Piersicute de iulie august (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

eu personal, nu de putine ori am simtit ca anumite chestii referitoare la romania/romani sunt spuse de catre cei care locuiesc "dincolo" intr-un mod oarecum peiorativ. ca si cum aici am fi mai inapoiati sau ceva de genul. e f ok ca cineva sa spuna ce are de spus, dar conteaza si felul in care spune...Poate ca de afara se vede altfel sau observi mai repede ce nu e ok sa zic asa unele situatii din tara.
Eu de exemplu ma abtin sa zic vreodata ceva de "rau" de Ro pentru ca si asa nu pot eu schimba nimic,dar mie mi se pare ca de obicei parerile contra sau dezabrobatoare vin mai mult de la cei care traiesc in tara si se confrunta cu problemele de acolo...
In fine,nu cred ca are rost sa dezvoltam discutia...vroiam doar sa accentuez ca nu trebuie sa fie o polemica ci o discutie din care luam partea ce a buna a lucrurilor.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)28+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Balanta, m-a amuzat ca am scris amandoua in acelasi timp, aceleasi lucruri. Inseamna ca daca sunt eu nebuna, macar nu sunt singura :))) Suntem 2 nebune in zona!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Dana: nici eu nu vreau o polemica pt ca stiu de acum cum ar decurge si cum s-ar incheia, si zau ca e inutila.

In legatura cu ce scriam mai devreme de prietena mea din Olanda, asa e, ar putea sa mearga la alta consultatie, evident, insa asta e ft greu in situatia ei, pentru ca pe raza localitatii unde locuieste este un singur spital (unde i s-a spus ca nu mai poate solicita alte investigatii) si ar tb sa bata drumul pana in Rotterdam care e la ceva distanta... ori cu burta la gura si cu inca un copil sub 2 ani e destul de greu. Asta zicea si ea, ca daca mai era in Bucuresti rezolva imediat, dar acolo e ft greu daca nu se intelege cu doctorul de care apartine trebuie sa faca o excursie de o zi practic sa ceara o a doua parere, nu e vorba de bani.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici
Eu sunt la capitolul bucatarie ,am facut o ciorba din ratoi si o mancarica de conopida cu piept de pui , am bagat si la spalat sunt foarte harnica
Balanta eu merg pt internare ambulatorie pt ca am terminat cele 90 zile si merg prin comisie , eu deja ma apropii de 190 zile de medical , offff nu am avut in viata mea atata medical
Ada ma bucur ca ai de munca , asta este foarte bine
Mananc inghetata la greuuuuu , raportez 7 kg luate pana acum , e bine asaaaaa tot inainte ca este loc . Aerul conditionat eu il am pus in sufragerie , iar distanta dintre sufragerie si dormitor este mica , o sa ajunga si la bb racoarea , oricum am apartamentul ft racoros , radeam cu sotul si ii spuneam ca de fapt noi avem iglu si nu casa ... asa ca vara este o bucurie si iarna un infern .

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pina la cite saptamani se poate face testul pentru diabet gestational???
Acum ma apuca pe mine ca e bb mai mare pentru varsta lui.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)28+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dana, ce bebeloi mare ai.Laura, vad ca e o harnicuta. Eu sunt tot in calcule pe aici. Deja ma doare capul de atatea.Laura ce bunatati, i-auzi conopida.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu sunt la capitolul bucatareala, iar de spalat rufe nu mai zic, ca pun zilnic

Laura - cum e orientat apartamentul? Al meu e N-E si e soare pana in ora 12, asa ca eu dimineata deja am 28 grade in dormitor..

Dana - ai un adevarat barbatel acolo, nu e bebe Dr s-a aratat ingrijorat?


*************************
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,pai tocmai ca nu s-a aratat ingrijorat...doar ca pe mine ma apuca acum.Ma gandeam sa fac testul de diabet,dar parca e pina la 27 de saptamani si eu azi trec in a 29 saptamana.
Nu stiu daca se mai face sau daca ajuta cu ceva.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)28+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Eu nu am chef de nimic azi.

Balanta sa imi spui si mie daca e problema cu medicalul. Ca la mine e ultima luna de CRM si in iunie e prea devreme sa intru in prenatal. Asa ca voi fi nevoita sa imi iau toata luna iunie medical.

Diseara ma duc la doctor si apoi la ecografie poate de data asta o sa ne arate ce este si nu o sa mai stea imbufnat.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Dana, eu stiu ca testul de diabet gestational se poate face pana la 34 sapt. Dar sunt anumiti indicatori pe baza carora se recomanda, unul dintre ei fiind intr-adevar un bebe mai dezvoltat cu +2 sapt decat varsta gestationala, altii din cate stiu eu sunt nivelul glicemei de-a lungul sarcinii, zahar in urina si cei genetici, daca ai diabet in familie. Dar mai bine sa intrebi totusi medicul tau daca e necesar, ca nu la toate femeile se recomanda

27+

Mergi la inceput