Fiv la Sibiu (38)
Raspunsuri - Pagina 12
crismoni spune:
dosarele se depun pana in 20 ca sa ajunga la timp la comisie ca au patit-o odata cand au ajund dosarele cu intarziere si nu au mai fost luate in considerare luna aceea (cred ca aprilie)
eu am sunat la clinica si am zis ca vreau sa-mi depun dosarul, am cerut prima zi libera in care un doctor putea sa ma primeasca si mi-au zis cand au liber
Mutatii:
- factor II G20210A - heterozigot
- factor XIII Val34Leu - heterozigot
- PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
in asteptare pt FIV cu dosar depus la Polisano Sibiu
your_dora spune:
O intrebare: ei mi-au zis ca un medic trebuie sa ma ia in evidenta, pana pe 20 au spus ca doar dr Mutuliga are liber. Putem sa mergem la ea acum sa ne ia in evidenta si apoi sa facem FIV cu dr I? Oare ar fi o problema?
Multumesc mult de raspunsuri!
crismoni spune:
din cate am inteles nu incurajeaza plasarea de pacienti. aceeasi problema o am si eu ca dr. I este destul de reticent sa se bage peste dr. C desi la acesta am fost o singura data la o simpla consultatie.
pt a nu pierde o luna mergi la dr.M si poate o sa fii multumita de ea si nu o sa mai doresti sa o schimbi
daca nu, dupa aprobare spune-i dr.I ca nu ai reusit sa comunici cu ea asa cum iti doresti sau vezi tu ce zici
nu are cum sa te refuze, desi ei lucrand unii cu altii nu prea le cade bine sa vada ca le iei pacientii
Mutatii:
- PAI -1 - heterozigot
carla_cluj spune:
Crismoni, tu ce zici de dosarele astea? Mai primim raspuns? Ca mie deja mi-e greu sa cred
Oricum, daca dr. Ispasoiu e in concediu pana in 20 iulie, nu e asa graba, numai sa ne stim cu raspunsul pozitiv. Eu oricum nu mai prind ciclul urmator, deci cel mai devreme in august o sa incep tratamentul. Tu cum stai cu rabdarea?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
carla, eu sapt asta nici nu asteptam vreun raspuns, ca asa au zis cei de la SOSI
deci de luni cel mai devreme astept "telefonul"
ieri am sunat la sibiu sa ma programez pe 24 iulie, ca auzisem ca dr.I e in concediu si nu vroiam sa pierd programarea
daca pana atunci vine r#259;spunsul de la comisie si am si rezultatul la o analiza ce o fac sapt viitoare (sper ca am scapat de ureaplasma) in 24 as fii in ziua 20, deci teoretic as putea incepe din 25
dar la cate am primit "peste bot" in ultimul timp sunt increzatoare dar rezervat#259;
sper totusi sa incep din iulie tratamentul, azi am facut si hormonalele de ziua 2
din cate ai vazut la samnatura, m-am pricopsit si cu 4 mutatii
tu ai facut complexul TORCH?
Mutatii:
- PAI -1 - heterozigot
carla_cluj spune:
Eu am cam facut tot ce se putea...astept doar raspunsul la dosar :)
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
carla am uitat sa-ti spun ca cei de la Sb au spus ca in aceeasi zi cu primirea raspunsului de la comisie ne suna
sa speram ca va fii curand
Mutatii:
- PAI -1 - heterozigot
carla_cluj spune:
Mie tot de la clinica mi-au zis ca in momentul in care ne suna cu raspuns pozitiv la dosar o sa ne faca si programare, sa nu-mi fac eu inainte. Si sa nu-mi fac probleme ca nu o sa mai fie nimic liber (pt programare) ca pe cuplurile cu dosare le cheama "printre programari", deci sper sa nu dureze mult dupa rezultat.
carla_cluj spune:
Tocmai s-a scris pe SOSI ca s-ar putea sa nu mai fie fonduri pentru toate dosarele. Deja e incredibil!!! Poate ramanem cu buzele umflate dupa atatea luni :(
sper spune:
Fetelor eu stiam ca dr I este plecat de pe 29 iunie pana pe 7 iulie, si-a prelungit concediul??
Your Dora la Polisano Sb nu fac analize hormonale pe perioada tratamentului.