LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA saru-mana, e bine, il tratam. I-am pus niste picaturi in ureche si nu-l mai doare, febra a scazut cu Nurofen.
[...]
Candva, cand eram mai deschisa spre asemenea subiecte, am incercat sa citesc o hermeneutica a Genezei facuta de o tanti frantuzoaica, buna cunoscatoare de ebraica, si care explica diverse prin sensurile unor cuvinte ebraice. Ca sa va dau exemple, cand zice in Geneza ca Eva a fost facuta din coasta lui Adam, tanti glosa pe marginea cuvantului "coasta" ca sensul de baza ar fi "parte importanta", "parte f. intima", "parte esentiala". Eu n-am fost in stare sa citesc toata cartea, m-a depasit dar am retinut de aici ca sensurile sunt stratificate si ca sensul spiritual e mult mai aplicat. Ca Biblia, cand vorbeste despre Adam si Eva, de fapt vorbeste despre fiecare din noi, care are in sine o parte masculina si o parte feminina. Si ca, intr-un fel, fiecare din noi e Adam, e primul om.

injineru'pe urechiushe! Sa nu-l mai doara! Daca tot recidiveaza, ma gandesc ca ar fi de luat o secretie otica, poate creste vreun crocodil de-acolo

Intr-un avant hermeneutic, Costin ajunsese la concluzia ca acelasi cuvant ar fi insemnat si "viata".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Sanatate lui Inji, ca uitasem!

Mada, mai repede m-ar fi mustrat constiinta ca n-am marcat Fabrica de Bere pe harta Timisoarei, ce eu asa te stiam !

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Astia ne dusera la Recash. Si fu bine! Au si papa bun, nu va ganditi nu mai beutura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

MADA, sa-ti fie de bine! De la tine, asa, ca te cunosc, iau un kil, iau si vreo 4...

SIMPLY stii unde ne situam pe aceeasi lungime de unda? In convingerea ca the best way este totusi inauntrul comunitatii. Ca fiecare are o relatie proprie cu Dumnezeu, asta e ok, dar eu una zau ca nu ma consider nici atat de desteapta, nici atat de puternica incat sa cred ca sunt in stare singura sa gasesc imaginea corecta, imaginea adevarata. Si am nevoie de ghidaj - de un duhovnic, de un canon - ca sa fiu sigura ca nu o iau la vale, ca nu aberez. Am nevoie de o centura de siguranta. Fiinda, nu stiu altii cum sunt, dar eu am mai aberat la viata mea, si apoi... am redescoperit roata.

Mi-e un pic aiurea, azi am dat cam mult din casa, dar continui, fiindca... poate foloseste cuiva. Cand am plecat de-acasa, am avut parte de un superpreot care m-a inteles. Datorita lui am avut o perioada ceva mai... evlavioasa si mai canonica, sa zicem, in care am mers constant la slujbe. Si am constatat ca... it's all there. Adica o gramada dintre raspunsurile pe care le cauti sunt acolo. Daca esti atent la text, la melodie, afli.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Unde sunteti, tufete? V-am speriat sau v-am adormit?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

MADA, sa-ti fie de bine! De la tine, asa, ca te cunosc, iau un kil, iau si vreo 4...

Io niste mostre am adus. Ne auzim maine la telefon, ca sa vedem cum facem... sa impartasim informatia!

Edit: Ocazii ar fi!

Mergi la inceput

Mostre de kile sau de... catalizator al kilelor? Saru-mana.

edit. noroc cu feisbucul, ca am aflat si care-i ocazia

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Io niste mostre am adus. Ne auzim maine la telefon, ca sa vedem cum facem... sa impartasim informatia!

Edit: Ocazii ar fi!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ela sincere condoleante Dumnezeu s-o ierte!

Mergi la inceput

Eu acum am ajuns de la botez si ma demachiez. A fost frumos. Ina multumesc de sugestii sa stii ca m-au ajutat. Nu-mi venea prin minte sa combin rochia cu ceva portocaliu, asa ca astazi mi-am luat sandale portocalii (in poza se vad galbene)

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/190056/771512/PLATFORM%2BSANDAL%2BWITH%2BANKLE%2BSTRAP

Imi plac f mult si sunt f comode si mi-a placut cum se combina cu rochia.

Parul, la cerinta sotului l-am facut asa

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Rochie?authkey=Gv1sRgCJOK2qXy_b3eLg#5739174501309362562

Mergi la inceput

Fetelor am vazut ca ati avut discutii interesante, dar nu le-am citit caci nu-mi place seara sa citesc astfel de chestii Recuperez eu maine.

Mergi la inceput