Clubul "babelor" FIV-oase 32
Raspunsuri - Pagina 2
anaasta spune:
Qiao, habar nu am ce are la picior. Am dat-o cu nidoflor si crema cu sulf si am pus si propolis. Aici nu gasesc medici specializati pe canari. In seara asta voi vorbi cu cineva care sper ca imi va da un contact la Arad de la un crescator mai in varsta si de treaba. Ma gandeam sa dam o fuga cu ea in week-end pana acolo sa o vada si sa isi dea cu parerea. Are probleme la ambele picioruse, nu stiu exact ce e. Are umflaturi la incheietura de unde pornesc degetele. Si doarme mult. Acum mananca ea saracuta, si azi a vazut borcanasul cu ou si a ciugulit sticla... draga de ea... Oul il fac asa: il fierb 10 minute, il dau pe razatoare, bag cojile de la ou la cuptor si pe urma le pisez in mojar si le amestec cu oul. Mai pun un pic de ulei de masline si de floarea-soarelui si pe urma niste pesmet pana ajung la consistenta dorita. I-am dat inainte vitamine muta-vit, le-am oprit si ma gandeam sa le reintroduc. Sau poate niste probiotice. Chiar nu stiu ce sa ii mai fac sau sa ii ami dau. Ma apuc imediat de decorticat seminte ca sa manance si din astea si ii mai dau si canepa. Chiar, nu ai un prieten crescator de canari?
olimpiadobre spune:
Looana, multumesc de raspuns.
Lara ,imi plac postarile tale( sunt tonice si pline de optimism).
Lara27 spune:
huh, Olimpia, multzam' fain tare!..nu-s nici eu mereu zambet-floare-raza de soare, dar, sincer, ma straduiesc sa iau lucrurile asa cum sunt si sa ma bucur de ce mi-a oferit viata..ca-i oricum atat de scurta, ca parca nu merita, ca de la jumatatea ei (hopefully), sa-i pun deja haina de doliu..
Ana, Qiao, double huh.. pai mai, copii vostri vor fi niste hyper-rasfatati, in ceea ce priveste alimentatia (si nu numai).. cu atata atentie la detaliu pt meniul zburatoarelor, nici nu vreau sa-mi inchipui cat de corect vor fi hranite progeniturile mostenitoare..oricum, comentez si eu, pentru ca, oricum, sunt absolut depasita de discutia in sine..(adek, coaja aia de ou merge separat la cuptor?? ce-i ala mojar?? jeezzz, woman, have mercy)
to be continued..
anaasta spune:
Da, Lara, la cuptor pentru ca se usuca coaja de ou si se marunteste bine in mojar... Care va sa zica ai sarit peste orele de chimie?! Mojarul e ala de il folosim si in bucatarie cand maruntim piperul boabe sau diverse alte condimente. Ce sa facem, Lara?! Banuiesc ca si Qiao e ca mine, daca le vedem cum lupta, cum sa abandonam noi?!
velvet spune:
buna seara fetele
nu vreau sa deranjez.am vrut doar sa va zic ca va citesc si va multumesc ca existati.va multumesc ca imi dati putere de a merge inainte atunci cand ma caut pe jos.va multumesc.
samira33 spune:
sunt obosita.
am ajuns acasa.
am un morman de rufe de spalat.
am pus un muschiulet de porc marinat la cuptor sa fac mezel din el.
eheee....ce bine ar fi fost sa chletui 3500 euroi la FIV-urile din Ungaria.
4000 am celtuit cand am facut economii la "sange"
la turci ma astept sa sara mult mai mult "nota" de plata...dar cu imbin vacanta de vara cu FIV-ul...n-o sa am mustrari de constiinta prea mari
norma,inca nu am facut FIV la turci insa cred ca procedura va fi in jur de 2000 euro.
din experienta mea la turci-ca n-am fost pentru prima data la 'Stanbul saptamana trecuta si din spusele Danielei...cazarea peste 50 de euro/noapte/single este o cazare ca lumea.
tratamentul difera de la pacient la pacient...nu voi mai folosi Merional daca Tayfunul zice ca nu-i place.
asa de obo ma simt
s-a incalzit prea repede.
creierul meu inca nu poate sa inteleaga faptul ca umblam deja cu sandale,fara ciorapi,bluze flu-flu si maieuri...creierul meu inca vrea balerini,pantofi cu toc si dres de 6 DEN etc etc.
si nu stiu cum sa ma inteleg cu el.
ma duc sa pap ca s-a inclazit mancarea
lorelei78 spune:
norma36,este recomandat ca prietena ta sa aiba un buget de 5000-5500 euro pt a pleca la drum cu FIV-ul la turci.Costurile depind in mare masura de tariful de zbor si cazare,este recomandat ca rezervarile sa le aiba facute din timp (eu ,de exemplu am ciclul regulat si am facut rezervarile cu 3-4 saptamani inainte caci am stiut data exacta a CM).Se poate caza in partea asiatica unde tarifele sunt mai ridicate,dar va sta aproape de clinica sau in partea europeana unde tarifele sunt mai mici.In extra-sezon va avea noroc de tarife mai bune la cazare decat vara si implicit costul total va fi mai mic.
7+
norma36 spune:
Hello,
merci fetelor (Lara, Samira, Lorelei)pentru raspunsuri; stiu ca Samira nu a facut inca FIV-ul dar eram convinsa ca si-a facut macar un buget asa in mare cam ar costa-o procedura. E intradevar mult mai scump decat in Ungaria dar daca prietena mea mai continua cu inca 2-3 FIV-uri nereusite in Ungaria ..........tot ajunge la niste sume mari si fara rezultat. Stiu ca nu poate nimeni garanta reusita 100% nici in Turcia dar dupa ce am citit postarile Samirei m-am gandit sa o informez si pe prietena mea despre optiunea asta; evident ca este alegerea ei si bugetul ei; ma gandeam ca ar putea si ea impreuna cu sotul ei sa imbine concediul de odihna cu FIV-ul si sa stea acolo cat e necesar; oricum sotul ei e f reticent la varianta asta cu Istambulul; merci oricum pt infos....le transmit mai departe.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
moah, a zis careva c-am chiulit la chimie?? who, me?? Ana-banana??? pai mai, eu materia aia am studiat-o in lb germana si la chestie ii spune in lb respectiva..Reibschale, da? a se observa ca nu seama, da?..hm, pai n-am nici in bucatarie d-aia, ca n-am decat stuff-uri electrice/electronice de tocat/maruntit.. da' mi-a placut mereu cum arata, e pitoreasca..una din marmura gri (cu vinisoare negre) sa mearga cu 'obectele' din bucatarie (frigi, masina de spalat vase, cuptor, hota, etc), merge? sau tre' sa fie piatra??
sami, good God woman..pai, se poate, am uitat..noroc ca zisesi..am facut muschiuletul a la sami..deliciu, fantastique, absolut merveilleux..n-am cuvinte sa-l descriu..sar'na de la mine, sar'na de la hubby, sar'na from my palates..toata lumea happilica & incantata de rezultat..saptamana asta, neaparat, bagam un bis
(p.s. si io, si io, 4000E la ultimul fiv, fara pardon)
am vazut integral season 1 de la Masterchef USA.. am ramas cu senzatia ca americanii sunt bucatari (amatori), mai buni ca ai nostri, ceea ce, m-a surprins total..si..likey, likey, Joe Bastianich..observat ca Chef Sorin il cam copy in gesturi, priviri, atitudine, alea ..Gordon Ramsey, rocks si Graham Elliot e foarte ok..incep season 2 si ma simt plina de inspiratie..culinara cre' ca nu trebuie sa mai mentionez ca, hubby e in extaz..am facut aseara neshte crepes suzette si alte crepes cu dark cioco & banana, sa lesini, nu alta (scuzati lipsa de modestie, dar, azi noapte ne bateam (literally) pe ultimele bucati)..
to be continued..