, singura care e ok pt el e cea de la Avene. Ieri a fost la ziua verisoarei, la curte, si ca o mama prevazatoare l-am dat pe fata, pe maini, pe umeri (m-am gandit ca transpira si se dezbraca). Am uitat sa-l dau pe picioare si acum are o dunga rosie cu punctulete pe bucata ramasa libera intre pantalonii pescaresti si sosete. Servim tot Avene - calmare dupa plaja- si peste cateva zile va fi ok. Pana atunci, pe langa crema, pantaloni lungi.
Va trebui sa incerci si tu care e crema cea mai buna pt pielea copilului, sa te inarmezi cu tricouri lungi/largi si albe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt cativa pasi d eurmat"
1. vizita la alergolog,care decide daca te trimite sau nu si la dermatolog.
2. analize de sange pt a se vedea daca e vb d eo alergie mediata de histamina, IgE mecanismul,deci sau e vb despre alt tip de reactie.in fucntie de aceste rezultate se va stabili tratamentul.

eu am tot avut bubite pe mine,a fost tolerabil,intrucat eram prietena cu muntele, nu cu marea.
la prima mare expunere la soare m-am umplut efectiv de bubite.
a durat pana in decembrie, apoi,din februarie,fara motiv, din nou si tot asa,pana, stresata,am facut biopsie.
as fi vrut sa fie alergie.

3. in genere alergiile nu prea trec.
sarcina am vazut ca maia tenueaza din ele.desinsibilizarea e ok,dar alergia dispare atata timp cat contactul cu alergenul e permanent,asta e principiul desensibilizarii.

4. aeriusul este apa de ploaie.xyzalul are acoperrie cutanata,ca sa zic asa.

5.daca vrei,da-mi pm si iti recomand alergolog f bun in bucuresti.

Mergi la inceput