Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Samira, nu sunt rautacioasa.. chiar nu le-am vazut. Eu nu am fost impresionata de Kaali. Nu are legatura cu faptul ca nu am reusit. Nu vreau sa reiau lucruri care le-am mai spus. Am stat .. ceva timp la receptie ca sa primesc rezultatul de la cariotipul genetic facut la ei( le rugasem pe doamne de mai multe ori sa mi-l dea).
Probabil cand ajung eu intr-un loc se schimba lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,imi pare rau sa aud asemenea vesti.
tonnirro a nascut-daca nu vorbesc prostii, a nascut pe la 28 de saptamani si bebelina a avut 700 gr.
stiu ca a stat cateva luni in spital dar acum sunt acasa.
daca vorbesc tampenii sa ma corecteze cine stie mai bine.

tu stai cat poti de linistita si roaga-te sa fie bine pentru tine si bebelina ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ei sami mai suntem si stressate si ne gandim ce sa-l mai intrebam pe doctor si uite ca nu vezi tablourile de pe pereti. e bine ca discutam totusi.
eu la punctie eram atat de emotionata. abia asteptam si ma si intarziase cu jumatate de ora. uite ca vb de rau, dar am mai zis am facut punctia la 36h si 1/2 de h.

chiar am ramas suprinsa cand am citit ca tu ai vazut o urechelnita:)))))

Mergi la inceput

ioana las-o pe lara ca nu e asa de desteapta. mai este loc in lant de un copchil mai breaz decat ea si cu genele ei:)
nu pot decat sa-ti urez bafta. cu dr cealalta avram ai vorbit? poate e caz de 0,4?

Mergi la inceput

sabina,dar eu n-am vazut urechelnita la Kaali ci la Biogenesis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Samira, ideea era sa-i comunic Adrianei ca nici in strainatate nu fug totdeauna cainii cu covrigii in coada, si sa nu fie asa amarata ca nu-si poate permite sa faca fiv in afara tarii. Imi pare rau daca am deranjat.

Mergi la inceput

corect olimpia
sami stiu ca la biogenesis ai vazut-o
uitand sa precizez s-a inteles poate altceva. dar n-am facut-o cu nici o intentie!!!! noi de aici cred ca stim cu toatele ca ai vazut urechelnita la biogenesis. si qiao imi pare ca a vazut-o:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Olimpia eu stiam ca ai facut fiv in ambele locuri; si mai stiu ca au fost lucruri care te-au deranjat si colo si colo. Iti multumesc oricum pt vorbele frumoase
Si ca o mica paranteza si sper sa nu deranjez cu nimeni, daca as fi sa aleg o clinica din afara, aceea nu ar fi Kaali. As oscila intre Austria si mai nou Istanbul. Stiu ca sunt fete care il apreciaza f mult pe Pk, si le respect opinia dar nu cred ca ar fi doctorul norocos in cazul meu

Mergi la inceput

hai mai fetelor...ce naibilor o luati cu deranjatul!!!

Mergi la inceput

ma duc sa fac limo

Mergi la inceput