Piersicute de iulie august (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza fetelor, multumesc pt raspunsurile cu dopul . Evident ca azi-noapte n-am dormit de frica... Cred ca a fost ceva trecator totusi, ca din cate am mai citit, dopul contine si ceva firisoare de sange si e mai rozaliu maroniu. Deci nu cred ca e cazul inca. M-am speriat f tare si pt ca ieri am avut o zi pluna de contractii, foarte dese si destul de puternice si il simteam pe bebe foarte jos. Acum vad ca a urcat inapoi la locul lui.

Balanta, am tratament cu utrogestan, uscosin (scobutil) si 3 nospa pe zi.

Roxy, daca nu intervine nimic nasol, eu sunt pt joi la 5.

Bumbitza, la tine cat timp a durat povestea cu membranele pana ai ajuns la dr?

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumim de cafea. Eu sunt pe la Dedeman sa cumpere al meu ceva ptr. Birou. Apoi pleaca ai mei, ma duc la coafor si apoi la botez. Laura, cum a fost la nunta?Roxy si eu pot joi dupa birou pe la 17. 30.Carmen stai cu bebelu la caldura. Miha tu esti o harnica ca īntotdeauna. Parca Ioana spunea de certificat. #258;la ptr tatici de la sp de urgen#539;#259;. Vreau si eu am#259;nunte.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Carmen,asa si eu azi nopate nu am dormit deloc....ma cam durea pe sub burtica,dar numai in partea baietelului....suportabil..nici nu stiu sa descriu ce simt,uneori ma gandesc ca-s asa toanta.....contractii nu am avut...dar ce am sesizat este nu mai pot sta in piicoare foarte mult,adica dupa maxim 5 min de stat,simt ca ma ia cu lesin,ma doare si capul pe partea stanga.....pe 9 mai ma duc la control,sa vedem ce-o mai fi.
Sanatate tuturor si sa ducem sarcinile pana la capat si in siguranta.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza burtici! eu va invit la o cacao cu lapte mi s-a faut pofta brusc de gustul copilariei si mi-am preparat una delicioasa
mi-am adus aminte k am uitat sa scriu aseara ceva nu mai stiu exact cine zicea de banca publica de celule stem de la fundeni (parca ned sau maria...sau ioana...). am vaz si eu reportajul la pro tv si chiar vreau sa ma interesez si sa vad care sunt procedurile. daca mai aflati careva ceva pls share
eu zac la tv la anatomia lu grey de la 9 cand se termina tre sa ma mobilizez sa fac putin curat si ordine...si apoi sa trec la bucatareala cand vine sotzul azi facem carnaciori la gratar cu piure si pt maine niste fripturik de vita cu sos (un fel de ostropel asa, specialitatea sotzului ) poate mai bag si o supitza de rosii sau o ciorbitza de cartofi...nu m-am decis inca.
inteleg ca pt joi au confirmat doar ada si carmen pana acum. haideti, restul burticilor, mobilizarea!!! sunt convinsa k n-o sa reusim sa ne strangem toate din prima, dar hai sa incercam totusi...
poop si sa aveti o duminik minunata! ada have fun la botez

Roxy
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,
Raportez o nunta frumoasa , cand am plecat de acasa am luat un no-spa si am putut sa dantuiesc toata noaptea , am plecat pe la 4.3o de la nunta ... a fost ft frumos , i-a placut si lui BB Andrei .Ma gandeam ca daca nu rezist si nu ma simt bine sa plecam pe la 1.00 dar toate au mers ok , asta inseamna ca lui BB ii place la petreceri
Multumesc pt urari fetelor , distractie placuta Ada la botez , sa-l dansez pe Nectarel .
Aaaaa , eveniment am rezistat si pe totcuri , doar ce spuneam ca nu stau o jumatate de ora dar se pare ca se poate
Acum ma apuc de o cafea si vreau in parc dar nu stiu in care . Imediat o sa descarc pozele sa mai afisez si eu cateva ca am ramas in urma rau .
PUUUUP toate fetele !!!!

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Carmen , Miruna linistite in pat , un no-spa sa stea bebeii la caldurica la mamii in burtica

29+ Andrei

Mergi la inceput

Doamne,roxy cata energie ai....si ce de bunataturi gatesti....te felicit...eu abia mai gatesc,zici ca-s in reluare,abia ma misc...ma simt de parca as avea 80 de ani....tine-o tot asa,roxy! Iar tu,Laura si mai si....sa stai si pe tocuri,sa mai si dansezi....sunteti fantastice fetelor...va invidiez:D...aveam si eu o nunta next wee,dar am renuntat sa mergem ca nu-s capabila nici pe scaun sa stau fff mult,daramite sa mai si dansez si,sincer,nu stiu daca as face fata galagiei,cred ca unde toata ziua stau singurica m-am obisnuit asa....fara galagie multa.Oricum,sincere felicitari burticilor in forma,iar celor ca mine curaj dragelor,trebuie sa rezistam pana la final cu brio.Va pup pe toate si sanatate multa!

28+

Mergi la inceput

aaaa,eu am decis sa nasc cu epidurala...nu stiu inca,sa vb cu dr meu sa vedem daca e de acord....dar am auzit ca ajuta enorm mai ales la nastere naturala....si daca e totul ok,imi cumpar acea trusa ca sa nu am dureri ff mari.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

tamys dar de ce vrei sa faci vaccinul ala? mergi undeva unde exista riscul sa fi expusa la asa ceva?

ca dc nu nu prea vad rostul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Acum am venit si eu de la o plimbare.
Roxy, cate bunatati. Trimite-mi si mie ca nu am chef de bucatareala. Eu daca as fi in Bucuresti as veni cu placere la intalnire. In schimb, va astept la Sibiu.
Si eu sunt curioasa sa aflu mai multe despre banca publica de celule. Cred ca pana la urma nu vom face recoltare, dar donarea celulelor intr-o banca publica mi se pare o idee excelenta.
Ada, distractie placuta.
Laura, imi dai sperante ca si eu am doua evenimente mai incolo si nu stiu daca o sa pot merge sau cat o sa pot rezista.
Eu devin tot mai mare si toata lumea imi zice ca am burtica mare pt douzeci si ceva de sapt. Azi m-a intrebat cineva daca am gemeni. . Nu ma deranjaza ca e burtica mare, dar toti ma fac sa cred ca poate e ceva in nergeula. Nu imi trebuie mult sa intru la idei paranoice. Of....
Va pup pe toate.

21+

Mergi la inceput