LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, scuza-ma, da' mie imi vine sa rad si in alta ordine de idei mie mi se pare ca David are imaginatie si umor de e capabil sa faca el versuri proprii la o linie melodica! (am cantat si io io in gand "ca-ca, ca-ca, pi-su!" si m-a bufnit rasul si in al 2 lea rand zau ca are ritm, adica iti trebuie ureche muzicala sa poti incadra silabele exact in vers, nu stiu daca se intelege ce am vrut sa zic). Eu cred ca-i va trece mania asta daca nu-i dati importantza. Asta cu datul peste maini la mancare si expusul la pericole intentionat e mai nasoala, iti trebuie mult calm pentru asa ceva Sunt sigura ca o vei scoate tu la capat
In alta ordine de idei da' de fapt tot apropo de cantat, urcam ieri seara in masina toti, cu tot cu soacra-mea si numa ce o auzim pe Phiphi:"lalele...lalele!" stiti voi, exact melodia aia antica "frumoasele mele lalele":)) La care soacra-mea, mandra:"asta io am invatat-o!" Io eram stupefiata ca nu am auzit-o pe soacra-mea s-o invete asa ceva si doar impreuna am fost pana la momentul ala si o intreb:"da' cand, azi?!" Zice:"aaa, nuu, cand ati lasat-o atunci la mine!- adica duminica trecuta!! Eu am fost impresionata ca ma gandesc ca trebuie totusi sa aiba memorie si ureche muzicala sa-si aminteasca tampenia aia de refren si sa-l reproduca impecabil, avand in vedere ca de duminica trecuta nici nu l-a mai auzit nici nu ni l-a cantat noua deloc, nu?;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona imi place ff mult Mara

Monn nu am facut poze la botez

Ilinca eu cred ca Phiphi stie piesa de la TV. Este acum o reclama cu aceste versuri destul de rulata. Copiilor le plac reclamele si le memoreaza imediat.

Multumesc de sfaturi fetelor Ilinca iti dai seama ca radeam si noi cand il auzeam ce poate sa compuna, pe orice melodie, dar apoi ni s-a luat

Mergi la inceput

Olishka, de la ce TV, ca noi nu-l deschidem iar la gradi nici atat:)) Posibil ca pe soacra-mea s-o fi apucat nostalgia si entuziasmu' de la reclama de care zici, dar crede-ma ca de atunci n-avea unde sa o auda altundeva Sophiphi...si e clar ca prezentza soacra-mii i-a declansat amintirea, ca a inceput sa cante uitandu-se la ea si razand:))

Mergi la inceput

Ilinca pai ziceai ca te mai uiti la burlacul si mai la nu stiu ce. Crede-ma este de ajuns sa vada si o singura data si memoreaza. Dar cred ca si-a adus aminte socrela de melodie tot uitandu-se la TV.

Ma duc sa vad daca s-a dezghetat pestele, sa fac mancarica la copii

Mergi la inceput

La "Burlacul" si atat. Da' prefer "Next Top Model", si acolo e prostie, da' nu in valurile astea si macar acolo vad ceva frumos;)) Joia asta am fost o rasfatzata a sortii, m-am uitat doar eu iar Sophiphi si-a canalizat toata energia pe huzband, in alta camera, trai, nineaca
No, nu stiu de unde a scos Sophia lalelele, cert e ca soacra-mea era tare mandra ca au exersat-o duminica iar de duminica pana aseara noi n-am auzit-o pe Phiphi incantandu-ne urechile cu asa ceva si nici TV n-a vazut;))
Da' fratzica, oare io asa handy is, e drept ca si cand ma uit la Burlacul cand sunt reclame fug la comp sau comut pe altceva...da' sa n-aud io reclama asta? Oare mi-a trecut pe langa urechi? Habar n-am despre ce reclama e vorba...la ce e reclama?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Da? N-am stiu procedura asta:). Si-i mai sunt bune?

Nici eu nu am stiut.

Dodo, dar hainele colorate, nu ies unele in altele. Intelegi? Caci as avea si eu la Rares piese care is patate dar mi-e teama sa nu iasa culori. Adica, bluzele sunt multicolore (maneca de un fel fata de un fel, sau cu diverse imprimeuri tesute).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Ramona, mi-e imi place mult Ilinca. Si desi, nu te-ai gandit sau nu ti-ar trece [rin cap, nume pe care l-as pune eu fetei mele (stiu, vise taica, vise) ar fi Elena - Nectaria.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Ilinca la Next Top Model ne uitam si noi. Si David se uita si apoi ii placea sa pozeze ca manechinele

Floric prima data am citit Nectarina si nu Nectaria. Ma gandeam cum ar fi sa-i pui numele Portocala

Mergi la inceput

Oli, langa blocul meu am o casa de tigani, din aia cu fuste. SI pe una dintre fete o cheama Crenguta. Ei, ce zici faceam o echipa?

La noi a tras o ploaie de zile mari si inca se aud tunete si traznete dar le-am trimis spre Dobrogea. A iesit curcubeul si am deschis larg fereastra poate o intra si in casa mea. Mi-am amintit de Monnvas cand spunea ca la mine prea ploua.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete, cu ce sa ma imbrac la Intilnirea de 20 de ani a lui Jambo?
Hai ca e usor sa faceti propuneri pentru ca nu pot sa ma imbrac cu ce am; tre' sa-mi fac tinuta noua. Astept sugestii.

Olga, tu ai tinuta pentru botezul lui Leon?

Mergi la inceput