Strengari de Martie - Aprilie - 55 Bravo JD, titi!
Raspunsuri - Pagina 5
ronina spune:
Felicitari JD! bine ai venit bebe Euan!
Titi: cred ca ti-e greu, sus inima mamica, mai ai doar putin
sovietica spune:
Titi, honi hai sus moralul, osafiebine! sa nu te simti presata de nimic, in scurt timp iti vei tine minunea in brate si vei uita aceste ganduri negre.
Tala spune:
Felicitari JD!!! bine ai venit Euan!!!
Sovi multam de pont, maine voi fi clar mai relaxata stiind ca e de la luna (ca tot ma laudam ca ne-au ocolit colicii ...ce plansete si fatzaiala a fost ieri seara si noapte...sunt zombi si fizic si psihic). Sper sa treaca urechiusa fetii.
Titi moralu sus ca acusi intri in priza. Stam aici cu toatele pana vine vine Robert
Tala spune:
mamicilor ce faceti cu vaccinul de 2 luni? Va ganditi sa-l faceti pe cel de la stat? care e tot Infarix doar ca penta si inca unul, adica 2 intepaturi Oare sunt dureroase? Noi mai avem o saptamana si nu stiu ce sa fac.
dana_cp spune:
Vaaai, Titi, cum poti sa debitezi asemenea enormitati? Cum sa ne deranjezi?? Stam acilea pana iese Robert singurel si pe unde trebuie! Te inteleg perfect cu ambitia de a naste natural si iti spun din experienta ca sexul/sperma ajuta! Eu am stat 5 zile aproape si nu s-a intamplat pana nu am fact sex. Bafta multa, iti tin pumnii!
JD, felicitari! Sa fie sanatos si fericit!
Tala, mii de scuze, nu am mai intrat demult si nu vazui ca e ziua ta La multi ani cu intarziere, cuscra!
Eu vaccinul il voi face pe cel 'privat', am inteles ca e 280 ron si ca e mai bun ca cel de la stat (care sunt de fapt 2, din ce am inteles, pe cand asta le combina). Aleg varianta asta din 2 motive - mi se pare mai ok vaccinul (din ce am inteles cu mintea mea obosita) si pt ca mi-l face acasa, in confortul familiar al lui Gaza.. n-as vrea sa-mi zbiere puradelul la medicul de familie, ca mi-ar fi si mie mai greu sa-l pupacesc si sa-l linistesc. Asa, acasa, poate e mai putin traumatizant.. zic si eu..
Apropos de vaccinuri, copilasii vostri cum au semnul de la cel de la nastere? Ca la Gaza parca ar coace.. are asa o crusta, sa zic.. o fi normal?
Pupe la gagici si strengarei!
oanace spune:
Buna fetelor,
Cu toate ca in timpul sarcinii ajunsesem dependenta de voi, si citeam din scoarta in scoarta tot ce scriati, de cand a venit Emma pe lume intru cam greu, cu toate ca mi-e dor de voi. Am si avut un inceput greoi, fara ajutor , caci mama si Dan erau cu febra mare si nu aveau acces la fetita sa ma ajute.Acum treburile s-au mai reglat ,am si ajutor, Emma nu mai e asa de plangacioasa. Multumesc lui Dumnezeu, e un copil bun!Noaptea se trezeste destul de des der nu plange si adoarme imediat ce a mancat, si eu la fel. Plus ca acum Dan e de servici in prima parte a noptii , eu in a doua, asa ca nu ne simtim nici unul obositi a doua zi. Laptic din pacate nu am prea avut decat la unul dintre sani, si acum de 5 zile nu mai am deloc , asa ca hranim copila cu LP (am ales Lactana caci cu asta s-a inceput in maternitate ca si completare) si vad ca merge bine , nu prea are colici, doar icneste in somn in a doua parte a noptii. In schimb cam la 2-3 zile seara inainte de culcare ,dupa baita , trage o repriza cam de 30 minute de plans ...asa ca sa stiu ca am copil...Alaltaieri i-am facut vaccinul de 2 luni, cel cu 280 de lei. A mers bine, n-a facut febra, a fost doar somnicul putin mai agitat, cu foiala multa.Noi avem botezul chiar de Rusalii, in 3 iunie, mi-era frica ca nu-i voie, dar Parintele a zis , neasteptat, ca am ales o zi foarte frumoasa pentru botez.
Va felicit pe toate pentru puiutii vostrii! Felicitari JD cea mai proaspata mamica!
Tie Titi, iti tin pumnii sa nasti asa cum vrei tu si sa ai o nastere usoara.
pe toate!
mamica zanutei Emma
titi143 spune:
Fetelor cred ca mi sa fisurat membranele. Nu stiu sigur ca la Edi cand mi sa rupt apa a curs o gramada de lichid, acum acurs putin , putin. Dar burta imi este tare si ma doare spatele jos. Cred ca inseamna ca nasc. Voi ce spuineti? Eu cred ca mai astept putin si pe urma ma duc la doctor.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron
AMR PUTIN
dana_cp spune:
hehe, Titi, hai ca nasti!!
si la mine tot cu membranele a fost.. curge pic pic, ca la ciclu, asa..
bafta muuulta!!!!
dara76 spune:
Tala, eu mi-am luat cardul de vaccinuri pediatrice GSK, prin pediatra care e si medic de familie pt. bebica si o sa le iau pe cele de la GSK, adica cele de aici http://www.persepolispediatrie.ro/articole-medicale/program-card-vaccinuri-pediatrice/ cica mi le vor trimite la farmacia Dona de vis-a-vis de policlinica Titan, mi-a adus dr. cardul dar nu l-am activat inca. O sa dau in jur de 600 lei acum la 2 luni :( dar eu am senzatia ca cele de la GSK sunt mai bune decat cele de la Sanofi-Pasteur, insa poate sa fie doar o iluzie. Nu ma intereseaza nr. de intepaturi, recunosc, ci rezultatele pe termen lung. Mi-a zis si dr. din nou ce citisem intr-un studiu, ca paracetamolul dat sa nu faca febra la vaccin scade imunitatea data de vaccin - cica ei au inceput un nou studiu sa verifice chestia asta. Ma intreb daca o sa am curaj s-o las fara paracetamol.
Dana, vaccinul ala de la mana trebe sa coaca, sa faca puroi si sa nu i se faca nimic, trebuie lasat asa. Dr de familie a lu' bebe, care-i pediatra, vine si acasa, dar intelesesem de la prima pediatra (poveste complicata tip medici de familie) ca parintii ii tin f. greu nemiscati la vaccin si e mai bine la cabinet sa-i tina asistenta. O s-o intreb pe noua dr. cum zice ca-i mai bine.
Titi, nu stiu, ca la mine s-a rupt apa zdravan si curgea ca la balamuc. Multa bafta!!!
Deci nu stie nimeni cu Alinan picaturi?
Nu stiu daca sa iau sling de vara din in, cu inele, imi trebuie ceva in care s-o bag rapid cand ii fac laptele sau cand ii dau de sughit, ca o tin f. greu cu o mana. Voi ce ziceti, cum procedati cand va mai trebuie o mana si plange (ca daca nu plange, o pun in balansoar)?
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)