FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 18

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Smaick

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Smaick...imi pare nespus de rau , te imbratisez si aici . Nu-ti pierde speranta te rog

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Smaick, imi pare rau! Trebuie sa crezi, sa speri totusi in continuare! Poate data viitoare vei reusi...si iti doresc din tot sufletul!
Fii puternica, linisteste-te, aduna-te si mergi mai departe! Crede in sansa ta! Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Smaick imi pare rau.
Iti doresc putere sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele
Smaickincearca sa treci peste si mergi mai departe pina iese cum vrei tu

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor....desii nu citesc vesti bune....
smaick imi pare rau pentru nereusita ta....crede te rog in sansa ta si nu te lasa!....chiar nu pot sa inteleg ce a mers rau in cazul tau....of Doamne!incearca sa iti revii repede si sa nu pierzi timp...care e cel mai pretios...te imbratisez cu mare drag!

amaliaro, iubita te pup tare tare!

fetele gravidute ce s-a intamplat cu voi...scrietei asa de rarut...v-ati mutat la alt topic si pe noi ne-ati parasit??....tare mare nevoie avem de voi acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Miracol poate ne auzim mai pe seara sa ai grija de tine miine ma duc sa iau rezultatrul partial de la analize

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

SMAIK i-mi pare sincer rau, oare ce nu a mers la tine, ti-au dat vreo explicatie?? Eu zic sa treci peste acest necaz si sa mergi mai departe, mai ai embrioni?? pup fata greu incercata.

Mamicilor dar pe unde sunteti? chiar asa de rau va simtiti incat nu mai puteti intra? Va si va urez sarcina usoara.

o zi calma va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

fetelor multumesc
ella nu am scris inca la clinica si da, mai am embrioni; acum trebuie sa ma adun si sa-mi fac planurile pentru ET
va pup pe toate

Mergi la inceput