Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu nu ma deranjasem deloc. mie imi place cand se zice ceva de pk:)
stii ca sunt pe aproape tot timpul:)
mie nu mi-a placut de el pt ca e fixist!!!
am raspunsuri de la 3 doctori la aceeasi intrebare si al lui e cel mai "fara nici un medicament" si "nu este nici o problema".
ceilalti macar mi-au spus ca ar putea fi o problema si sa iau medicamentul X.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Intr-adevar sunt momente cand poate Laura raspunde putin mai greu la mailuri, dar trebuie sa recunosc ca intotdeauna a ajuns informatia in timp util; deci la final asta nu a fost o problema pt mine. Cred ca totusi e f aglomerata si se ocupa de f multe lucruri, si de aceea cred ca sunt momente si situatii cand nu poate raspunde asa cum ne-am dori noi; dar daca am insistat am obtinut raspunsurile dorite.
Au fost momente cand desi trecuse un an de cand nu mai vorbisem cu ei, am sunat pt ca aveam o urgenta si m-a ajutat f rapid cu o programare la o ecografie la dr Herghelegiu. Poate nu pare mare lucru, dar pt mine in momentul ala a contat f mult.
Una peste alta in cazul meu au fost corecti, dar fiecare are experienta ei si intotdeauna merita citita si respectata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ioana, imi pare rau ca te-a luat asa Herghelegiu ... eu una nici nu vreau s amai aud de dr. asta ... da e ecografist cunoscut in oras, da taie bine la cezariene, da la partea de suflet eu zic ca are un mare gol ... si o spun dupa cum m-a tratat pe mine la sarcina oprita in ev., "cu fundu" scuzati expresia, m-a tratat ... fara pic de grija, de empatie, nimic, macelar si atat
Evident ca sunt oameni care il lauda, dar eu nu-s printre aceia ...
Tu pe ce doze de anticoagulant esti acum ?

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
9+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Sabina asa pare in anumite situatii, cam "fixist" ;
Samira de vineri ascult intr-una melodia aia dansanta.... asa imi vine un chef de mare, soare si un club .... Cum iesi limo?
Ioana as merge pe doza de clexane recomandata de uschi dar as monitoriza saptaminal IR; abia atunci afli daca e corecta doza sau nu. Sa stii ca eu am auzit de Herghelegiu ca este foarte bun, cam sincer si cam direct; ceva , ceva vazu el daca iti spuse asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor
legat de doctori eu cred ca are dreptate si Sami si Lara. Nu avem cum sa fim obiective! E clar chestiune de chimie la mijloc. Pentru mine personal, PK va ramane cel mai de incredere dr pe care il cunosc. Dar am suficient discernamant incat sa imi dau seama ca lucrurile s-ar fi putut schimba foarte bine daca as fi avut alte experiente acolo, asa cum, la fel de bine, puteau sa mi se confirme actualele "simtzaminte".

Sami, merci de raspuns. Nu stiam ca a nascut asa devreme... Dar stiu ca fetitza a evoluat bine sin spital. Eram curioasa in ce stadiu mai e acum...
Pup fetele.
PS: Ady, cred ca tu ziceai ceva de costuri si ma bag si io in seama...eu am plecat la Budapesta ca in Romanica nu-mi permiteam banii astia de fertilizare. La Kaali m-a costat jumate din banii pe care i-as fi platit la Biogenesis, Asta luand in cosiderare si cazarea si drumul...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Ioana sa stii ca pretul primului fiv facut cu dr D a fost maricel; la vremea respectiva mi s-a parut cea mai buna optiune din Bucuresti. Poate cu drumul, cazarea, mancarea as fi ajuns la aceiasi bani, cine stie. Dar din pacate eu nu pot lipsi de la servici prea multa vreme, a contat si acest aspect; eu am avut doza de stimulare 225 puregon+225 merional, nu cred ca dr K mi-ar fi dat vreodata o stimulare asa puternica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana, pun si eu ac intrebare:ce a zis dr avram?i-ai dat email? sunt sigura ca bebelina ta va recupera ..ca tu stii ca fetele sunt mai luptatoare
eu nu prea cred ca as fi dat la bio jumate din cat am dat la kalli..ca la mine DR D mi-a zis ca imi da doze de cal..cred ca ma ducea spre 2000 de euro tratamentul si inca, cam 3000 euro, fiv cu icsi
mai fetelor,sincer nu era nicio fustaerau servete din hartie,mai mari,dreptunghiulare, pe care le puneai ca o fusta

si acu referitor la comunicare..eram la receptie la kalli si a venit un cuplu din arad care avea programare la PK,dar la receptie nu figura...si au cerut oamenii un calculator sa le arate ca au programare facut de PK ..dar Pk era ocupat..intr-adevar nu i-au trimis acasa,dar i-a vazut alt dr,nu PK..eu cred ca scapari sunt peste tot

Mergi la inceput

Lyly pai doza mea cum ti se pare 225 puregon+225 merional? direct iapa sunt Intr-adevar f scump tratamentul, dar ce alta varianta era? cu aceasta stimulare imensa am obtinut 3 ovocite mature, probabil cu o stimulare slaba nu obtineam nimic, sau doar vreun ovocit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

adriana, pai e cam de catar...ca mie mi-a zis 350 +350...chiar si la 400 sa ajung

Mergi la inceput

Lyly nu cred ca a zis 350+350 ; nu l-am auzit niciodata cu asa doze; eu stiam de maxim 450-500 in total.....

Mergi la inceput