Piersicute de iulie august (33)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
Noi folosim un temometru cu capat moale, e un no name, dar afiseaza foarte repede temperatura, 3-4 secunde.
Apoi ca sa nu o trezim noaptea pt luat temperatura am luat unul digital, Predictor.
Aruba, Fleur, Laura, Danett, Minuna - f frumoase burticile, dar si posesoarele lor!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu
maria0408 spune:
Carmen cea mai sigura metoda este in fundulet, stai linistita bebe nu protesteaza, de aceea este gatul flexibil pt. a nu-l jena pe copil. Ai mai avut contractii sau pierderi?
Aruba interesant modelul de la Coletto si cu un pret bun.Incearca o crema solara pt. bebei, este f.buna, eu o folosesc pe cea de la Mustela, pe care o foloseste si fetita.
Ieri seara m-a apucat si pe mine harnicia si am gatit - spanac, orez cu legume mexicane si ciorbita de legume cu loboda. La ciorbita insa am obosit asa ca a muncit mai mult sotul.
De cateva zile bebe s-a ridicat f. mult si respir tot mai greu, mai ales cand stau pe scaun. Voi aveti ac.senzatie, ca nu inspirati suficient aer?
adarev spune:
Ce vorbarete sunteti....M-ati intrebat cum a fost la botez. Dupa mine foarte frumos. Botez micut cam la 60 de persoane la restaurantul Marul de aur, cel din Calea Victoriei. Dupa barbatu-meu, meniu saracacios pentru care crede el, au platit o gramada de bani prietenii nostri. In rest muzica buna doar Dj. Tortul mi-a placut foarte mult .Muraturica, zic si eu fetele sa nu-ti faci griji cu glicemia. Mai intru
Ada
muraturica spune:
Multumesc fetelor se sfaturi.
M-am gandit si eu ca daca glicemia e la limita de jos , sunt slabe sanse sa fie probleme. Insa ieri atat de multa lume mi-a zis ca am burtica mare incat chiar nu am mai fost foarte rationala.
O sa mai intreb s dr., dar oricum sunt linistita.
Imi e din ce in ce mai greu sa vin la birou. Dupa cateva ore de stat pe scaun ma doare spatele si parca si burtica, jos de tot.Acasa nu am problema asta ca nu stau asa mult in aceeasi pozitie. Tot de la statul pe scaun mi se umfla si picioarele....ajung acasa moarta, desi nu fac mai mult decat de obicei. Din pacate nu ma prea pot ridica sa ma plimb ca nu am pe unde.Abia astept concediul. Sapt asta vreau sa aflu cat e repede pot intra.
Acum ca m-am plans la voi, sper sa mai rezist pana la 4.
25+
Fleurdelise spune:
Salut fetele,
Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa.
Te inteleg Muraturica, si eu abia rezist la birou pana la 4. Sa vedem cat mai merge, ca prenatal deja imi pot lua, dar nu vreau inca.
Interesanta discutia despre termometre. Se pare ca mamicile recomanda toate cele 3 tipuri cu mercur, rectal, pt ureche. Eu auzisem de cele pt ureche ca ar fi bune, in schimb la cursul prenatal ni s-a recomandat cel ce se pune sub axila (cu Hg banuiesc). N-as lua din asta, ca dureaza si bebe se foieste, presupun.
Carmen, pentru reteta, incearca sa amesteci smantana cu ou si doar un pic de faina, si dilueaza cu zeama lasata de friptura. Adauga sosul in tava cu 10-15 min inainte sa fie carnea gata. Sau poti inlocui sosul de smantana cu sos alb (bechamel), la fel de bun, din unt, faina, lapte. Daca nu gasesti reteta pe net voi reveni cu cantitatile.
Eu am gatit in weekend supa de pui cu taietei, pulpe de pui la cuptor cu piure, somon prajit cu mamaliga, nimic spectaculos dar f bun. M-am aprovizionat cu costite de porc (bucati lungi) si vreau retete (in afara de clasicele: cu varza, cu mazare etc, gratar cu sos barbecue).
Hai ca v-am facut foame, va pup si fug la birou.
32 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
IIuli spune:
buna, fetelor,
iar am lipsit cateva zile, dar de acum o sa fiu mai prezenta - doar stau acasa
Muraturica: si eu am burtica mare si toata lumea ma intreaba daca mai am mult pana nasc sau daca am gemeni. Cand le zic ca sunt in sase luni jumate, se uita ciudat. O sa merg maine la dr si il intreb si de asta. Am o gramada de intrebari, sper sa nu le uit
Si eu am renuntat la mersul la birou din aceleasi considerente – nu puteam sa stau pe scaun, ma durea, contractii cateodata etc, asa ca am decis sa stau acasa pana vine bb.
Porumbita, ce scump tre sa fie baietelul tau cand va ia apararea se simte si el responsabil acum, frate mai mare
Fleur, si mie mi-ai facut foame. Ma duc sa-mi fac o salata si as vrea si inghetata, dar nu am
25+ Mihai
Mmiha2012 spune:
Bine v-am gasit mamici si burtici frumoase,
Zilele acestea fiind acasa am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris pana acum si pot sa va spun ca sunt placut impresionata de ceea ce am citit.
Drept urmare am decis sa ma alatur si eu comunitatii voastre - pentru mine este prima experienta de acest gen asa ca am bucur foarte mult ca v-am gasit.
Va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara si copilasi sanatosi!
michelle1981 spune:
Si eu iau un pranz tarziu, tot salata cu somon si urda
Maria - eu raman fara aer cand stau cu fata in sus.
In schimb eu am alta problema, care la Bianca a aparut in luna a 9-a, nu a 6-a: ma doare tare o coasta in partea dreapta, si cand ma misc se aude "crantz"
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu
Laura32 spune:
Buna burtici ,
Aruba, ft frumoase carucioarele.
Fleur, ai o burticaaaaa mareeeee , ce se cunosc 2 saptamani dif dintre noi doua
Ada, ma bucur ca ti-a placut la botez , cred ca restaurantul respectiv este scump , dar asta este .
Maria , am avut si eu o perioada pe la 25/26 sapt cand am simtit ca nu am aer suficient dar presupun ca acum m-am obisnuit ca nu mai simt diferenta
Am afisat si AMR-ul poate asa trece timpul mai repede
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
IIuli spune:
vad ca nu sunteti prin zona, asa ca o sa continuu eu discutia
eu am fost in weekend din vizita in vizita - la rude, prieteni, aniversari, am iesit si la plimbare prin parc. am tot avut insa dureri jos - ca niste intepaturi care ma strang si se duc si pe spate. azi dimineata am mers la serviciu ca mai aveam de terminat ceva si m-au luat iar durerile, l-am sunat pe doctor si m-a trimis acasa.
acum stau cocotata pe canapea si mai vorbesc cu doamna care imi face curat despre bone. am rugat-o sa se intereseze de cineva ok, dar nu stie pe nimeni vad :( fetelor care vreti bona, ati gasit ceva?
despre iesirea la terasa, eu pot si joi, si la targ. joi la ce ora ati vrea?
maine mergem la eco, sper sa fie totul bine acolo.
25+ Mihai