Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
onutz83 spune:
Silviad, felicitari pentru rochita
Mica, felicitari pentru inimioara si ai grija, stai linistita in pat si va fi bine
Onutz 10+
Mami_de2 spune:
fetelor
ieri am facut analizele de sange;
m-am uitat acum pe site la medlife .. si cred ca-s anemica:(((
nu mi-au afisat aia toate rezultatele..insa o parte doar din hemoloeucograma si am numeroase analize d-alea sub limita..nu mult dar acolo sub.. ceva de genul:
Nr. eritrocite 3.76 ; interval: 3.8 - 4.1 *10^6/µl
Hemoglobina 11 ; 11.7 - 15.5 g/dl
Hematocrit 32.9 ; 34 - 45 %
RDW-CV 15.4 ; 11.5 - 14.5 %
Frotiu sanguin : Anizocitoza eritrocitara
deci clar scrie anemie pe mine..sper doar sa fie in forma usoara!
imi vine acum sa am duc sa iau niste fier de la farmacie..de capul meu ca tot am zis eu zilele trecute ca voi lua, dar nu am mai apucat..pana luni cand ajung la medic! offf
10+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
onutz83 spune:
Mami, eu stiu de la doctor ca e normal sa scada aceste valori in sarcina. Ma rog, la mine tocmai s-au reglat, niciodata nu au fost atat de bune
Sideremia ai facut-o?
In orice caz, poti sa iei fier fara grija, e ca si acidul folic, ce nu se asimileaza se elimina (tot de la doctor stiu).
Vitamine prenatale iei?
si nu te ingrijora!
Onutz 10+
onutz83 spune:
Mami, eu stiu de la doctor ca e normal sa scada aceste valori in sarcina. Ma rog, la mine tocmai s-au reglat, niciodata nu au fost atat de bune
Sideremia ai facut-o?
In orice caz, poti sa iei fier fara grija, e ca si acidul folic, ce nu se asimileaza se elimina (tot de la doctor stiu).
Vitamine prenatale iei?
si nu te ingrijora!
Onutz 10+
Mami_de2 spune:
da iau vitamine.. tot ce e la semnatura
ma duc sa iau maltofer ce am luat si anul trecut.. m+am uitat pe analizele de anul trecut si erau cam la fel adica diagnostic anemie usoara. pana luni cand imi va zice mai mult medicul
am facut totul..insa numai astea erau afisate..mai astet pt restul.
nu stiam ca fierul e ca acidul flic si ca se elimina ce e extra. e bine de stiut.
10+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
IPopica spune:
Neata fetele!
Geani, felicitari pentru pasarica . Tre sa ti se puna carucior roz pe prima pagina . Te-ai scos, economic vorbind, celei mici ii dai tot ce ramane mic de la cea mare (asta daca mai sunt si purtabile )
Silvie, la fel si tie! Tu ai setul perfect: baiatul mai mare si fata mai mica. O sa aiba cine s-o pazeasca la disco
Avand in vedere ca noi ne-am pus de acord numai pe numele de fata, pun pariu ca Murphy nu doarme si-o sa avem cocosel (desi eu baiet vreau de cand ma stiu, numa ca nu m-am gandit niciodata cum sa-l cheme).
Poate aflam si noi pe 15 mai la DT.
gogoasa hormonizata
NovDec2012 spune:
Burtici, am facut mici modificari la prima pagina adaugand 2 carucioare roz, ma tem ca nu a iesit prea bine, si aici cer ajuttorul vostru.
Daca aveti idei mai bune, va rog sa spuneti.
douradoudou spune:
anemia este f f f comuna in sarcina....analizele tale nu sunt proaste ...eu nu cunosc femeie care sa fi fost gravida si sa nu fi fost anemica....nu-ti face probleme..fier o sa luati si pe timpul alaptarii
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
andie_n spune:
Buna tuturor! Felicitari Geani si Silvia pentru fetite!
Andreea 12+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Neata fetele! Geani, felicitari pentru pasarica . Tre sa ti se puna carucior roz pe prima pagina . Te-ai scos, economic vorbind, celei mici ii dai tot ce ramane mic de la cea mare (asta daca mai sunt si purtabile ) Silvie, la fel si tie! Tu ai setul perfect: baiatul mai mare si fata mai mica. O sa aiba cine s-o pazeasca la disco Avand in vedere ca noi ne-am pus de acord numai pe numele de fata, pun pariu ca Murphy nu doarme si-o sa avem cocosel (desi eu baiet vreau de cand ma stiu, numa ca nu m-am gandit niciodata cum sa-l cheme). Poate aflam si noi pe 15 mai la DT. gogoasa hormonizata |
hehe :) pai stiti ceva? eu strang hainutele lui Nati de cand am nascut-o :) nu neaparat ca ma gandeam ca mai fac o fata, chiar imi permit sa mai cumpar un trusou, dar au fost niste lucrusoare de care nu m-am putut desparti. si am tot adunat asa... cred ca sunt saci :) noroc ca am avut unde le depozita. m-am atasat de niste hainute, pe care nu am putut sa le dau. nu am pastrat tot, ca nu se putea, dar cred ca am cu ce s-o imbrac pe sora lui Nati un an de zile si mai bine, fara sa fie nevoie sa mai cumpar ceva :) am si carutul care e in stare f buna. cred ca am presimtit eu ceva, ca nu l-am dus la tara desi nu il mai folosesc de multa vreme. cineva imi spunea ca nu e drept ca al doilea copil sa mosteneasca lucrusoare de la fratii mai mari si ca prefera sa mai cumpere un carut, patut si alte lucruri, desi le au deja, inclusiv haine. mie sincer mi se pare aiurea sa crezi asa ceva, pt ca celui mic nu cred ca ii pasa. o sa vina si momentul cand vor face figuri, dar mai e mult pana atunci ;)
12+