Piersicute de iulie august (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Se vede ca este cald si frumos afara , toata lumea este disparuta

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Da e foarte frumos. Eu am niste draci. De la 8.30 nu am mai ajuns acasa.Acum pazesc o scara la birou. Am fost dupa sedinta, am mancat cu ai mei si apoi in loc sa ma fi dus acasa, am venit cu al meu la birou sa puna un senzor de lumina la sigla. bineinteles ca cel care l-a cumparat initial nu merge, asa ca a plecat cu electricianul sa cumpere altul.Si uite cum pazesc eu sculele electricianului si scara. Mama care s-a umflat de somn pana acum, m-a sunat sa venim sa o luam sa mearga la biserica la sf. Nectarie.Asa ca , o sa ajung si eu intr-un final acasa, dar nu stiu cand. Mai sunt cocotata si pe tocuri de azi dimineata.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Acum am ajuns si eu pe acasa dupa vizitele mele.
Ada, lasa ca ajungi si tu.
Laura, sper ca te distrezi la nunta (sau botez, ce era?)
Eu am avut toata ziua picioarele umflate. De obicei daca erau umflate seara isi reveneau pana dimineata. Acum asa m-am trezit si acum vine seara iar.
Ma trantesc la televizor cu picioarele ridicate, poate rezolv ceva.
Bebele deosebit de activ si cam atat.
Va pup si va doresc la toate weekend minunat.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada , imi pare rau pentru patania ta , ma bucur ca poti rezista eroic pe tocuri , eu nu pot sa stau nici o jumatate de ora dar o zi intreaga
Muraturica , acum plec spre nunta , a venit sotul tarziu de la serviciu si abia acum suntem gata , sper sa fie frumos

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fleurdelise draga mea e vorba de vaccinul antitetanos care se administreaza in doua reprize( prima doza se face intre saptamana 30-32 si a doua doza la 4 saptamani dupa prima doza ) e pt. a proteja copilul pana acesta va avea 2 luni. Pana atunci ma mai documentez dar o sa-i cer parerea si doctorului ginecolog pentru ca medicul de familie insista sa-mi faca acest vaccin, eu am RH pozitiv.
Laura32 distractie placuta la nunta, vezi sa nu te obosesti prea tare.
Aruba esti asa dulcica in rochita aceea albastra
Carmen_80 uffff imi dai emotii, sper sa nu vad secretie gelatinoasa in fata ochilor ca sigur lesin, stai cumintica in pat poate a fost ceva trecator.
adarev esti asa o mamica tanara cu un baiat asa mare, cred ca ce se mai increde el cu tine, ce mamica frumoasa are.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mercy Tamys , toate sunteti frumoase. Laura distractie la junta. Eu Maine merg la botez. Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello! wow, ati scris ceva azi! eu am fost pe la kiabi si C&A sa ma uit de hainutze pt mine si mi-am luat 3 bluzitze si o camasutza de noapte (2 dintre bluze si camasa le-am luat de la raioane de "normale" k la gravi nu mi-a placut mai nimik). rochitze sau pantaloni de vara n-am gasit tre sa ajung pe la h&m...pe urma am fost la auchan si am luat cate ceva de papa, apoi acasa - rufe, vase etc acum m-a luat o greatza de nu se poate...nu stiu de la ce...oi fi mancat cu pofta la pranz...am baut un fresh de grapefruit poate ma mai lasa...
si acum sa iau subiectele la rand
legat de CCM si plata indemnizatiei de maternitate - inca se aplica dar in fct de CCM la nivel de unitate (la mine de ex sunt obligati sa asigure diferenta pana la sal de incadrare timp de 12 saptamani) si e inca valabil si salariul brut oferit pt evenimente speciale
carmelutza - urmareste cu atentie secretia si vb cu dr dk vezi k persista. oricum povesteste-i ce ai observat si vezi ce zice. BB mai are de stat akolo la caldurik in ceea ce priv nasterea - nu m-am gandit nici o clipa sa fac cezariana. nu-i vad rostul dk nu este cazul dpdv medical...si oricum in cazul meu, o noua operatie ar duce la si mai multe aderente, plus k la un mom dat oricum va trebui sa mai fac o operatie ca sa mi se scoata chistul si sa curete aderentele vechi si cine stie cum si-o mai fi facut de cap endometrioza mea pe akolo
ada, laura - have fun!
am vz k vorbeati de muzik - eu ascult muzik aproape non stop si am observat k la unele melodii incepe si micutza sa se zbantzuie muzik clasica nu prea ma atrage asa k ii pun din astea de-ale noastre (in spec romantic fm si muzik spaniola ) am cumparat de la roma un disc al unui tip care canta la chitara in piazza navona si are niste melodii senzationale sunt f linistitoare si cred k o sa-l folosesc k sa o adorm pe antonik
restaurantul este balroom militari residence, aici la mine in complex. salile arata spectaculos si am primit numai referinte f bune. as vrea sa ma intalnesc cu ei sapt viitoare si sa stabilim mai multe detalii, dar cred k inainte o sa fac un drum si la biserica sa vad cam cand au liber.
stabilim pe joi intalnirea noastra? eu as putea sa ajung pe la 5 k vin direct de la serviciu. ce ziceti? pt cele care vor sa vina cu masina - don't worry, avem parcare amenajata la cafenea
aaa, era sa uit! azi am avut ocazia sa vad la cateva mamici modelele de carutz pe care le am pe shortlist - un inglesina zippy free, un peg perego pliko switch on track si un mystroll. primele 2 par f complicate cu multe tije, bare (tzevaraie multa) si nu prea m-au incantat :( mystroll parea mai estetic asa...tre sa le mai vad la targ si sa le testez cum se cuvine...
pup!

Roxy
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai ca pe mine nu ma ia somnul, bantui pe aici si maine o sa ma ia fimea de buna si eu o sa fiu zombie...
Am vazut ca Babyexpo este intre 24-27 mai, poate reusim sa ne vedem acolo si sa poposim la o terasa ceva, ce spuneti?

Carmen, eu nu am reusit sa recuperez ce-ai scris ref la problema cu dopul. DIn experienta mea la prima nastere iti pot spune ca eliminam la un moment dat ceva ca albusul de ou si credeam ca asta inseamna dop (cred ca era mai mult legat de faptul ca mi se fisurasera membranele un pic si eliminam lichid, care se mai scurgea din cand in cand si pe picioare). Insa cand am ajuns la doctor apoi si mi-au facut degajare manuala de col si altele de gen am vazut ca dopul este de fapt ceva f gelatinos si f inchis la culoare, maron-rosiatic. Asta asa ca idee, repet nu stiu cum e in cazul tau dar am zis sa zic

Noapte buna tuturor! Poate reusesc sa intru mai des.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 21+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dimineata. Haideti la o cafea, ceai, fresh, capucino sau o apa plata. Sa aveti o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Eu m-am trezit la 7.30 sa fac mancare pt azi si acum imi savurez cafeaua (decaf.)

Ramo, Danett - ma bucur ca aveti vesti bune de la dr. Si eu am maine programare.

O duminica frumoasa tuturor!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

Mergi la inceput