Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
ALTESA spune:
matza am facut si eu odata treaba asta,venise niste veri la noi ,oameni in toata firea (42 de ani) si au inceput sa-l pupe pe maini si le-am zis sa se opreasca ca isi baga mainile in gura apoi si nu e noemal,au continuat le-am smuls copilu l=am spalat si apoi le aratam bb de la distanta
alina_anto spune:
La multe lunite Alexandru!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto La multe lunite Alexandru! Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
subscriu!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Multumim mult dragele mele!
Trebuie insa sa schimb semnatura ca o sa-l strigam Tudor
Miha, am citit acum si mi-a parut rau de ce vi se intampla. Suntem mame si ni se strange sufletul cand auzim de oricare alta mama care sufera si de alt copilas care e bolnav. Sa va ajute Dumnezeu si sa faca o minune pentru voi si pentru pitica.
Mamica de grasunel Alexandru
ane-maria spune:
Fetele credeti ca e posibil sa fi intrat macar alocatia Biancai daca am depus dosarul in martie la inceputul lunii?
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
alina_anto spune:
citat din mesajul lui ane-maria Fetele credeti ca e posibil sa fi intrat macar alocatia Biancai daca am depus dosarul in martie la inceputul lunii? ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012) |
E posibil. Verifica! Mie asa mi-au spus: in doua luni de la depunere intra banii in cont.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
mar_ysa_28 spune:
Altesa eu asa cred. Deocamdata ma informez...multttt!
Ideea e ca in cazul celei mari tare m-am mai chinuit cu mancatul, in sensul ca nu prea manca si niciodata nu s-a intins sa vrea ceva de la/pe masa. Ea si astazi nu cere niciodata de mancare (cu exceptia dulciurilor).Recunosc ca acum mai mananca cat de cat dupa ce am conditionat-o cumva.
De aratat arata bine insa asta e doar meritul meu
Am lasat-o si fara sa ii dau mancare 1 saptamana, de fapt incercam la ora mesei o lingurita si cum refuza nu insistam....dupa o sapt ne-am pus problema micsorarii stomacului si am revenit la jucarele...distras atentia....
Iar acum cred ca intr-un fel incerc sa ma relaxez dpdv culinar si sa o las pe ea sa decida...sper sa rezist! Oricum chiar la san Kariss e mult mai mancacioasa.
ane-maria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
E posibil. Verifica! Mie asa mi-au spus: in doua luni de la depunere intra banii in cont. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
alina _anto_ multumesc de raspuns!!!
in legatura cu pupatul bebelui nici eu nu sunt de acord dar uneori nu pot sa o pazesc tot timpul cand vin socrii sau rudele :(
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
carina spune:
Exact asa e si la noi.
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Altesa eu asa cred. Deocamdata ma informez...multttt! Ideea e ca in cazul celei mari tare m-am mai chinuit cu mancatul, in sensul ca nu prea manca si niciodata nu s-a intins sa vrea ceva de la/pe masa. Ea si astazi nu cere niciodata de mancare (cu exceptia dulciurilor).Recunosc ca acum mai mananca cat de cat dupa ce am conditionat-o cumva. De aratat arata bine insa asta e doar meritul meu Am lasat-o si fara sa ii dau mancare 1 saptamana, de fapt incercam la ora mesei o lingurita si cum refuza nu insistam....dupa o sapt ne-am pus problema micsorarii stomacului si am revenit la jucarele...distras atentia.... Iar acum cred ca intr-un fel incerc sa ma relaxez dpdv culinar si sa o las pe ea sa decida...sper sa rezist! Oricum chiar la san Kariss e mult mai mancacioasa. Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |