Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bubulina, cred totusi ca in articolul aa era vb despre soc ca tratament(praf, pastile,tincturi,siropuri)...nu socata..o sa mai caut si eu...si mie imi place f f mult

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alexa, m-am gandit si eu la asta, insa socata e chiar esenta de floare de soc:)
Si mie imi place la nebunie, insa eu nu imi permit sa risc nimic.Sunt atatea alte sucuri naturale pe care le pot face...La toate articolele pe care le-am citit, socul e interzis in sarcina..Am pus raspunsul acela dupa ce am citit cateva articole numai pe tema asta....Si logic, ceaiul e soc fiert, socata e soc fermentat, ba chiar mai multe zile, pana ia tot ce are floarea de dat.Atunci ...ce anume ma convinge pe mine ca e ok sa beau socata?
Eu mai astept.Un an.Sau doi:)

Saptamana buna la fete!

10 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Citat:
citat din mesajul lui menics

fetelor a mai dus cineva adeverinta pentru scurtarea progamului de lucru?? ati avut nevoie de viza celor de la protectia muncii?

13+

Menics eu miscarea asta vreau sa o fac pe 10 cand am programar e la dr de fam. Dupa intrevederea cu dr de fam voi anunta si la servici de " starea mea" si ii voi anunta ca voi sta mai putin la servici....asa ca sa vina ca o bomba pt toti .
Nu stiu exact ce trebuie sa-i cer...este o adeverinta ceva tip pe care dr o completeaza? Tie ti-au zis ca trebuie vizat si de protectia muncii? Eu din cate am citit din lege nu am vazut specificat asa ceva. oricum la mine protectia muncii e externalizata...nu vad ce ar putea comenta respectivul.
Vad ca tu esti putin in avans cu chestiile astea decat mine, te rog anunta-ma si pe mine cum trebuie de procedat

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

in ordonanta scrie :scrisoare medicala, mie mi-a dat o adeverinta in care scrie ca sufar de tombofilie, ca este sarcina cu risc ca sunt sub tratament si ca se recomanda scurtarea programului de lucru... azi am uitat adeverinta in masina.. dar maine o trimit la bucuresti! si tetin la curent.. oricum am vorbit cu responsabilul Safety si nu are nici o treaba cu asta... adica nu are de ce sa-si puna el viza...
va pupici si va doresc o saptamana cat mai usoara!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor,

intru mai rar dar cum am un pic de timp intru sa va citesc.

imi pare rau se citesc vestile triste, urez sanatate fetelor si sa le ajute Dumnezeu sa aiba cat mai repede pruncul mult-dorit.

vineri am fost la spitalul unde o sa nasc pentru ecografia morfofetala, ciudat ca doctorul mi-a scris pe hartia de trimitere triplu test, aveam senzatia ca acuma se numeste dublu test... am vazut omuletul meu, 6.7 cm masurat de la cap pana la fundulet si cu un capusor de 2 cm diametru. nu a stat o clipa in loc abia a reusit doctorul sa il pozitioneze din profil sa ii masoare translucenta. nu a prins doctorul un unghi bun sa vada exact ce e asa ca a preferat sa nu se pronunte.
in rest toate bune, parca s-a mai dus si foamea aia disperata. de maine intru in trimestrul 2 asa ca sper sa mai imi revina un pic de energie ca asta mic intr-una s-ar juca :) in weekend am apucat de m-am odihnit, saptamana asta am fost plecata in delegatie si tare obositor mi s-a parut.
Bubulina si eu am aceeasi obsesie cu salata de rosii, ceapa si feta. mmmm numai cand ma gandesc ma ia o foame...

va salut pe toate si sa citim numai vesti bune!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand un bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare dragele mele burtici!
Ma bucur pentru cele ce deja intra in trim 2,ma rog la DD sa treaca timpul repede sa ne vedem si noi trecuti de 12 sapt...greata,aciditatea si oboseala ma pun josPlus ca daca e totul ok la DT ma mai linistesc si eu.

Kriss imi pare tare rau,ori de cate ori aud asa ceva ma pun in locul mamicii respective si ma intreb cum treci peste asa ceva.Te imbratisez si tin pumnii sa fie bine in curand!

Va pup si sa citim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor! Acum am intrat si eu si am recuperat ce ati mai scris in weekend. Maine seara o sa merg si eu la ecografia care se va folosi pt dublu test, abia astept sa il vad din nou pe bebe.
Kriss, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, iti doresc sa poti trece cat mai repede peste asta si sa obtii o noua sarcina, care sa se termine cu bine.
Sanatate tuturor va doresc, mai ales celor care se chinuie cu greturile, sa reusiti sa scapati si sa va simtiti mai bine.

Andreea 12+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Revin si eu cu o veste buna. Dupa o saptamana de framantari analize si alte controale, azi am facut eco transvaginal. Este bb, 7 saptamani si 4 zile, mai micut, dar nu ma mir cu CM-urile mele neregulate.
E la locul lui cu o inimoara care bate cu 140 batai pe minut si sta bine.

Nu am apucat sa va citesc, sunt mereu pe fuga si aglomerata, cand sunt mai libera zac pt ca mie rau. Poate reusesc de acum sa tin pasul cu voi.

Ah, am uitat cei mai important, DNP 20 decembrie.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Nicoleta...ne bucuram pentru vestea buna pe care ne-o dai....ca in ultima vreme am avut vesti mai putin bune.

Si eu am intrat d epe 3 mai in trim II si ma simt ok dar au inceput alergiile de primavara la mine.Am inceput s aiau tratamentul
homeopat pe care il faceam in fiecare an....stranut intruna, imi curg ochii, mi se infunda nasul, uneori il simt foarte uscat si am mancarimi in interiorul nasului...ceva de nesuportat.Credeti-ma ca asta ma oboseste mai rau decat sarcina...azi dupa un wk cu alergii nu am fost buna de nimic la servici.

Fetelor cu mancarimi jos eu le-as sfatui ca daca acestea persista sa mearga totusi la doctor.Ei stiu mai bine ce si cum.Sunt unele locuri pe care le luam de pe unde apucam sa ne facem treaba mica, ca acum facem oarte des.....cine stie .

CAMITU 12+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Buna fetele

Revin si eu cu o veste buna. Dupa o saptamana de framantari analize si alte controale, azi am facut eco transvaginal. Este bb, 7 saptamani si 4 zile, mai micut, dar nu ma mir cu CM-urile mele neregulate.
E la locul lui cu o inimoara care bate cu 140 batai pe minut si sta bine.

Nu am apucat sa va citesc, sunt mereu pe fuga si aglomerata, cand sunt mai libera zac pt ca mie rau. Poate reusesc de acum sa tin pasul cu voi.

Ah, am uitat cei mai important, DNP 20 decembrie.

Nicoleta

Nicoleta, felicitari pentru bebe!

Ma bucur ca mai este o mamica cu DPN aproape de al meu. Eu il am pe 18 decembrie, deci avem bebici cam de aceeasi varsta. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa vina mosu la noi, anul asta, cu un cadou special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Nicoleta, ce bine cade o veste asa frumoasa la inceput de saptamana! felicitari pentru bebe, pentru inimioara si pentru bucuria din sufletel!

Fetele, este adevarat, ceaiul de pelin este extraordinar pentru spalaturi, insa in sarcina, la orice nebuneala nelalocul ei care apare-mergeti la dr.Eu macar stiu ca nu pun nimic, nu iau decat vitamine si o pastiluta, dar voi, care puneti ovule si toooot puneti si aveti tratamente, pot fi urmarile tratamentului, deci trebuie neaparat sa intrebati medicul "ce se intampla, doctore?"..

Cami, nasol cu alergiile..mai ales primavara sunt in plina floare, si eu aveam doua colege cu aceleasi simptome descrise de tine..
Cat despre fete si facut pipi des, Doamne, sper sincer ca nici una nu se aseaza pe capacul vreunui WC strain, mai ales prin marile magazine sau mai stiu eu pe unde..Daca exista fete care nu pot altfel (eu sper sa nu!!!)- cautati imbracaminte din aceea pentru capac, care trebuie sa se gaseasca si pe acolo, insa..nici asa..Maaaaare grija!
Eu cred ca totul se trage de la tratamente.. Om trai si-om vedea.

In orice caz, sanatate multa tuturor si saptamana buna!!

Onuutz, pe unde esti? Popi?

10 sapt+

Mergi la inceput