Clubul "babelor" FIV-oase 33
Raspunsuri - Pagina 16
balanta_tm spune:
aadina, cum stai cu sangerarea?
este o fata la o odisee careia i s-a pus diagnosticul de sarcina neembrionara si in timp ce astepta sa o elimine, a inceput embrionul sa se vada la eco (prin sapt 9). daca esti interesata, iti pun pe mail linkul.
olimpiadobre spune:
Adriana, mie Biogenesis mi s-a parut peste Kaali. Pacat ca medicii nu stau aici. E parerea mea( nu am reusit in nici o parte).Nu dati cu pietre.
aadina spune:
Sangerarile s-au redus f mult,zilele trecute erau niste scurgeri mai mult galbui. Azi, dupa 8 ore de stat la scoala, au mai aparut cateva pete rosiatice.
Da, Balanta ma intereseaza, normal
adijo spune:
Departe de mine gandul de a o "condamna" pe Aadina definitiv. Imi doresc din tot sufletul sa nu fie o sarcina cu probleme, embrionul sa fie ok.iar eu sa ma insel. Aadina, tu mai iei metformin?
samira33 spune:
adina,am inteles.
olimpia,in ce sens ti s-a parut Bio peste Kaali???
ai facut Fiv in ambele locuri???
personal inca mai astept un raspuns de la coordonatoarea de program de la Biogenesis...nu ca ar mai conta cumva raspunsul ala...dar la capitolul comunicare stau prost din punctul meu de vedere....altfel nu ma pot pronunta pentru ca nu am facut Fiv la ei.
olimpiadobre spune:
Da ,am facut fiv la ambele. Asa mi s-a parut mie si am mai spus despre asta. Minusul consta doar in faptul ca medicii nu vin decat cateva zile.Eu am comunicat bine si cu fetele de la clinica. Mie la Kaali mi-a stabilit alticineva decat PK tratamentul dupa a doua monitorizare. La Biogenesis stabilea doar dr.D chiar daca era in Grecia.Eu spun doar ce cred si ce simt eu. Chiar si clinica mi-a placut mai mult( aveau si halate nu trebuia sa defilez dosul gol).Repet nu am reusit la nici una,deci nu stiu daca sunt subiectiva.
adijo spune:
Aadina, m-am gandit ca ai oprit metforminul. mi-e cei de la Viena insa, mi-au spus ca, in caz de sarcina, trebuie sa-l continui pana la 3 luni pt. ca reduce riscul de avort... stiu pe de alta parte , ca cei de la Sibiu sunt impotriva oricarei medicatii, chiar si a vitaminelor.
legat de FET, la primul am avut estrogen ( progynova mitte) pa cand endo a ajuns la 9mm ( f. greu a crescut) si apoi Duphaston, dar la 5 zile dupa transfer am inceput sa am scurgeri maronii ( Duphastonul nu a fost suficient)., La al 2lea FET am facut stimulare cu Puregon in doza mica pt a obtine ovulatie- endometrul , in acest caz , a crescut f.frumos dar din pacate nu am mai ajuns sa fac Fet pt ca embrionii nu au rezistat la dezghet. ah, si am avut prednison si metformin. sper din tot sufletul sa nu ajungi acolo
samira33 spune:
olimpia,draga mea,nu e nevoie sa te justifici.
chiar nu am stiut ca ai facut FIV si la Biogenesis.
imi cer scuze.
cat despre "umblat in fundu' gol" la Kaali chair nu stiu despre ce vorbesti,pentru ca acolo au camasi de noapte chiar pe masuri asezate in vestiar pe raft,alaturi de cearceafuri si botosi.
este imposibil sa nu le fi vazut odata intrata in vestiar.