LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***
Raspunsuri - Pagina 28
Floric spune:
Ina, ai PM.
Ina, se poate combina in aceeasi zi (nu la aceeasi masa) oua cu peste fript?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
bebe_shtrumf spune:
salutare!
buna cafeaua, ce sa zic, ma gandesc deja la ce sandwich-uri am la mine
inca dorm, dar promit sa ma trezesc, de fapt lacat ma alergat in dimi asta, trebuia...eu strigam "helloooooooo" si decanu er ain birou, noroc ca-i baiat de treaba
Furnici? si pe mine ma intereseaza, eu am spalat cu clor si domestos, si apoi e drept ca am dat cu spray, am scapat, colega mea zicea ca aduce bani, eu ma vaitam ca imi aduce nervi si stres, si uite asa am dormit in sufragerie vreo 2 nopti
Asa ca praful minune, vreau si eu.
Ari a inceput si ea sa-si dea seama cum e sa sufle ansul, ca sufla pe gura, si ies mucisorii mai bine,mai repedeam laudat-o aseara si facea din ce in ce mai binece progres, nu?
Si pt primul taur de sapt asta-din fam taurilor(sor-mea), nepotul meu face 12 ani, azi dau pricomigdale, si ceai cu gheata sau la alegere un milk shake de lamaie
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
simonapro spune:
Novus: ai PM
Si noi am avut probleme cu furnicile si acum mai sunt cateva, dar am avut in bucatarie si am dat cu spray afara la pervaz si la Sebi in camera, am dat in interior la bagheta parchetului, cand a fost plecat doua zile.Trebuie identificat pe unde vin si acolo sa se actioneze.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Simona si eu am de dat. Chiar cautam pe cineva care are nevoie. Da acum unde sta fata cu copilul?
andiaroro spune:
Parca farfuriutele cu miere insirate prin locuri strategice servesc drept capcane pentru furnici. Vin la mancare si li se impotmolesc picioarele si raman captive.
Daca ma inseala memoria, nu ma bombaniti.
simplyana_m spune:
Neata!
Ina, eu stiu ca distrugi furnicile si furnicarele cu sare. Presari sare din belsug pe traseele lor si astupi cu ea gaurelele pe unde (crezi ca) intra.
Bebe, la multi ani nepotelului!
Sanatate bolnaviorilor! Asteptam raport!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simonapro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Simona si eu am de dat. Chiar cautam pe cineva care are nevoie. Da acum unde sta fata cu copilul? Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Astept azi sa vorbesc la telefon cu mama colegei lui Sebi sa o intreb, de la ea stiu de fata, nici ei nu au o situatie prea buna, i-am mai dat hainute de la Luc, dar a incercat sa o ajute cat a putut, am inteles ca i-a luat cateva haine sa se poate descurca acum in primele zile de la second hand. Am zis sa vorbesc cu ea sa o intreb de ce mai are nevoie in afara de hainute, sa-i mai iau cate ceva, din ce pot si eu.
Iti trimit adresa, multumesc mult de tot, sunteti minunate
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
ramona7575 spune:
Neata fetelor pe la pranz !
La noi s-a racorit dar e bine, ne miscam altfel.
Azi e ultima zi de tratament desi mai tusim o sa continui cu siropuri naturiste.
Acum doua seri am avut o mare cumpana, era sa nu mai fiu printre cei dragi . Era in jur de 23:00, abia il bagasem pe Stefan la somn, m-am dus in bucatarie sa mananc juma` de felie de paine cu pastrama de pui. La un moment dat mi-a venit sa tusesc, am tras putin aer in piept sa-mi fac "elan" si o bucata din firimiturile de paine mi-au bocat respiratia, am cazut in genunchi si ma gandeam cu groaza ca voi muri sufocata iar Stefan ramane inchis in casa pana dimineata... cu ultimele puteri m-am ridicat, mi-am dat un pumn peste ceafa, m-am strans de stomac iar ceaiul SALVATOR care-l bausem inainte de paine a busit spre iesire si a muiat paine care bloca respiratia, usor, usor am inceput sa vomit cate usor si sa imi revin... am crezut ca imi voi varsa si interstinele, il auzeam pe Stefan cum ma intreba "eti bine, mama?" "De ce tusesti?"...
A fost un moment ingrozitor, iar in acele clipe m-am gandit si la sotul verisoarei mele care in urma cu 2 ani a murit innecat cu mancare (verisoara mea era in dormitor la tv si nu a azuti nimic)
Am plans juma de noapte, am tremurat intr-una din cauza socului, ieri nu am fost buna de nimic, m-am plimbat cu copilul 2-3 ore sa-mi mai lipezesc mintea...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 17
ramona7575 spune:
Olga - imi doresc foarte mult sa te revad duminica, sper sa fiu acasa, de regula in week-end sunt la Onesti... sa-mi lasi nr.tau pe privat si tinem legatura ...
Simo- frumos gestul, am si eu hainutze dar i le dau unei necajite din Bacau, am pastrat multe dar cand am aflat ca bb din burtica e fetita m-am hotarat sa mai triez din ele...
Bafta la exterminarea furnicilor !!!
Pup !
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 17