Clubul "babelor" FIV-oase 32
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
deci cu pampon!!!!cu pampon sa fie ...asa imi imaginam si eu.
sabinutz,am inteles perfect ce ai vrut sa spui...dar eu nu vreau sa ajung in punctul ala in care sa nu mai pot sa "discern" situatiile.
nu vreau sa ajung sa-i bag pe toti medicii in aceeasi oala,sa nu le mai recunosc meritele orbita fiind de greselile lor.
nu-mi garanteaza cineva ca daca merg la Tayfun el nu poate gresi...poate gresi oricine,oricand...eu pot doar sa sper si sa ma rog sa nu greseasca "de data asta" Albisorul.
adrianaady spune:
O mica intrebare : pot manca o cantitate mica e goji chiar daca ma duc in 'concediu" curand?
QiaoBing spune:
am o problema ! unde mai gasesc eu biscuiti din aceia simpli, sa ii fac nepotelului mar cu biscuite ? in capul meu "biscuiti simpli" sunt cei "populari" care se gaseau varsati la alimentare, dar de cand au fost inlocuite cu supermarket-uri nu mai stiu de unde se pot lua.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ionela73 spune:
biscuiti simpli poti lua de la supermarket, undeva pe langa paine gasesti si biscuiti varsati, unde sunt alune, piscoturi etc.
am vazut la Real, Kaufland
QiaoBing spune:
ionela multumesc. la real ajung mai rar si nu i-am observat, o sa trec neaparat azi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
elenus26 spune:
La multi ani Daniela!
Te si te imbratisez!
Smaick, Lara si Ari
Adysorule ce mai concediu frumos urmeaza
Sami si eu sunt tot pentru pampon
Va pup pe toate babutelor dragutelor
samira33 spune:
qiao,poti sa cumperi Petit Beurre.
stiu de la adipapazi ca merg si aia la copii.
sau Plasmon am vazut ca mai dau fetele copiilor lor dar sunt cam scumpi astia.
moooaaaa...ce m-a apucat pe mine datul de sfaturi despre mancare de copii!!!
samira33 spune:
elenusho,tu ce mai faci domnita???
esti bine???
cam rar prin scorbura in ultima vreme.