Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am fost cu avionul in sarcina de cateva ori si acum iar o sa merg..nu e nici o problema..doar ca nu sunt indicate zboruri transcontinentale: 1 din cauza radiatiilor si 2 din cauza perioadei lungi pe care o petreceti in avion in pozitie incomoda pt gravida ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu am fost cu avionul in sarcina de cateva ori si acum iar o sa merg..nu e nici o problema..doar ca nu sunt indicate zboruri transcontinentale: 1 din cauza radiatiilor si 2 din cauza perioadei lungi pe care o petreceti in avion in pozitie incomoda pt gravida ..

multumesc..nu stiam asta cu fazele transcontinentale.. oricum nu vreau sa plec peste continent.. mi-ar placea sa vad Londra ff mult, e printre putinele din Europa pe care nu le-am vazut! dar am o frica teribila de avion de cand am auzit la o amica de a unei prietene ca a plecat la Roma cu avionul, era in 5 luni, in vacanta si pe drum sus i s-au rupt membranele de la presiune cica.. e posibil asa ceva? la Roma a juns direct la spital..adio vacanta si au trimis-o aia acasa in Romania inapoi cu autocarul.. a fost de coma..de atunci am prins frica de la exemplul asta.

Onuttt ce frumos!!! felicitari! la dublu test cand te-a programat? la cate saptamani exact?
m-as duce si eu inainte dar incerc sa ma abtin..eu pt dublu test m-am programat pt vinerea viit pe 18 mai.. am emotii cat casa!

11+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

De fapt, singura mare problema pe zborurile transcontinentale sunt radiatiile, care sunt extrem de puternice la inaltimi atat de mari, de asta mi-am amanat si eu drumul catre Romania de anul asta..
Insa cu statul prea mult pe scaun..nici vorba.Eu in cele 7 ore pana ajung in Montréal, 3-4 sunt in miscare pe culoare-care sunt largi si luuungi cat o zi de post, stau de vorba cu cei pe care i-am cunoscut in aerport inainte de imbarcare sau ma joc cu gagalicile care merg in patru labe pe acolo (niste scumpi)!, sau povestesc cu mamicile lor..restul inseamna ceva mese, un pic de somn -daca poti-, un film -daca mai e timp-si gata,ai ajuns!
Da, pericolul sunt radiatiile si este adevarat ce spune mamide2, presiunea, mai ales la sarcinile inaintate si la fetele cu probleme de circulatie..

Onuuuutzuleeee, hai incoace sa te pupacesc, iti vazusi tu gandacelul, l-ai vazut, ce sa mai!!Fericito! Ma bucur din toata inima pentru tine!!sa se joace cumintel in burtica la mami pana iese din gaoace la termen, sanatos si mancacios!Pregateste-te, cred ca o sa incepi sa fii curtata, ca deocamdata pe aici sunt numai fetite!
Si eu sunt nerabdatoare sa stiu ce cozonacel dospeste la mine in burtica, eu simt ca e baiat, insa vreau sa fie orice, dar sanatos si cuminte si vreau sa am lapte sa pape si sa se sature..

11 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele....am vrut sa va scriu aseara cand m-am intors de la eco..dar eram data peste cap(am plans toata seara)...pe scurt am facut un eco...si surpriza neplacuta(placenta mea a coborat sau s-a pozitionat in partea de jos a uterului)...ceea ce este foarte periculos pentru bebe...am mare risc de pierdere si trebuie sa nu fac efort deloc, nu dragoste, nu urcat coborat cari, nu baie fierbinte...nimic.La prima sangerare trebuie sa ma duc de urgenta la spital pentru tratament de sustinere si daca nu se reuseste vine un moment de groaza(asta a fost scenariul cel mai rau spus de doctor)....am fost socata si abia am reusit sa imi revin un pic...nu imi vine sa cred !
Bebita este foarte bine...ii multumesc lui Dumnezeu!
Multa sanatate va urez fetele...si aveti grija de voi si de bebelusi
Eu sunt optimista ca totul va fi bine pana la capat....

13+

Mergi la inceput

Onutz..felicitariiiiiiiiiiii sa de-a Dumnezeu sa fie bine....
P.S. domnul doctor nu s-a putut pronunta in leg cu sexul...mi-a spus ca parca ar fi fetita si dupa 5 minute ca pare si baietel...in final mi-a zis ca poate ne arata mai klumea la urm eco...

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Hello, gagici!
Azi am fost sa vad gagalicea.
Un capsor, 2 labute ridicate, burtica... statea ghemuit. Zic: doarme sau... Ne uitam la inimioara- batea regulat. Si cand il vad pe ghemotoc cum nici una nici doua face un salt si se da peste cap, ne-a aratat si picioarele de lungan si parca-parca e
Ne-a aratat ce tumbe mai stie el sa faca, doamna doctor a fost asa draguta si ne-a aratat si 3D, acolo am vazut si eu o secunda ca ar fi baietel.
Gata, m-am linistit
e bine, se joaca frumos, Doamne ajuta in continuare

Onutz 11+

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Luciana,fii atenta si menajeaza-te cat poti.Astfel il ocrotesti si pe cel mic.Te pup si Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine pana la capat.Nu mai e mult si terminam si scoala.Eu din septembrie nu ma mai intorc la scoala.N-are rost.Odihna cat cuprinde,multe fructe ca incepe sezonul cu adevarat si liniste sufletesca.Toate incununate cu mult optimism!

Alina 12+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

multumesc A.C....si eu abia astept sa iau vacanta si sa stau cu bebe 2 ani acasa...sa de-a Dumnezeu sa fie bine.
am grija mare de mine, nu ma lasa sotul sa fac nimic...la scoala am stat numai pe scaun...sa vedem acum.

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Luciana,fii atenta si menajeaza-te cat poti.Astfel il ocrotesti si pe cel mic.Te pup si Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine pana la capat.Nu mai e mult si terminam si scoala.Eu din septembrie nu ma mai intorc la scoala.N-are rost.Odihna cat cuprinde,multe fructe ca incepe sezonul cu adevarat si liniste sufletesca.Toate incununate cu mult optimism!

Alina 12+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Luciana, Doamne ajuta sa fie bine!!!
asa e, stai cat mai mult posibil intinsa in pat cu picioarele sus pe o perna si relaxata toata ziua cat iti permite si nu esti plecata! Diminueaza tot efortul si cu ajutorul lui Dumnezeu vei fi bine! Tu fii optimista si nu te mai stresa ca il necajesti si pe bebe!

11+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

luciana, ia-o usor.e cam devreme de spus daca e placenta praevia, asta se diagnosticheaza(din cate stiam pana acum) mai tarziu sigur...e praevia completa sau partiala sau marginala??oricum aca ai grija si ai ajutor o a fie perfect...fara probleme...

si 11+

Mergi la inceput

doamne ferste, ce doctor sa sperie o gravida in halul asta...sa stii ca acum in 1 si chiar si in al 2 lea trimestru placenta e mai mare pt ca uterul este mai mic..poate sa fie alarma falsa ...eu ti-as recomanada sa ceri si alta opinie, nu ai nimic de pierdut

si 11+

Mergi la inceput