Bravo Diana, Anxy, Ella ! Hai Titi ! (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Virgi, si noi tot molifta asteptam... Dar bine ca m-ai trezit ca facem 8 zile maine, nu azi La noi nu vine preotul acasa, mergem noi la biserica de langa casa. Maine de la 3 la 5 il gasim pe paroh acolo, asa ca mai amanam plimbarea o zi

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Acu pot sa va intreb(pe mamicile cu copii)daca v-ati hotarat la botez?cumatrie?
Si mi-am adus aminte acum,intreba cineva de brau,eu il port cateva ceasuri pe zi si l-as purta toata ziua,daca n-ar trebui sa mai stau si in pat,sa ma spal,sa alaptez,iar sa ma schimb...cu el ori stai in picioare ,ori intinsa,ca altfel se strange pe burtik si nu-i ok.Mie imi da un sentiment de confort,caci in lipsa chiriasului din burtik,am senzatia ca mi se misca (ca-mi atarna)toate organele abdominale,la orice ridicare,intoarcere.Asta parca le tine adunate la un loc!
IONELU,chiar sa stii ca daca vrei iti vine popa acasa(mai ales ca-i biserica langa casa), ca noi acum suntem considerate spurcate...de aceea pana nu ni se citeste molifta nu avem voie sa iesim din casa sau sa gatim

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MIRELLA,la piesa RUSLANEI imi fugea neuronu cand am ascultat melodia voastra,cea cu care a castigat Eurovisionul(dance with the wolves sau ceva de genu asta)...da poate mi se pare mie

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

A intrebat mama la biserica si cica trebuie sa ma duc eu cu bebe acolo... In fine

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Virgi! Sunt praf cu contractiile de cateva zile. Iau 3 nospa pe zi, dar parca nu mai are nici un efect. Mi-a zis dr sa iau gynipral, o jumatate dimineata si o jumatate seara, dar mi-e frica de ce stari poate sa-mi dea si sunt singura in casa, asa ca stau in pat si ma rog sa treaca de la nospa.
Luni ma duc la recoltat ptr strptococ si sa vad cum se prezinta miezul asta miscator.
Andrei trage si el de timp cu CI-ul ala... ce se intampla daca nasc si am adresa de la mama pe CI?

Denisa, felicitari pentru pitica talentata. Bafta in continuare!

Titi ce faci? Tot 2 in 1?

Ancuto da-ne vestea!!!

Deea 34+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Virgi acilea suntem

Bebele e cu mama sotului acum, il plimba prin casa ca se cam chitaie.

Noi raportam o nopate asa si asa. Am dormit de la 11-2 am iar apoi ma cantat dansat pana la 5-6 dim. apoi somnic pana la 7.30. Eh incet incet ne facem noi programa.

Virgi colici nu stiu siur daca are, aseara in plina criza i am dat baby gripe insa degeaba, nici cele mai mic efect.

Astazi a venit pediatra, totul e oki, ne a mai data cateva instructiuni, si tare mi a placut ca a venit cu ele scrise la calc si mi a dat foia, asa macar nu uit:))). Mi a recomnadat sa nu l las la san mai mult de 30-40 min. Eu il lasam si cate o ora si ceva, ca tot atipea. Mi a zis ca nu e oki, si sa l trezesc, masa masa, somnicul somnic.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ionelu eu inca mai am burtica considerabila, bine eu am si avut burtica mare. O sa port si eu centura dupa 10 mai cand imi scot firele.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
La noi inca nimic nou. Azi parca burtica mi-a fost mai mult timp tare, dar nu am prea avut contractii si azi noapte am avut cateva contractii dureroase. Cam atat, nimic nou.
Azi pe la 4 ma duc la doctor sa vad ce spune. Sper sa spuna ca totul e bine cu bebe si ca incepe sa coboare, adica ca se pregateste de nastere.
Sunt tot mai disperata cand vad ca fetele care trebuiau sa nasca dupa mine au nascut si eu tot 2 in 1. Vreau si eu bebe si nu mai rezist asa. Ma simpt ca un balon si ma dor toate oasele din corp. Nu pot nici sa am cum trebuie grija de Edi.
Vorbeati de spalarea sanului, eu nu mi-am spalat sanul inainte de a alapta. Poate nu e asa de bine, dar Edi nu mi-a facut niciodata afta. Faceam dus si imi spalam sanul , dar nu la fiecare alatare, mai ales noaptea cand eram biata de somn.

HAI ANXY!!! Sa ai o nastere usoara si un bebelas sanatos.



Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fir-ar el de net ca greu mai merge sa vad si eu ceva! Shoshonik a fost tare draguta si mi-a trimis adresa de Picasa si parola. Dar merge asta asa de greeeuuu ca nu reusesc sa vad bine. Mai incerc. Nu gasesc pozele lu Virgi.

Asa, ziceam ca revin cu povesti despre mine. Cred ca v-am zis ca am facut mutarea, de sambata stam aici la casuta noua. E foarte frumos, sunt tare fericita de ea si am un sentiment extraordinar de bun de "acasa" atunci cand sunt aici. Pentru mine e un semn ca am facut treaba buna luand casuta asta. Pana alaltaieri nu ne-am facut timp sa iesim si la plimbare asa ca de 1 mai am iesit un pic asa pe jos prin complex. Era mare serbare cu muzici, mici si muuulta lume vesela. Era asa o atmosfera faina de vacanta si de statiune si asa de multi copii!!! Toata lumea relaxata, se vede clar ca le prieste tuturor atmosfera asta tihnita si "safe" de aici. Multe biciclete, copiii se plimbau peste tot nestingheriti, nu pot sa va descriu exact ce am vazut si ce am simtit. Eu din ce vad cum se manifesta oamenii de aici simt ca e o comunitate foarte frumoasa, parintii relaxati ca n-au ce patii cei mici, copiii fericiti ca au libertatea sa se miste in voie. In Bucuresti n-as vedea copii de 5 ani mergand impreuna cu bicicletele neinsotiti de adulti. Aici e ceva firesc.
Cu casa, am cam aranjat mobila, mai e de montat doar dulapul care se va monta azi. Alaltaieri a montat sotul patutul piticotului. E foarte bine, avusesem emotii ca poate nu l-au facut cum trebuie sau poate nu are toate piesele(spusese cineva aici mai demult ca s-ar fi intamplat asta cuiva), dar la noi a fost facut perfect. Azi am spalat lenjeria de pat cu protectiile laterale aferente(pe care in nici un caz n-o sa le folosesc acum) si o parte din scutece si paturici. Incep sa-i pregatesc si lui locsorul si sa mai bag prin dulap lucrurile lui ca acum sunt toate prin pungi. Lucrurile noastre sunt inca in saci si cutii, putine am scos dar incet incet o sa le dam de cap. Din pacate acum n-avem dulapul suficient de incapator, cel pe care il avem o sa-l montam in camera copilului si o sa ne luam noi altul maaare pt dormitor. Pana atunci cautam sa ne descurcam cumva. Ma mai iau pe mine nervii din cand in cand ca nu gasesc diverse si memoria nu ma ajuta absolut deloc sa imi amintesc prin ce cutie sau prin ce sac sunt puse lucrurile.
Ieri am fost la servici, a fost prima zi de cand stam aici in care am mers la servici. Eu am fost cu masina, motiv de stres pentru mine. Am plecat la 7 de acasa pt ca trebuia sa ridicam si un colet de la posta cu hainute de la cumnata. Am ajuns acasa la 6 seara, dar asta pentru ca am dat si o raita prin mall sa platesc facturi si sa mai cumpar diverse. Eu nu-s mare soferita asa ca a fost intr-adevar o zi stresanta pentru mine si din pacate va trebui sa ma obisnuiesc sa tot conduc, mai ales ca dupa ce apare Mihaita n-o sa ma pot deplasa cu el prin mijloace de transport in comun. Asa ca acum ne antrenam.

Fizic ma simt destul de bine, desi cred ca ma obosesc cam mult si din cand in cand ma resimt, insa am momente cand parca nici n-as fi insarcinata. Azi noapte m-a durut tot corpul si chiar visam ca ma dor oasele. Am ameteli din cand in cand si vad ca fierul imi mai da simptome aiurea asa ca mai sar peste el. Imi da si ceva greata si usoara diaree. E pacat ca nu reusesc sa-l iau zilnic, dar chiar ma dau peste cap reactiile astea adverse. Mai iau asa o zi da, una nu, eventual in ziua in care nu iau fier bag Elevit.

Psihic nu stiu ce sa zic. Pe de o parte sunt tare incantata de noile schimbari cu casa, pe de alta parte apar divers ingrijorari legate de faptul ca acum cam depind de masina, de faptul ca sarcina e avansata si eu inca mai am o gramada de rezolvat. Am impresia ca n-o sa reusesc sa termin pana nasc, asta e...le suspend pe toate. Sau, poate o sa merg cu Mihaita dupa mine sa le rezolv. La cat de plimbareata si activa sunt cred ca o sa-i placa sa il plimb cu masina toata ziua.

Gata, v-am plictisit iar cu nimicuri, am zis sa dau si eu un raport sa stiti ce-i cu mine.

Andreea, 33+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata buna!

Hai Anxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, hai Sophieeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Va asteptam cu sufletul la gura!

Miha, feicitari pt succesul fetitei!

Elena, imi pare rau pt situatia cu bunica ta, sa speram ca totul se va redresa!

Ionelu, la mine chiar s-a subliniat la spital faptul ca sanii NU trebuie spalati inainte/dupa alaptare, eventual <<curatati>> cu putin lapte <<proaspat>>.

Si eu tot cu 6 kg m-am intors acasa prima data si le-am dat jos in primele 3 saptamani, burta ioc si sport n-am facut in viata mea..depinde foarte mult si de factorul ereditar..m-am convins de asta de-a lungul timpului, dar mai ales dupa nastere cand mancam portii imense si slabeam vazand cu ochii..am ajuns chiar sa fiu mai slaba decat inainte de sarcina si sa ma certe lumea.


Joana, despre alaptat/lasatul bebelui la san mie mi s-a spus << cand vrea, cum vrea>>, fara ore, fara program, bebe nu trebuie sub nicio forma trezit pt papa, nici macar noaptea - e cel mai bun indicator - nu cana cu masura, nu orele, nu cantarul!

Si pentru colici, skin-to-skin cat de mult! Se recomanda ca atat mama cat si bebe sa fie dezbracati si bebe pus cu capul in jos pe burtica mamei, exact asa cum era el in uter...la mine a functionat de minune!

Uffff, ca tot povestind mi se face dor de toate astea, abia astept s-o tin si eu in brate pe Mayuta mea dulceeeee!

Scorkie, tu ce vb acolo de spurcate?!..pai noi scorkiile suntem spurcate din nastere, nu de la nastere..nu vine o nastere sa ne faca noua <<caracterul>>!!! Pup puiul papacios si sa stii ca si mie mi se pare ca aduce un pic cu tine!

Gata, fug la dus ca tre' sa pornesc intr-o ora si nu tu dus, nu tu machiat, nu tu parada modei, doar micul dejun e deja in pozitie confortabila la locul lui!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (34+)

Mergi la inceput