Jurnal de biciclist...

Jurnal de biciclist... | Autor: ana_a

Link direct la acest mesaj

Salutare la toata lumea !

Eu impreuna cu sotul meu am planuit o excursie in Grecia pe biciclete.Din cauza ca suntem limitati de timpul de intoarcere am fost nevoiti ca pe teritoriul Romaniei sa il parcurgem cu trenul.

Plecarea pe biciclete efectiv va fi din Constanta.

Singurul tren care accepta transportul de biciclete este cu plecare din Saratel dimineata si ajunge in Constanta la ora 23. Asta reduce drastic sansele noastre de a gasi un loc de montare a cortului pe timp de noapte.Cum scopul calatoriei noastre este de a cunoaste cat mai multi oameni am dori sa stim daca se gaseste printre membri DC din Constanta cineva care locuieste la casa si ne permite sa instalam un cort pana a doua zi dimineata.Vom ajunge sambata seara si plecam duminica dimineata.
Multumesc tuturor !

Ana si Paul

edit: Nu am stiu exact unde sa postez subiectul, initial as fi vrut la rubrica "Sunt in panica" insa, m-am gandit apoi ca poate nu este potrivit acolo, iar aici la generale am sanse sa fie mai vizualizat.

blog
proud
"Cand te imprietenesti cu momentul prezent, te simti acasa indiferent unde te afli.Daca nu te simti acasa in clipa Acum, indiferent unde esti, nu te vei simti bine nicaieri." (Eckhart Tolle - Linistea vorbeste)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Frumos plan de vacanta. Sa ne tii la curent cu calatoria. Drum bun!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana, doriti exclusiv cazare la cort? Daca nu, si acceptati si la apartament, sunteti bine veniti la mine. Am 2 camere libere tot timpul si stau la 10 minute de gara din Cta

Doar sa-mi zici cand vii... Scrie-mi pe privat sa-ti dau nr de tel.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multumesc mult Monica! doar sa stiu ca am cum sa tin bicicletele in siguranta.

Iti trimit PM cu nr meu de telefon si vb pe seara.

Mirela, cu siguranta am sa scriu pe blogul meu despre cele 1400 de km pe bicicleta. . Mersi

blog
proud
"Cand te imprietenesti cu momentul prezent, te simti acasa indiferent unde te afli.Daca nu te simti acasa in clipa Acum, indiferent unde esti, nu te vei simti bine nicaieri." (Eckhart Tolle - Linistea vorbeste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana, super idee! Sa ne tragi de maneca atunci cand te intorci, sa ne uitam pe blog. Cand plecati?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Sa rezolvat, se poate inchide subiectul. Multumesc.

Laura, plecam maine dimineatza, si ne intoarcem peste 3 saptamani.

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Calatorie placuta si o vacanta minunata sa aveti! Sa nu uiti aparatul de fotografiat acasa!!!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Ce frumos ,drum bun!

Mergi la inceput

Salutare tuturor!

Laura, am incercat sa schimb titlul topicului dar nu am reusit, poate ma ajuti tu. Sa-i spunem de exemplu "Jurnal de biciclist:

Am ajuns cu bine pana la aproximativ 500km de granita, mai avem putin si trecem din Bulgaria in Grecia.
Am oprit intr-un orasel linistit si placut - Topolovgrad - am gasit un club de internet plin de copilasi care se joaca jocuri, numai bun sa mai descarcam cate o poza (daca reusim) si sa scriem acasa.

Eu am un dor nebun de feciorasi, imi dau lacrimile la fiecare pusti pe care il vad de varsta lui Stefan sau a lui Matei, dar stiu ca acasa sunt pe maini bune, si noi mai avem ceva de pedalat

Am intrat sa va dau link-ul catre blog, unde incercam sa mai scriem una alta, mai mult Paul pentru ca eu nu ma pricep la descarcat poze la calculatoarele astea de club....

este o experienta fantastica, toate prin cate am recut.... nu stiu inca sa-mi adun cuvintele pentru a o cuprinde.
Am alternat toate emotiile posibile, de la frica, agonie, durere pana la bucurie, placere, extaz, fericire ....e ca si cum incet incet mori cumva si devii mai viu mult mai viu....

edit: am uitat link-ul
http://calatoripebicicleta.blogspot.com/

sper sa functioneze

Toate cele bune!

blog
proud

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Monica este minunata! Ne-a prmit cu un pui mare in cuptor la ora 12 noaptea si ne-a dat fantastica idee de a creste si noi prepelite pe cand ajungem acasa!

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Drum bun si experiente minunate pe traseu va doresc! Am citit si pe blog si astept continuarea!Sa va intoarceti sanatosi sa ne povestiti cum a fost!

Mergi la inceput