Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
gina85 spune:
Buna fetelor
In primul rand vreau sa va felicit din toata inima pt ca sunteti niste gravidutze cu fff multa energie si sa nu mai vb despre cat sunteti de active
A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat dar intre timp am aflat ca fina mea e insarcinata si ne-am bucurat ff mult si apoi mai e si munca,stiti voi mai bine
Am citit si cateva vesti rele si nu pot decat sa ma alatur decat cu o imbratisare virtuala
Cat despre noi,ce sa va spun ca suntem bine,burtica se cunoaste,facem duminica 15 sapt si sa fie bine pana la capat pt toate....
13+ cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Bubule ca tot vb de ulei de masline eu folosesc ulei de migdale special pt gravidutze care e bun pt vergeturi si ajuta la elasticitatea pielii, cica asta e nr 1 pt asa ceva adica noi ca avem un statut mai special
13+ cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
douradoudou spune:
vroiam sa va mai spun ca vergeturile depind si de "bagajul genetic"...aveti grija sa va hidratati f f f bine si intr-adevar uleiul de migdale(presat la rece)si cel de masline extra virgin tot presat la rece, sunt f bune...unt de shea si cel de cacao
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
sa va spun si e despre noi: am fost azi la noul meu medic..de fapt e o ea...mi-a placut f f mult de ea..e si homeopat ..hematomul s-a resorbit, nu mai sunt probleme..sarcina arata bine....doar ceva contractii f slabe aveam in timpul eco ..mi-a marit doza de progesteron si atat..in rest a zis sa ma hidratez bine si sa ma odihnesc cat mai mult(asta e imposbil pt ca am bb de 1 an si jumatate super mega activa care nu doarme ziua)...
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou sa va spun si e despre noi: am fost azi la noul meu medic..de fapt e o ea...mi-a placut f f mult de ea..e si homeopat ..hematomul s-a resorbit, nu mai sunt probleme..sarcina arata bine....doar ceva contractii f slabe aveam in timpul eco ..mi-a marit doza de progesteron si atat..in rest a zis sa ma hidratez bine si sa ma odihnesc cat mai mult(asta e imposbil pt ca am bb de 1 an si jumatate super mega activa care nu doarme ziua)... alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Sa stii ca si eu am avut Braxton Hicks si ziceam ca-i imposibil asa devreme, dar daca si tu zici ca ai avut contractii, chiar asta a fost inseamna. Sau ma rog...tot cam este de ceva timp.
Iar dimineata aveam si colostru uscat pe sfarcuri. Cat un varf de ac, dar era acolo. Se pregatesc "The Sisters". Asta nu m-a mirat, ca si la BB2 au inceput devreme, stiau deja ce sa faca...Si ma doooorrr!
Alma 13+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
douradoudou spune:
mie mi se pare cam devreme pt BH, dar la mine cred ca era si de la emotii si eram nemancata si nebauta..am sarit din pat si am fugit direct la doctor..si mi-era un rauuuuuuuuuuuu de dimi de nu vedeam pe unde merg...
si 11+
almy spune:
Da, e devreme, si mie mi s-a parut, dar citesc acum ca pot incepe chiar f devreme, numai ca multe femei nu le simt, sau nu stiu ce sunt alea. Dar sunt inconfundabile daca deja ai trecut prin asta. Am sa spun la control, nu e ingrijorator, dar sa stie.
Ma bucur ca ti-a placut doctorita si ca totul decurge bine!
Bubulina42 spune:
Lamuriti-ma si pe mine:uleiul de migdale presat la rece...e ceea ce gasesc eu si ce se recomanda pentru gravide aici, in farmacii?
Alma, nu am auzit de ulei de migdale presat la rece, asa ca intreb:e acel ulei de migdale dulci, care se gaseste in Jean-Coutu, in recipientul de 1 litru?
Oricum, pana nu termin sticla asta cu ulei de masline presat la rece, nu iau altceva, lasa sa fiu eu ca o salatzica -si fara sa fiu zebrata pe corp..
Alma, cum te mai simti, mergi spre mai bine?
10 sapt+
Bubulina42 spune:
Gina, felicitari pentru puiutul finei tale, nu o aduci si pe ea la odiseea noastra? sau e italianca?
Ne bucuram ca esti bine si ca bobocelul creste frumos si sanatos!
Uleiul de migdale folosit de tine este "sweet almonds" din farmacii?
pup fata si ii doresc un weekend frumos.15 saptamani, super, pai cred ca tu si puiul sunteti pe primul loc!!,daaaa, tocmai ce am vazut DPN-ul tau, mamico! scapi cel mai repede:):) (adica asa ar trebui).
10 sapt+
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Lamuriti-ma si pe mine:uleiul de migdale presat la rece...e ceea ce gasesc eu si ce se recomanda pentru gravide aici, in farmacii? Alma, nu am auzit de ulei de migdale presat la rece, asa ca intreb:e acel ulei de migdale dulci, care se gaseste in Jean-Coutu, in recipientul de 1 litru? Oricum, pana nu termin sticla asta cu ulei de masline presat la rece, nu iau altceva, lasa sa fiu eu ca o salatzica -si fara sa fiu zebrata pe corp.. Alma, cum te mai simti, mergi spre mai bine? 10 sapt+ |
Nu am folosit niciodata, dar suna tentant. O sa ma documentez si-ti spun. In mod normal ar trebui sa gasesti la orice health store. Sau la farmacie la zona de organice. Vreau si eu sa-mi cumpar. Si o sa se dea si cei mici pe burtici, ca Eleni se dadea cot la cot cu mine cand era Stefan in burta.
Dar uleiul de masline de ce nu-l mananci cu rosioare si cu branza Feta cu putin cimbru eventual? A la grec asa...Cu painica intinsa in sosuletzu' ala...
Asta daca iti iei mai devreme de migdale, zic...
Care spre bine? As vrea eu....Ma chinuie rau de tot, dar azi pe drum am avut o discutie serioasa cu el/ea si i-am zis: "mai mamica, las-o ma si pe mamica-ta sa se bucure ca e gravidutza din nou, hai te roaga mama..." Poate ma asculta