Jurnal de biciclist...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Impresionant!
Drum bun, sa va intoarceti cu bine!

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

foarte fain!

drum bun si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

impresionat concediu....abia asteptam impresii si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare tuturor!

Suntem intr-un oras superb de munte, in Bulgaria, Kardzhali, incerc sa incarc astazi ceva fotografii pe blog.

Am fost nevoiti sa scurtam excursia pentru ca durerea mea de genunchi sa agravat, nu stiu daca am apucat sa scriu ultima data, dar la 3 zile de la plecare a inceput o durere destul de urata la genunchiul drept, in momentul de fata este tot mai acuta.

Anul trecut am avut un mic accident cu bicicleta, am cazut de pe sosea cu 40km/ora la o coborare pe Pasul Tampa, mi-a sarit o gaina in fata si nu am avut nici o sansa de a o evita, atunci m-am lovit la genunchi dar nu m-am gandit nici o clipa ca durerea a ramas undeva acolo si acum a revenit, mult mai aacuta, probabil datorita efortului si a bicicletei destul de grea.

Zona este muntoasa, extrem de frumoasa si pentru ca nu am reusit decat putin sa parcurgem Grecia, am ramas sa ne bucuram de ceea ce am realizat pana acum.

Fiind prima excursie, la 700 km de biciclit, momentan la prima gazda, primul dus cald si somn in pat

Mai multe am sa scriu pe blog.

multumesc pentru feedback.

toate cele bune

blog
proud
"Cand te imprietenesti cu momentul prezent, te simti acasa indiferent unde te afli.Daca nu te simti acasa in clipa Acum, indiferent unde esti, nu te vei simti bine nicaieri." (Eckhart Tolle - Linistea vorbeste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Luati-o usor. Vara e in fata.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

da, Marius, cumva ai dreptate. Insa suntem usor presati de timp, de job-uri. In maxim o saptamana si jumatate trebuie sa fim la munca .

blog
proud
"Cand te imprietenesti cu momentul prezent, te simti acasa indiferent unde te afli.Daca nu te simti acasa in clipa Acum, indiferent unde esti, nu te vei simti bine nicaieri." (Eckhart Tolle - Linistea vorbeste)

Mergi la inceput

foarte, foarte frumos, ana, va admir mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Superb! Va admir pentru curaj, am citit cu mare placere in blog. Va doresc drum bun mai departe. Si sa nu fortezi piciorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana, La multi ani! pentru ziua de ieri, ce frumos sa te prinda biciclind!

Imi pare rau pentru durerea de genunchi, daca mai ai chef sa incerci alte medicamente, cere Ketonal forte la farmacie.

Am citit fiecare post din blog si sunt fascinata de aventura voastra, ti-am zis de cand ati ajuns la mine ca ati scormonit aventurierul din mine

PS. Cel mai tare mi-a placut omul cu caprele

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

dadadadaa, omul cu caprele e mortal!

Mergi la inceput