Fiv la Sibiu (38)
Raspunsuri - Pagina 19
crismoni spune:
carla de ce a venit CM asa repede?
nu stiam sa ai probleme de genul asta
nu se poate face inhibare si stimulare pe acelasi ciclu?
ce a zis dr, te trece pe AC ca sa nu se repete problema cu CM prea repede?
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
paunas spune:
buna fetelor!
ce trat aveti dupa ET?
luati cumva Medrol sau Predison? daca da, ce dozaj si daca aveti inainte si de punctie !
sanatate multa tuturor !
carla_cluj spune:
Crismoni, ciclul meu e regulat, la 27-28 de zile. Chiar nu am mai avut probleme. Nu stiu ce s-a intamplat.
Mi-au raspuns de la Sibiu: o sa fac acelasi tratament, adica incep cu doza unica de Diphereline in Z21, adica 26 august. Sper ca nu se repeta figura de luna asta :)
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas buna fetelor! ce trat aveti dupa ET? luati cumva Medrol sau Predison? daca da, ce dozaj si daca aveti inainte si de punctie ! sanatate multa tuturor ! |
Eu inca nu am schema de tratament, o primesc doar la menstruatia urmatoare, deci nu te pot ajuta.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
marie_83 spune:
La multi ani de Sf. Maria tuturor celor ce serbeaza ziua numelui!
La anu' sa serbam cu puiutii in brate!
carla_cluj spune:
Crismoni, cum stai cu infectia? Mai ai de facut tratament? Eu mai am o saptamana si fac injectia cu Diphereline, abia astept! Sunt optimista in legatura cu procedura
marie_83 spune:
Carla iti urez muuuult succes !
Astept si eu sa vina CM,sa-mi fac hormonalele de z3 si sa-i trim dr.-ului rez.Sper ca in septembrie sa incep si eu.
Ti s-a spus cand sa mergi acolo pentru monitorizare?
carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marie_83 Carla iti urez muuuult succes ! Astept si eu sa vina CM,sa-mi fac hormonalele de z3 si sa-i trim dr.-ului rez.Sper ca in septembrie sa incep si eu. Ti s-a spus cand sa mergi acolo pentru monitorizare? |
Multumesc Marie!Mult succes cu hormonalele si sa incepeti cat mai curand.
Dupa injectia cu Diphereline, cam la 7 zile o sa vina menstruatia. La inceputul menstruatiei sun la Sibiu pt programare si imi fac programare prin Z5. Atunci o sa-mi faca eco sa vada ca nu sunt chisturi sau mai stiu eu ce si o sa-mi dea protocolul de stimulare, pe care daca bine am inteles, il incep in Z7. Sper sa gasesc in asa interval scurt toata medicatia necesara.
crismoni spune:
carla multa bafta!
eu am fost ieri la Cluj sa-mi recoltez probe, rezultatele vin cam in 3, 4 zile. dr a zis ca inca nu a avut o pacienta atat de rezistenta la tratamentul cu antibiotice ca mine si ca sunt "atipica". sper din suflet ca acum sa ma fi vindecat.
joi am programare la Sibiu ca termin cu AC si a zis dr.I ca trebuie sa ma vada
nu stiu exact pentru ce
te anunt si de rezultat si ce a zis dr.I
maria asteptam vesti si de la tine, sper sa incep si eu in sept, totul depinde daca mai am sau nu infectia cu ureaplasma
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Crismoni, multa bafta la rezultate!
Tu ce tratament o sa iei pentru mutatiile tale?
Eu o sa fac Clexane de 0.4 dupa embriotransfer pana la test.