Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina 7 saptamani. nu pot sa-ti spun decat ca iti doresc sa vezi maine inimioara. daca nu si nu...bafta la FET.

sami ma faci sa rad
nici eu nu le-am vazut. pe camasile de la kaali. dar am refuzat sa ies in dosul gol. si mi le-au aratat:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Halatele de unica folosinta de la ecografie. Sunt pretentioasa nu-i asa?

Mergi la inceput

Eu le-am vazut la punctie si embriotransfer. Chiar asa de dusa nu eram.
Oricum cred ca nu ma lasau sa umblu nud pe acolo.

Mergi la inceput

nu nu esti olimpia. acum imi dau seama despre ce vb.
dar venea asistenta si te acoperea nu? eu obisnuiesc sa trag de bluza, apoi stau si ma fac ca nu pricep (adica nu ma intind cu una cu doua pe mesele lor) si, daca nu si nu, oftez si ma expun ce pana mea sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

la eco,langa cabinetul lui PK???
dupa perdeaua aia portocalie,unde te dezbraci...exista pe perete un raft cu papuci de plus,absorbante,servetele si niste "fuste" de unica folosinta cu care te infasori tocmai ca sa nu defilezi in fundul gol in cabinet si cand te asezi pe masa te "invelesti" pana la genunchi cu fusta aia.
cel putin eu nu am defilat vreodata.

Mergi la inceput

iaca eu n-am vazut fustele
na
:))))
de papuci imi amintesc

Mergi la inceput

olimpia,nu esti pretentioasa insa imi pari sarcastica...fara motiv de data asta.

pot sa inteleg si sa accept ca esti inca suparata pe PK sau Kaali...si eu am nemultumirile mele in ceea ce-l priveste dar nu as sustine vreodata lucruri ce nu se intampla acolo.

Mergi la inceput

Nici eu, desi m-am uitat pe acolo. Poate eu ma uitam dupa ceva( halate)si ei aveau altceva. Oricum nimeni nu mi-a atras atentia. Asistentele poate credeau ca asa imi place mie sa umblu ..in fundul gol,cu celulita la vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetele. Va pup tare.
Aristico, imi pare rau .
qiao, si eu miss u si scuze ca nu am mai dat nici un semn dar sunt tare necajita!
Lara dear, daca e adevarat ca specia umana se spune ca evolueaza de la generatie la generatie urmatoare, atunci la tine aia e problema de nu ramai...nu ai cum sa faci un BB si mai deshtept decat ma-sa si atunci nu-l mai faci. Asa ca ia lungeste treaba aia cu relaxarea si omoratul neuronilor!

Eu sunt suparata foc
Am fost azi la a doua morfofetala de 24 de saptamani, le Herghelegiu , ca ma gandeam ca e tip top in materie de eco, si mi-a zis ca inca am rezistente foarte crescute pe arterele uterine, mai ales pe cea dreapta , si ca BB are retard de crestere intrauterina de 11 zile, si ca nu voi putea naste natural, dar mai ales ca nu crede ca pot duce sarcina la termen. Mi-a marit clexanele , am vb sambata si cu Uschi si mi-a dat un 0,2 in plus lunea si vinerea....n-o fi prea putin?
Mi-a zis ca sa nu mai merg ;la birou si sa evit orice stres
si in plus sa imi controlez greutatea ca sa nu iau mai mult de 14 kg ca imi va afecta tensiunea si implicit pe BB.

Apropos de asta, Sami, tu stii cumva la cate saptamani a nascut Tonirro? Oare cum o mai fi? Stie cineva, ceva de fetitza ei?

Pup fetele

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

exact ce spuneam...e pacat sa tragem concluzii doar pentru ca nu am vazut/fost atenti noi la ceva.
dar data vrei tu sa fie asistentele "de vina" ca nu ti-au aratat...ok,asa sa fie.

Mergi la inceput