LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***
Raspunsuri - Pagina 29
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Neata fetelor pe la pranz ! La noi s-a racorit dar e bine, ne miscam altfel. Azi e ultima zi de tratament desi mai tusim o sa continui cu siropuri naturiste. Acum doua seri am avut o mare cumpana, era sa nu mai fiu printre cei dragi . Era in jur de 23:00, abia il bagasem pe Stefan la somn, m-am dus in bucatarie sa mananc juma` de felie de paine cu pastrama de pui. La un moment dat mi-a venit sa tusesc, am tras putin aer in piept sa-mi fac "elan" si o bucata din firimiturile de paine mi-au bocat respiratia, am cazut in genunchi si ma gandeam cu groaza ca voi muri sufocata iar Stefan ramane inchis in casa pana dimineata... cu ultimele puteri m-am ridicat, mi-am dat un pumn peste ceafa, m-am strans de stomac iar ceaiul SALVATOR care-l bausem inainte de paine a busit spre iesire si a muiat paine care bloca respiratia, usor, usor am inceput sa vomit cate usor si sa imi revin... am crezut ca imi voi varsa si interstinele, il auzeam pe Stefan cum ma intreba "eti bine, mama?" "De ce tusesti?"... A fost un moment ingrozitor, iar in acele clipe m-am gandit si la sotul verisoarei mele care in urma cu 2 ani a murit innecat cu mancare (verisoara mea era in dormitor la tv si nu a azuti nimic) Am plans juma de noapte, am tremurat intr-una din cauza socului, ieri nu am fost buna de nimic, m-am plimbat cu copilul 2-3 ore sa-mi mai lipezesc mintea... Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 17 |
Nu te mai gandi decat la bebelina care treb sa faca valuri prin burtica.
pentru sperietura.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
AlexAndra_81 spune:
Neata!
Ce-as mai veni si eu la pricomigdale...dar raman la marul meu de fiecare dimineata
Olga, eu abia te astept vedem noi ce program facem in functie de vreme, dar sper sa aduci soarele ca si aici e o vreme numai buna de leneveala. Ramona, poate reusesti sa ajungi si tu
Novus, abia astept sa vad tinuta completa
Cumetrie e petrecerea de dupa botez, habar n-avea ca-i regionalism
Doamne Ramona, bine c-ai trecut si de cumpana asta Sanatate lui Stefan, bine ca si-a revenit
Pisik, lasa ce ne mobilizam noi..one day Pana atunci
La multi ani BB3
Ina, si la noi apar furnici in bucatarie primavara, am incercat si cu miere si cu sare, dar pana la urma tot clasicul spray si-a facut efectul, l-am dat seara si am lasat sa se aeriseasca pana dimineata.
Amalia cam tuseste de ceva zile, azi am tinut-o acasa, nici nu stiu daca sa trec pe medicamente sau daca sa mai insist cu siropuri naturale care nu-si prea fac efectul, ca vreau sa o am sprintena in weekend ca avem petreceri si intalniri importante
Amalia
Gaza22 spune:
Hello !! ce fac fetele?
Eu am inceput sa am emotii, mai sunt doua zile si venim acasa. Nici nu mai stiu daca ma bucur sau imi pare rau ca-l las pe Gaz singur. Parca mai am o gramada de lucruri de rezolvat dar daca ma intrebi nu stiu sa spun exact. In fine, cum suneam o gramada de emotii.
Am citi un pic din urma:
La Multi Ani BB3 ! sa fie sanatos si sa realizeze in viata tot ce-si doreste. Anca
Ramona ingrozitoare intamplare, bine ca s-a sfarsit cu bine. In urma unui astfel de eveniment ar trebui sa te gandesti la cateva solutii de precautie. Cum ar fi sa ai o ruda care sa verifice in fiecare zi daca totul e ok. Sau sa-l inveti pe Stefan sa sune la un nr de telefon in caz de... Nu stiu ma gandesc ca asa m-as simti eu mai in siguranta daca as fi singura si as vrea sa stiu ca daca patesc ceva copilul meu nu v-a ramane inchis in caza n zile.
Am mai vazut ca aveti probleme cu furnicile, nu stiu de la cine a plecat discutia dar am si eu o solutie naturista, inafara de praful magic (care pana la urma a fost singurul suta la suta eficient) FAINA. Se presara in locul de unde vin furnicile si pe traseul lor. Li-se impotmolesc piciorusele si nu mai pot marca bine drumul asa ca a doua oara nu mai vin pe acelas traseu. Nu dispar imediat ci intr-o zi-doua dar nu e definitiv. E posibil ca dupa o perioada sa apara dinnou. Oricum eu am foslosit-o cu succes ca solutie provizorie cand era Gazulina mica pana cand am ajuns tot la Praful magic.
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu.
Va pupic
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI BB3! Sa fii sanatos, voios si inconjurat de dragoste toata viata!
RAMONA, offf, de intamplare. Bine ca s-a sfarsit cu bine. Liniste iti doresc
ALEXANDRA. Eu oarecum ma resemnez. Sunt prea prinsa acum cu altele (ganduri mai mult) ca sa imi stea capul la asta. Ma gandesc insa serios sa incep sa fac miscare, nu neaparat pt slabit, cat pt binele meu.
OLGA, tu esti frumoasa oricum, in orice te-ai imbraca. Iar cu agitatul pt botez, stai linistita, oricum va iesi bine, sunt sigura
GAZA , va asteptaaaaaam cu mare mare drag!
Mami de minune mica
inapreda spune:
Olga, e frumoasa rochia si merge de minune cu bleumarin.
Pentru ca-ti sta incredibil cu rosu:
http://entertainment.webshots.com/photo/2089473200104261308YHdwWV
Dar o vad cu o centura aurie lata si cu altceva la git.
inapreda spune:
Mi-a placut asta, fara sa stiu ce zodie are autoarea
http://zinazen.revistatango.ro/2012/05/07/sunt-nascuta-in-zodia-cautarii/
inapreda spune:
Floric, iti multumesc pentru gindurile frumoase si pentru timpul si energia de-a le asterne "in scris"; concluzia e ca in bancurile cu evrei: amindoua avem dreptate!
inapreda spune:
Va multumesc si pentru sugestiile de furnici stirpitoare
Gaza, spor la impachetat!