Fiv la Sibiu (38)
Raspunsuri - Pagina 18
lelu spune:
In 2 august 2011 eram la Sibiu, la embriotransfer. Astazi sunt cu puiul in brate Niciodata nu o sa uit ce bucurie imensa mi-au adus echipa de la Polisano!
A fost o perioada agitata si la mine, am stat la Sibiu spre sfarsitul FIV-ului si mergeam zilnic la spital pentru injectii
a ... si in piata dupa afine! Va recomand sa mancati multe fructe de padure in aceasta perioada, zilnic afine sau cirese negre, mure...
Mula bafta!
tamys spune:
Am de donat urmatoarele medicamente:
Cyclo-Progynova (Bayer) 21 drajeuri - 6 cutii Exp. 12.2015
Duphaston 20 comprimate - 1 cutie Exp. 08.2015
Prontogest 100 mg/ml 3 fiole - 9 cutii Exp. 03.2013
Tinute in conditii bune.
Cine are nevoie astept un PM.
toate fetele.
carla_cluj spune:
Felicitari Lelu! Speram sa te urmam toate!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Din pacate mie mi-au aparut niste pete maro, ca inainte sau in ultimele zile de menstruatie. Si asta inca din Z13, cred ca din cauza emotiilor. Sper sa nu vina menstruatia si sa amanam inceputul tratamentului cu 3 saptamani :(
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
carla stai linistita, si eu mai am luni in care in preajma ovulatiei am ceva pete pe chiloti, asa ca stai calma, nu atrage ganduri negative
sa inteleg ca o sa mai mergi o data la sibiu si atunci o sa-ti dea reteta cu medicamente, acum doar ati discutat cu ce o sa faceti stimularea?
eu is curioasa, ca daca nu-ti dau reteta, nici nu-ti poti deconta, asta pentru cine poate face asa ceva
lelu, felicitari, sa ai parte de multe bucurii si sa ne tii la curent cu noutatile din viata ta; ar fi bine, cand ai timp, sa ne mai impartasesti din experieta ta, noua, celor novice in ale FIV-ului
toate fetele
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
crismoni, nu se deconteaza nimic din retetele astea de FIV :(
Doar mi-a spus ca o sa fac Puregon doza de 225 si mi-a aratat cum se administreaza. Pentru Diphereline-ul din Z21 am primit reteta.
Retetele se dau din cauza ca farmaciile nu elibereaza aceste medicamente fara reteta, nu ca ar fi compensate, din pacate. De ceva medicamente compensate o sa avem parte cand o sa fim gravidute. Pana atunci, platim integral.
De fapt eu acum m-am intalnit prima oara cu dr. I. Cand am depus dosarul am fugit cu el direct de la Cluj, m-am grabit sa nu pierd tura din aprilie :))))) Dar asta e o alta poveste. Cert este ca acum l-am vazut prima oara pe dr. I.
Cand o sa ai analizele bune si o sa mergi la el poti sa-l rogi sa-ti dea schema sa vorbesti la farmacii sa-ti faca comanda de medicamente, ca nu prea se gasesc.
popif spune:
lelu, felicitari! Ii doresc Mariucai o viata frumoasa plina numai de bucurii si impliniri, alaturi de parintii ei si....cat mai curand si alaturi de un fratior sau o surioara...Sa fie sanatoasa!
tamys,la fel si pentru comorile tale...ti-am trimis PM
pup toate fetele
ciuripica spune:
Felicitari Tamys!
Sa-ti traiasca puiutii!
Ma bucur foarte mult pentru tine!
Si inca o data felicitari.
carla_cluj spune:
Din pacate, dupa o saptamana de scurgeri maronii, a venit menstruatia la mine in Z20. Am facut eco: nu e nici un chist sau polip, doar endometru micut. Deci se amana inceperea tratamentului pentru mine.