Piersicute de iulie august (33)
Raspunsuri - Pagina 20
valy27 spune:
salutare si de la mine.inca sunt prin zona.
va pupicesc.
suntem si noi bine- de vreo 3-4 zile nu mai am asa contractii
joi-urmatoarea eco.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+26 sapt, doamne ajuta in continuare.
Fleurdelise spune:
Miha, bine ai venit printre noi si felicitari pentru fetita din burtica.
Te rog sa scrii datele tale: UM, DPN si data nasterii baiatului (daca vrei), ca sa te punem in lista odiseii.
Ce voiam sa mai spun:
Aruba, am vazut si eu carucioarele Quinny (pe net si pe viu, am vazut unul doar cu scoica pe cadru) si m-am indragostit de ele, dar (pt mine e un mare dar) cantaresc vreo 15 kg, asa scria la specificatii. Incearca-le la targ daca ai posibilitatea. In privinta petelor, nu par masca de sarcina (cloasma), care, am vazut in poze, e mai inchisa la culoare, brun asa.
Maria, am aceeasi problema. BB foarte sus (de cand s-a urcat asa, mi s-a marit burta brusc, ati vazut in poze - mersi Laura ) uterul impinge spre diafragma sau ceva de genul si eu gafai in orice pozitie as sta. Mi-e greu sa respir profund si chiar sa casc... Or cobori ei pana la urma, si atunci ne va fi mai usor cu respiratia.
IIuli, deci te lafai in concediu....bravo tie. Bafta multa la eco, eu am miercuri pe 9 si emotii mari, nu l-am vazut de 2 luni. Incep si eu ca Muraturica, daca e prea mare, de ce burta e asa mare, oare am prea mult lichid etc etc....STOP! ca ma ia paranoia.
Dantuitoarelor la nunti si botezuri in weekend, sa va fie de bine. Laura mai fata frumoasa, arati super in poze, parca ai slabit (?!), burtica discreta, rochita iti sta grozav, glezne fine in pantofi cu toc...ptiu nu fi deochi cum rezistati doamne pe tocuri? Va invidiez...
Si pt. ca e inceput de saptamana am actualizat semnatura, suntem in 32+ si inainte....nu f mult mai este, o sa pun si eu AMR-ul.
Va pup si sa venim numai cu vesti bune saptamana asta.
32 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Laura mai fata frumoasa, arati super in poze, parca ai slabit (?!), burtica discreta, rochita iti sta grozav, glezne fine in pantofi cu toc...ptiu nu fi deochi cum rezistati doamne pe tocuri? Va invidiez... 32 + Eric Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead) |
Offff mai Fleur , esti tu o draguta , la faza cu slabitul mai dat pe spate ... stii ce bine arata acul la cantar pe zi ce trece , belea , nici nu imi mai vine sa ma urc ,sigur pana nasc ajung la 90 kg , acum raportez 85 kg deci am luat 7 kg .
Cu rezistatul pe tocuri, am rezistat la nunta ca de regula nu port asa ceva
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
adarev spune:
Fleur, te-am vazut in poze si am vazut si burtica e foarte frumoasa. Bun venit Miha si sarcina usoara alaturi de noi. Am pus si eu doua poze de la botez. Scriu mai pe seara. Sunt moarta de foame. Pup burticile.
Ada
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Mmiha2012 Bine v-am gasit mamici si burtici frumoase, Zilele acestea fiind acasa am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris pana acum si pot sa va spun ca sunt placut impresionata de ceea ce am citit. Drept urmare am decis sa ma alatur si eu comunitatii voastre - pentru mine este prima experienta de acest gen asa ca am bucur foarte mult ca v-am gasit. Va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara si copilasi sanatosi! Mami de ingeras Ionut si 25+ |
Bine ai venit Miha ! Te asteptam ori de cate ori ai ocazia sa ne impartasesti din experienta ta de mamica
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
Daconst spune:
Salutare burtici!
Vad ca tocmai discutati de glicemie la limita de jos..
Ei bine azi am facut testul cu glucoza(care nu e deloc rau,are gust tare bun,dupa pareea mea) si a reiesit ca sunt hipoglicemica.
Inainte de test aveam 70 glicemia,apoi dupa glucoza a urcat la 90 si apoi iar a scazut la 70.
Nu e asa dramatic,dar trebuie sa urmaresc sa mananc mereu la 2 ore,s am in buzunar bombonele sau ceva si cind simt ca ma ia cu ameteala sa bag repede in gura...deci nu e prea de neglijat treaba.
Hipoglicemia e un fel de invers al diabetului,ca la mine se secreta prea multa insulina.
Eu personal,recomand toate gravidele sa faca testul asta,pentru ca nu ai idee de unde pot aparea probleme.
Biribu,unde esti?hai ca am nevoie de sfaturile tale...ca eu citesc pe net si ma cam ingrozesc.
Muraturica,fa testul si te calmezi.Si eu am burta imensa,dar asta e,nu are rost sa te stresezi pt asta.
Aruba,Miruna,Laura,Ada,am vazut poze cu voi,frumoase,frumoase.
Imi plac si mie tare mult rochiile inflorate.Sunt la mare moda!
Termometru eu am electronic de la Chico si sunt multumita.Nu l-am folosit insa prea des.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
28+ sapt
Mmiha2012 spune:
Salutare burtici,
Mai jos datele noastre pentru a fi si noi in rand cu toata lumea:
UM 31.10.2011
DPN 14.08.2012
Cat despre baietelul meu nu sunt multe de zis, el este un ingeras in Ceruri.
Fleur,
Ziceai la un moment dat ca ai trecut pe legume 90% si doctorul tau te-a certat, poti sa-mi dai mai multe detalii? Ma gandeam ca daca tot au aparut verdeturile sa profit de ele ca tot am pus déjà prea multe kg
Daconst spune:
Stiam ca mai am ceva de scris...
In legatura cu botezul si restaurantele din capitala...a facut cineva botezul recent si in final cind sa achite nota ar fi lasat femeia un ciubuc cam cum a considerat ea...cica a venit sefa de sala si i-ar fi spus ca e prea putin si ca se lasa 10% din consumatie.
Pe mine m-a socat faza...adica la 30mil sa lasi 3mil ciubuc???Mie mi se pare extrem de mult.Eu zic ca ciubucul il lasi in functie daca esti multumit sau nu...eu cel putin asa procedez.
Asa ca vedeti fetele sa nu aveti surprize.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
28+ sapt
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Daconst Stiam ca mai am ceva de scris... In legatura cu botezul si restaurantele din capitala...a facut cineva botezul recent si in final cind sa achite nota ar fi lasat femeia un ciubuc cam cum a considerat ea...cica a venit sefa de sala si i-ar fi spus ca e prea putin si ca se lasa 10% din consumatie. Pe mine m-a socat faza...adica la 30mil sa lasi 3mil ciubuc???Mie mi se pare extrem de mult.Eu zic ca ciubucul il lasi in functie daca esti multumit sau nu...eu cel putin asa procedez. Asa ca vedeti fetele sa nu aveti surprize. www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 28+ sapt Da Dana ai perfecta dreptate , am o prietena care a facut weekendul trecut botezul si tot la fel i s-a cerut 10% spaga din valoarea notei de plata , nu ne mai mira nimic |
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Mmiha2012 Salutare burtici, Mai jos datele noastre pentru a fi si noi in rand cu toata lumea: UM 31.10.2011 DPN 14.08.2012 Cat despre baietelul meu nu sunt multe de zis, el este un ingeras in Ceruri. Mami de ingeras Ionut si 25+ |
Ups , imi pare rau Miha , Doamne Doamne are grija de fiecare sufletel plecat , iti doresc sarcina usoara in continuare .
30+ Andrei
AMR 9 Weeks