LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ramona, nu stiu daca te va ajuta dar iti fac o lista cu nume care "cica" imi plac mie- cel putin pe moment:

Sonia, Petra, Anastasia, Maria, Mara, Aida, Victoria, Gloria, Georgia, Irina, Antonia, Iris, Ingrid, Ioana, Adriana, Elena, Ariadna, Dara, Teodora, Marta, Olivia, Cristiana.

mai sunt cateva dar nu imi vin acum in minte. Ordinea nu este data de preferinta ci de cat de repede mi-au venit in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete, cu ce sa ma imbrac la Intilnirea de 20 de ani a lui Jambo?
Hai ca e usor sa faceti propuneri pentru ca nu pot sa ma imbrac cu ce am; tre' sa-mi fac tinuta noua. Astept sugestii.

Olga, tu ai tinuta pentru botezul lui Leon?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina f greu pentru tine

Te-as vedea insa intr-o rochita aurie cu dresuri mate negre (stiu ca-ti plac). Am vazut ceva asemanator intr-un catalog Nissa

http://www.nissa.ro/ro/#catalog_nissa

Daca nu se vede, la nr 48 este rochita. Eu cred ca ti s-ar potrivi perfect Imi place f mult auriul acum

Eu habar n-am cu ce o sa ma imbrac si unde sa caut.

Tu cu ce ma vezi imbracata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, te-as vedea in ceva mai putin...formal; stai, ca am io o tinuta; acum incarc niste poze cu Ian dar apoi caut sursa de unde m-am inspirat eu; desi, daca ma gindesc mai bine, nu cred ca te reprezinta. O sa-ti arat, oricum si ma mai gindesc.

Inca n-am deschis link-ul cu sugestia ta ca sa nu...deranjez incarcarea de poze.
Iti spun dupa, daca imi place; sper ca n-ai uitat ca sint grasa.
Am pus si 2 poze de azi ca sa va faceti o idee de cele 10 kile in plus (de fapt, 8 ca 2 le-am dat jos Floric, se pune? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, eu te vad fie in blugi sau tutu + tricou /top cu paiete si cu sandalele galbene/balerini fie in ceva rochita scurta scurta + dresuri mate + platforme
Oricum ceva non conformist si original, pot sa spun sigur in ce nu te vad niciodata

Olga, pe tine te vad clar in rochita, scurta + sandale finute

Maine sper sa rezolv si eu cu tut-ul si apoi ma hotarasc la pantofi, merg sa-i pozez si probez maine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Inapreda, astept pozele !
Spor la cura in continuare !! ma bucur ca se vad rezultatele deja !!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, special pentru tine am pus o poza cu sacoul galben + esarfa; nu e musai reprezentativa dar n-am alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca frumoase nume, dar la Marta am ras, caci cand eram mica aveam o caprita pe care o chema asa

Mergi la inceput

Olga, super propunerile tale !! la andalele astea m-0am uitat si eu azi pe site-ul lor, ma tot gandesc ce pantofi sa-mi iau ...

Mergi la inceput