LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Geanina am vazut ca ma intrebai unde exact am fost.

Aici

http://carta.ro/cazare-cheia/pensiunea-restaurant-casa-valasoaia/harta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buhuhu !!!

Mi-au plecat si mie musafirii, ne-am simtit tare tare bine si inca nu e gata : maine petrecem din nou cu nasii care azi nu au putut ajunge !

Tare mi-a placut ce am citit referitor la divinitate, eu sincer nu m-am gandit niciodata asa profund, am Dumnezeul meu cu care vorbesc si cu care ma sfatuiesc si cam atat
Dar mi-a placut foarte mult sa va citesc, sunteti speciale, stiam eu !
A propos Monnvas , mi-ar placea si mie sa gasesc un asa sfatuitor ca preotul tau in care sa am incredere si care sa-mi arate Calea, poate merg pe cea buna, poate nu

Ela, sincere condoleante !! off off

Monnvas, sanatate Injinerului !!

Olga, imi place cum ti-ai facut parul si sandalele sunt ff frumoase ! asteptam si alte poze de la botez

Gata, fug si eu la culcare !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cumnata mea ca de obicei s-a intrecut pe ea si uitati ce minunatie de tort mi-a facut , nu mai spun ce bun a fost

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=383357628374848&set=a.195352347175378.46962.100001018411785&type=3&theater

Maine pun si eu cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

MADA, sa-ti fie de bine! De la tine, asa, ca te cunosc, iau un kil, iau si vreo 4...

SIMPLY stii unde ne situam pe aceeasi lungime de unda? In convingerea ca the best way este totusi inauntrul comunitatii. Ca fiecare are o relatie proprie cu Dumnezeu, asta e ok, dar eu una zau ca nu ma consider nici atat de desteapta, nici atat de puternica incat sa cred ca sunt in stare singura sa gasesc imaginea corecta, imaginea adevarata. Si am nevoie de ghidaj - de un duhovnic, de un canon - ca sa fiu sigura ca nu o iau la vale, ca nu aberez. Am nevoie de o centura de siguranta. Fiinda, nu stiu altii cum sunt, dar eu am mai aberat la viata mea, si apoi... am redescoperit roata.

Mi-e un pic aiurea, azi am dat cam mult din casa, dar continui, fiindca... poate foloseste cuiva. Cand am plecat de-acasa, am avut parte de un superpreot care m-a inteles. Datorita lui am avut o perioada ceva mai... evlavioasa si mai canonica, sa zicem, in care am mers constant la slujbe. Si am constatat ca... it's all there. Adica o gramada dintre raspunsurile pe care le cauti sunt acolo. Daca esti atent la text, la melodie, afli.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Monn, cu siguranta, ai dreptate, acolo ne intalnim, la Biserica :)! Numai ca eu una, nu mi-as fi inchipuit ca doua persoane care imbratiseaza aceleasi canoane, sa ramana cu "imbratisatul" ca singur punct comun!
De pe forum, de la "credincioase", Katia e mai vorbareata dintre ortodoxe, si eu rezonez (asta e termen preluat de la tine :) ) bine bine de tot cu ea. Credeam ca de vina e confesiunea, dar azi am avut surpriza sa constat ca nu.
Acuma, eu stiu ca, asa cum eu n-am scris aici nici o zecime din ce am avut in minte, multe idei ramanand in aer, si nici exprimarea n-o fi fost cea mai inspirata, ma gandesc ca poate fi valabil si pentru restul lumii, si nu-mi trag concluziile in urma acestor discutii.

Si n-oi avea eu dar de popa, dar pe-al profetiei il am sigur: am zis de la inceput ca nu ma tin curelele pt o polemica adevarata la asa un subiect :)!

Deci ma retrag la matca. Noapte buna!

PS. Olga, sa-ti fie de bine distractia, nu te mai complimentez, ca te-ai fi saturat si tu!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Novus, sa-ti fie si tie de bine distractiile!
Super fain tortul-sanda!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ela condoleante!

Sanatate injinerului

Oli astept si lte dovezi

Mada sa-ti fie de bine

Novus super tort;

all
o duminica cum o doriti!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Multumesc fetelor

Novus ce tort Manolo Vai cat imi doresc si eu o pereche Super talentata cumnatica. Bravo!!!

Mergi la inceput

Novus ce-mi place de voi ca petreceti ca in basme, zile si nopti Distractie faina sa aveti!!!

Noi astazi mergem la muzeul satului, unde are Cristi un eveniment si ne ia si pe noi. Inca nu stiu sigur ce se intampla acolo, dar cica e ceva interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Oli distractie maxima ...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Neata !!!

Cafea ?! daca doriti, va servesc cu drag

Olga, si eu vreau o pereche de pantofi Manolo , deocamdata ma multumesc cu cei dulci pe care i-a ros Ada de dimineata
Distractie placuta si voua azi !!

Mergi la inceput