LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

SIMPLY, imi pare rau ca ai resimtit discutia noastra ca pe o polemica. Nu fugi! Tocmai fiindca diferentele dintre noi sunt asa de mari, e bine sa le punem pe tapet. Fiindca poate asa vedem si lucruri pe care inainte nu le vedeam.
Imi pare rau daca discursul meu a sunat ca si cum as incerca sa te conving de ceva; nu incerc.
Am insirat vorbe multe despre o viziune care e valoroasa pentru mine fiindca e a mea, e filtrata prin multe ganduri si zbateri, darrr stiu ca este si gresita. Si ca se va mai schimba de-a lungul vietii, asa cum s-a tooot schimbat si pana acum.

Nu vreau sa plece nimeni de p-acilea doar fiindca-s io in criza existentiala.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Novus, super tortul! sa va fie de bine

Io va servesc cu un smoothie de banane + capsuni.

Inji e bine, sub tratament, of course. Cred ca e vina mea pt recidiva asta, fiindca data trecuta i-am oprit tratamentul mai repede (nu fara a ma sfatui cu pediatra, darrr nu ea il vazuse, ci barbat-sau, asa ca trebuia sa tin cont si sa vb cu el...).

Tzuc, duminica faina sa aveti!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am admirat sandalle Olgai si sandaua Novuselului!

Din punctul meu de vedere, discutiile de ieri vin in completarea auto-caracterizarilor facute mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Monn, nu plecai nicaieri , ma retrag numai din discutie! Ca nu fac fata. As vrea eu, da'...nu pot! Aia e!(vorba lui Oachi, again) Am impresia ca nu reusesc sa zic mai nimic, si ca lumea tinde sa se sifoneze. Cred ca m-as descurca mai bine tete-a-tete. Iar surpriza mea ca vedem lucrurile atat de diferit, din aceeasi perspectiva (faptul ca ai intrat in discutie vorbind despre erezie m-a facut sa inteleg ca te raportezi la niste canoane, aceleasi cu ale mele, in mod declarat), e una reala. Si nu trag concluzii, am spus deja, sunt doar descumpanita si in introspectie. Plus ca discutia e off-topic.

Asa ca multi pupici lui Inji pe urechiuse!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna ziua,

Io am citit in liniste zilele astea si nu bag in discutie ca am tras vineri o betie crunta. Asa ca sunt pacatoasa.

Am vazut si poze, am balit la pantofi, mi-am cumparat si eu niste sandale intre timp...dar vineri am facut-o lata cu niste prieteni din Republica Moldova. In seara asta o sa il iau pe Vladimir de la mama ca mi-am facut de cap suficient si mi-e dor de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simpli, tinind cont ca nu mi-am facut tema propusa de tine, sint tupeista, daca te rog sa mai propui una?
Ian doarme de la 3, asa ca ramin "pe baricade" pina pe la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophia doarme de la 14.38. Intre timp i-am facut juma de bagaj lui huzband, ca el e la repetitii. Uofuof, cum or trece 9 zile fara el?! O sa ma gandesc la Ramona si la Ela si n-o sa ma plang
A, scuze ca doar acum mi-am amintit: condoleantze, Ela!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

SIMPLY abia acum imi dau seama in ce hal au sunat mesajele mele de zilele trecute cu ereziile de parca iti pregateam rugul. Era doar o figura de stil (stiu ca la un moment dat m-am mai gandit si la niste fapte istorice, dar, generally speaking, toti suntem un pic eretici, nu?)
Eu am mai multi prieteni care au terminat Teologia; fata de ei, mereu ma scuz ca-s pagana.
Deci na, taman io ma gasii sa fac pe canonica!

EDIT. Bre, care te shifonashi p-aci? Ca scot fierul de calcat!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

BIANCA, pretenii tai au adus vin moldovenesc? Sa-ti fie de bine destrabalarea.

Multumesc, fetelor, pt urari.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Prin zona si eu

azi am fiert body-le ,care-i mai vin Isabellei sa vad ce mai poate purta ......am terminat de calcat ,caci aveam restante....si am intrat sa va salut...plus postat cate ceva pe Fb.

in rest nik nou sub soarele meu..

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput