Piersicute de iulie august (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura, pune si tu niste balerini confortabili, negri, simpli, stiu eu,astia merg la orice. Eu de astia port si de abia ma mai incap, nu-s chiar de ocazie dar merg. Fara chestii de inchis, cureluse catarame etc. Doar n-o sa stai sa te chinui ore intregi acolo cu picioarele umflate in pantofi eleganti, iti sugrumi circulatia sau mai stiu eu ce. Trebuie sa te gandesti la confortul tau in primul rand.
Cica in sarcina e normal sa creasca piciorul (nu doar prin umflare!) cu 1-2 marimi. Cand se face cald, voi cauta slapi din aia medicinali, suna urat dar sunt f confortabili si chiar arata bine. Noroc ca nu prea am ocazii la care sa merg, sa ma stresez cu ce ma imbrac/incalt.



31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ho ho cate pagini ati umplut de azi dimineata.
Referitor la dsicutia cu diferentele intre sisteme medicale, nu ma pronunt.
Ali, eu nu am fost la aqua gym, ci doar la piscina. M-am balacit.
Balanta, m-am gandit si eu ca durerile pot fi contractii. Sunt stresata ca nu stiu sa le recunosc, dar am inteles ca la contractii se intareste burtica. La mine nu parea mai tare decat de obicei.
Vad ca si acum ma cam doare. Din pacate am o gramada de treaba si ma apuca nervii ca nu pot sa o fac. Nu stiu cu ce haine imi trimit sotul in delegatie ca nu cred ca termin de calcat.
Laura, stai cumintica inainte de botez, cu picioarele ridicate, sa fie cat mai putin umflate cand le bagi in sandalute. Si bea muuuulta apa inca de pe acum.
Curios, dar eu azi am fost pe tocuri si nu mi s-au umflat picioarele asa rau ca ieri cand am fost in balerini. Si am mers si putin mai mult pe jos.
Bumbitza, felicitari pentru fetita.
Frumoase nume ati ales toate. Eu eram aproape convinsa ca pe fetita o sa o cheme Aurora si acum sotul zice ca se ne mai gandim. Dupa ce el m-a convins.
Nu mai imi amintesc nimic acum...incerc sa mai calc cate ceva.
Va pup.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fleur ce faci?Ai terminat serviciul?Muraturica, si eu am observat asta. Asa ca , stau in tocuri deocamdata.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

wow ce burtici vorbaretze!
ada - lasa-i incolo de barfitori si nu mai pune la suflet! astia sunt oamenii din ziua de azi din pacate :(
fleur - te astept cu mare drag pe la noi cand aterizezi prin Ro
bumbitza - felicitari pt piersicutza
carmen - eu toate controalele si echo si morfo le-am facut cu dr meu (albu). el e specialist si in imagistica si asta a fost si unul dintre motivele pt care l-am ales tu cat ai platit pe testul de toleranta?
aruba - eu am discutat cu dr meu si mi-a spus sa iau legatura cu cei de la receptia spitalului pt a discuta mai multe detalii legate de contractul pt nastere. cand am intrebat akolo mi-au spus ca nu e neaparat sa semnam ceva inainte, dar e recomandabil ca sa imi asigur pretul valabil acum. se plateste un avans de 20% din pretul de cezariana pt pachetul ales (chiar daca nasti natural). oricum nu se compara cu tariful de dinainte cand era 7000 RON pachetul silver indiferent cum nasteai. acum la silver cu nastere naturala e 4000 ron - eu zic k e o mare diferenta!!!
testul de toleranta la glucoza e optional, insa eu am ales sa-l fac pt k sotzul a avut la nastere 4.900 kg si socrella a facut diabet gestational. parca michelle intreba - se poate face in orice saptamana, recomandarea este sapt 28.
nu mai stiu cui vroiam sa-i mai raspund...
sooo...cand ne vedem?

Roxy
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Multu fetelor de raspuns. In cazul asta o sa dau si eu skip la umidificator ca numai pe asta nu mai dadeam banii.

Fleur, multumesc, si eu aveam pe lista Eric :) insa avand in vedere ca pe nasa o cheama Patricia, a coincis cumva si cu asta :).

Ada si Yanis e ff frumos, cum o sa-l strigati?

Eu care port tocuri de la 15 ani, din cauza contractiilor, de la 6 luni nu am mai avut voie sa port :(((. Imi lipsesc atat de mult :(( ma simt ff ciudat in balerini, pe care dealtfel a trebuit sa-i si cumpar ca nu aveam asa ceva.. Picioarele inca nu mi se umfla f rau, port acelasi numar.

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, mai sunt la servici pt inca o ora... tu, tot cu picioarele pe perete? imi dai idei.

Ce mai faceti voi de mancare, asa usor, de vara? Salate mai deosebite, ceva? A adus un coleg la pranz niste chiftele de cartofi, aratau bestial, aurii, m-a imbiat cu una dar, demna, am refuzat. Am ramas cu pofta...in cui.

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Roxy, eu pot oricānd. Cand zic si fetele. De preferat ar fi dupa amiaza ptr. Mine. Carmen, o sa-i ziceam yanis. Acum e nectarel.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Roxy pai Albu e sef de sectie :). Eu am ajuns intamplator la Mitroi, insa mi-a placut si sm ramas la el. Testul de toleranta nu m-a costat nimic, ca am un abonament business si a fost inclus. Trebuie sa-ti cumperi tu glucoza, 50 sau 75 gr in fct de cum ti-a recomandat dr.

Nasterea naturala e ceva mai ieftina acum, asa e. Tu natural nasti? Cezariana este la acelasi pret pt ca si inainte daca dovedeai cu adeverinta ca esti salariat, se scadea contravaloarea decontarii cu casmb din pretul ala, adica 1572 ron. Acum doar au afisat pretul altfel, cu steluta aferenta ca pretul este valabil dc esti asigurat.

Pai cand ne vedem fetelor? :) maine e ultima mea zi de munca

Am fost acum pana in plaza si se pare ca s-au desfiintat toate magazinele de bebei, a ramas doar mothecare doar ca nu au si biberoane, sterilizatoare, carucioare, etc... Doar hainute si ceva jucarele.

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc fetelor de sfaturi , va
Fleur o sa-mi iau si la mine ceva ft comod , balerini ceva , eu vreau macar sa-mi fac intrarea

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fleur, ai fost tare cum te-ai abtinut de la chiftelute.eu cred ca luam una. Ai dreptate , nici eu nu #537;tiu ce salate sa mai gatesc.

Ada

Mergi la inceput