Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Fetele,ce mai stiti de Alina (A.C.)? E plecata in vacanta, pe undeva, e ok?Nu mai avem nici o veste de la ea de multisor..
Sper ca totul e bine si ca sunt ok-si ea si bebele..

10 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Nico ma bucur din suflet pentru tine,sa fiti sanatosi pana la termen!Sau sanatoase
Am uitat sa urez bun venit noii mamici,bioana care are acelasi DPN ca mineCum te simti Ioana,totul ok?
Popi pe unde-ti umbla piciorusele?
Bubu dar tu de unde stii atatea? Ma fascinezi si cu socul/patrunjelul/etc. Esti o sursa inepuizabila si mobila de info utile
burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui Camitu

Nicoleta...ne bucuram pentru vestea buna pe care ne-o dai....ca in ultima vreme am avut vesti mai putin bune.

Si eu am intrat d epe 3 mai in trim II si ma simt ok dar au inceput alergiile de primavara la mine.Am inceput s aiau tratamentul
homeopat pe care il faceam in fiecare an....stranut intruna, imi curg ochii, mi se infunda nasul, uneori il simt foarte uscat si am mancarimi in interiorul nasului...ceva de nesuportat.Credeti-ma ca asta ma oboseste mai rau decat sarcina...azi dupa un wk cu alergii nu am fost buna de nimic la servici.

Fetelor cu mancarimi jos eu le-as sfatui ca daca acestea persista sa mearga totusi la doctor.Ei stiu mai bine ce si cum.Sunt unele locuri pe care le luam de pe unde apucam sa ne facem treaba mica, ca acum facem oarte des.....cine stie .

CAMITU 12+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Camitu, asta are si sotul meu. Lui i-a mers bine cu tinctura de trei frati patati, cred ca e bun si ceaiul, dar nu stiu daca merge in sarcina. Din ce stiu eu, trebuie sa vezi la ce esti sensibila si sa te feresti cat poti. Sotul meu e la polenuri, dar cel mai mult la puful de plop, daca intra in contact e terminat, ii curg si nasul si ochii, stranuta intruna, nu mai ai cu cine discuta. Asa ca te inteleg.

Mergi la inceput

Dana, cu drag!
M-a fascinat intotdeauna felul in care putem scapa de o mie de nebunii care ne supara fara sa apelam la medicamente, asa ca ..am fost curioasaIubesc leacurile cu plante si nu numai...Reflexologia si presopunctura sunt si ele preferatele mele, cine se gandeste ca numai apasand constant un punctulet, scapam de foame, dureri de cap, inima care o ia la goana sau altele...?

Pup!

10 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
am si eu o intrebare. A facut careva cerere de reducere a programului de luru? Ce implica lucrul acesta? Are legatura cu medicina muncii? As vrea sa fac si eu cerere ca imi este greu sa rezist pana la 18 tot in aceeasi pozitie. Am munca de birou si statul pe scaun imi da niste dureri de burta...
In rest noi suntem mai bine. Azi e prima zi in care m-am simtit mai bine. Sper sa fim pe drumul cel bun.
Va pup si astept raspuns!
Aaa feliitari fetelor care au aflat sexul. La mine sigur o sa mai dureze. Si la prima sarina mi-=a confirmat medicul pe la 20 de saptamani.

10+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Ary, este adevarat ca tinctura de trei frati patati-ca si ceaiul de trei frati patati, de altfel, sunt bune pentru alergii, extrem de bune, insa nici o tinctura nu e recomandata in sarcina, pentru ca tincturile contin alcool! mare grija!

Cami,
Una din cele mai bine metode sa te ajuti la astfel de alergii, este sa iti clatesti nasul cu apa cu sare..Sper sa poti face asta..Nu e f placut, dar e f eficient.
+
"O lingurita de miere, in fiecare zi. Ideea este sa alegi mierea facuta de albinele care traiesc in zona in care locuiesti.
Mierea este un factor stimulator al imunitatii, pe principii homeopate. O lingurita de miere de albine, dimineata pe stomacul gol, va aduce doze mici de alergen care vor reduce sensibilitatea fata de respectivii alergeni"

Sanatate!!

10 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Ary, este adevarat ca tinctura de trei frati patati-ca si ceaiul de trei frati patati, de altfel, sunt bune pentru alergii, extrem de bune, insa nici o tinctura nu e recomandata in sarcina, pentru ca tincturile contin alcool! mare grija!

Cami,
Una din cele mai bine metode sa te ajuti la astfel de alergii, este sa iti clatesti nasul cu apa cu sare..Sper sa poti face asta..Nu e f placut, dar e f eficient.
+
"O lingurita de miere, in fiecare zi. Ideea este sa alegi mierea facuta de albinele care traiesc in zona in care locuiesti.
Mierea este un factor stimulator al imunitatii, pe principii homeopate. O lingurita de miere de albine, dimineata pe stomacul gol, va aduce doze mici de alergen care vor reduce sensibilitatea fata de respectivii alergeni"

Sanatate!!

10 sapt+

Bubulina stiu ca au alcool, de aia spuneam ca exista si ceai, dar nu stiu nici asta daca e recomandat.

Si eu sunt cu leacurile babesti. Asta cu mierea din zona unde locuiesti nu o stiam. Asta e ca sa fie alergenii specifici zonei?
Eu copiii i-am tratat in ultima vreme cu naturiste si terapia bowen. Nu stiu daca ai auzit de ea, cel putin la cel mic a fost f eficenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Preeeeeezeeeent!!!!
Hello, fetele
Am intrat in saptamana 12!!!
Sa raportez deci:
Ieri de dupa-amiaza pana seara am simtit niste intepaturi in vagin, undeva pe la 7-8 cm... sunat una bucata doctor care m-a linistit (ca de obicei). Au trecut cu no-spa si stat in pat, azi am fost ca noua.
Si pentru ca am fost ca noua, in seara asta m-am latit toata in mijlocul strazii... Cu ochii pe sus dupa corcoduse si cu gandul la capsunile pe care le luasem de la piata (care sunt PERFECTE) m-am facut gramada (la propriu...) Doamne, ce penibil... N-am cazut rau, ca nu am 3 metri inaltime, dar mi-am zdrelit un genunchi si asa m-am enervat... Am avut asa o senzatie ciudata, n-am mai cazut de cand eram mica...
Cred ca incepe sa se vada burtica...

Onutz 11+

Mergi la inceput

Onutz, copila zapacita, ai grija cu cazaturile, sper ca doar genunchii au fost afectati, lasa ca zdrelitura trece cu foaie de varza, TU si bebele sa fiti bine!
Mare mare mare atentie la cazaturi, sunt extrem de perculoase! Eu miercuri am 11 sapt,ma mai uit o data diseara, sa fiu sigura, dar pana la 12 mai avemun pic.

Trebuie sa o rog pe Cami sa imi treaca si mie 24 noiembrie DPN, ca am uitat sa cer asta, dupa ce am venit de la dr "echipata" cu chestia aia faina, rotunda si plimbareata, de citit exact nr de saptamani si luni si DPN si am vazut exact cand tre sa vina bebele (asa zic ei, el oricum vine cand vrea)
Recunosc ca imi place sa ma joc cu cercul ala..

Onutz,cand faci translucenta?

Somn usor la burtici!

10 sapt+

Mergi la inceput

Onuuuutz,am revenit, ca am uitat sa te felicit!!of, doar cu asta am vrut sa incep!!
Si pentru sapt. si pentru burtica:):)La mine se vede de muuult!, ieri mi-a facut iubi meu poze,iarasi, imi va face in fiecare luna, sa studiem evolutiunea

Allexina,pe unde esti? ai venit, ne-ai salutat, ne-ai adaugat pe toate la prieteni si ai disparut?

10 sapt+

Mergi la inceput