Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n N-a fost asa scurt pana acum, avea 3 cm, 3 cm si ceva la ecografiile anterioare. O sa ma straduiesc sa stau mai linistita, sa fac mai putin efort, dar la serviciu tot stau 9 ore pe scaun in fata calc, si mai fac si 2 ore pe drum dus/intors. Asta e, sper sa se mai lungeasca. Sanatate tuturor! Andreea 12+ http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston |
cred ca in cazul tau nu e ok sa mergi la serviciu si in cazul uni col scurtat clar drumurile lungi nu sunt indicate...si mai ales daca o sa faci cerclaj nu o sa te mai lase medicul sa mergi..chiar o sa stai in pat ceva destul timp...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 11+
IuliaCospy spune:
Andie, imi pare rau pt colul scurt. Sa speram ca sta cuminte asa si nu va fi nevoie de cerclaj. Ai incercat sa iti reduci macar programul la 6 ore. Poti eventual negocia, ca reducerea sa se traduca intr-o zi libera, la mijlocul saptamanii de exemplu, ca sa te poti odihni.
Cu soarele, cred ca depinde mult si de ten, sensibilitatea pielii si bineinteles placerea de a sta la soare. Mie una imi place sa ma balacesc, dar nu stau niciodata la soare de dragul bronzatului. Asa ca pentru iubitoarele de soare, e clar ca statul la umbra nu va fi indeajuns satisfacator.
Iulia, mami de Sara Andreea si 8+
Mami_de2 spune:
eu decat sa merg la mare si sa stau sub umbrela..in apa nu, la piscina nu...atunci la ce ma mai duc?:)) deci vara asta nu cred ca vom ajunge ca dam banii de pomana..insa mi-ar placea enorm sa ma duc sa vizitez ceva.. faza e ca tot ce e aproape in jurul Romaniei dar si in Ro, am cam vazut.. deci unde sa ma duc fara sa nu iau avionul?? mi-e frica de mers cu avionul in sarcina...
11+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
menics spune:
am venit si eu d ela spital, si m-am lamurit ce analize vroia dna dr hematolog sa mai fac : sideremie- fierul si o hemoleucograma completa...
maine am rezultatul, si vom vedea ce iese... altfel, si eu mananc zilnic capsuni...am nimerit si bune, dulci.. abia astept sa iasa cele de gradina romanesti...
hmm cu soarele stiti parearae mea ca: dimineata, protectie plus umbrela e super ok.. dar imi voi intreba si eu medicii, nu acum ci cand va fi cazul de plaja... baia este de evitat in piscine.. in mare nu am auzit....eu oricum merg la plaja de la 9 la 11-12...
eu beau o cafea ... in schimb bauturi carbogazoase nu ma atrag nu sunt consumatoare...
uff cu marimea colului... am inteles ca bb se mai ridica daca stai la pat cu nospa ...
cum mi-am luat liber, voi merge pana la parintii meu .. v-am pupacit!
14+
onutz83 spune:
Hello, gagici!
Azi am fost sa vad gagalicea.
Un capsor, 2 labute ridicate, burtica... statea ghemuit. Zic: doarme sau... Ne uitam la inimioara- batea regulat. Si cand il vad pe ghemotoc cum nici una nici doua face un salt si se da peste cap, ne-a aratat si picioarele de lungan si parca-parca e
Ne-a aratat ce tumbe mai stie el sa faca, doamna doctor a fost asa draguta si ne-a aratat si 3D, acolo am vazut si eu o secunda ca ar fi baietel.
Gata, m-am linistit
e bine, se joaca frumos, Doamne ajuta in continuare
Onutz 11+
alexa1986 spune:
Onut felicitari. Cred ca e super emotionant sa il vezi facand tumbe de zor prin burtica, eu de abia astept sa il simt ca sa nu ma mai gandesc in fiecare zi ce face.Apropo de mare si noi avem programat un concediu de 7 zile pe la jumatatea lui Iulie, o sa am in jur de 19 sapt atunci, sper doar sa ma pot balaci, ca imi place tare mult :)
Pupici la toata lumea
9+ sapt cu o minune de la D-zeu :)
dana0000 spune:
Onutz ce bucurie,bravo bravo!
Fetelor eu ador marea,ma duc macar o baie sa fac...soarele nu ma int,oricum sunt bruneta si nu-mi placea cand deveaneam tuciurie
Doamne ce as vrea o vacanta,sa lenevesc,sa stau degeaba asa pur si simplu
Pup burticile
IuliaCospy spune:
Onutz, bravo pentru vestile bune!
Tot asa pana la termen!
Iulia, mami de Sara Andreea si 8+
douradoudou spune:
puteti sa mergeti la mare..nu cred ca se duce nimeni sa se prajeasca...stati la ore decente , de dimi pana la 11..cu protectie..inotul e f bun ..e printre singurele sporturi permise in sarcina...dar aveti grija sa nu fie apa prea rece..si evitati piscinele ....asta in caz de sarcina fara probleme..cele cu colul scurt sau scurtat sau alte probleme ,cred ca pot sa stea putin pe plaja ...dar fara inot
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 11+