TRAIAN de la muzeu
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Daca vreti umor cititi si articolul www.catavencii.ro/Cresterea-si-descresterea-imperiului-traian_0_4053.html" target="_blank">Cresterea si descresterea imperiului Traian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Da' cine a dat din propiul buzunar bani(?) pt. comicarie se pare ca este iertat? |
propriul buzunar? hai sa fim seriosi (cu toate ca-i greu pe topicul asta - in seara asta radeam in hohote in barul din aeroport - noroc ca mai era o singura persoana; stateam cu spatele la ea, n-am idee daca si-a facut cruce vazand cum ma manifest
![](icon_smile_big.gif)
le-am trimis linkurile si colegelor de birou, si regret ca n-o sa fiu acolo maine cand le citesc; noi suntem un birou hlizit de felu' nostru, ni se-aud chicotelile pe tot etajul, da' maine fac pariu c-o sa se-auda pana la subsol; si suntem la etajul 3
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/PQ007/PQ007.jpg)
PQ007 spune:
Arta nudului, din cate stiu, e specifica antichitatii si apoi, perioadei lui Michelangelo. Apoi, imediat vine si epoca lui Vasile Gorduz. Acest om probabil a considerat ca vrea sa reinvie ceva din trecut. Faptul ca are o vizuine retro, e problema lui. Problema de fapt e cu aceia care platesc si expun publicului astfel de "productii".
La fel cum artistul V.Gorduz a facut din Eminescu un cersetor descult cu aer psihopat la Montreal, asa a facut si la Bucuresti din Traian un "Nud cu caine-lup daco-roman." Diferenta totusi, e ca la Montreal, locul e obscur, pe cand la Bucuresti e central. Personal, consider ca ambele productii ataca intr-un fel romanismul sau romanitatea...
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Un primar care pretinde ca este un democrat, ar fi consultat populatia despre oportunitatea unei asemenea investitii, ar fi cerut opinia privind agreearea nudului si amplasarea unui asemenea lucrari intr-o zona cu flux mare de copii.
Dupa felul cum au fost tratati cetatenii Bucurestiului ne dam seama cat valoreaza ei in opinia alesilor, as asa votati-l pe Oprescu!
El a adus Bucurestiul in cartea recordurilor cu cel mai mare carnat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Eu nu am nimic cu nudurile, chiar le ador.
Da' tare ma deranjeaza cele care cara cate-o catzea-n brate!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Ma intreb unde ar fi fost mai bine investiti cei 50.000 Euro?
Poate spuneti voi cum ar fi putut sa fie dirijati acesti bani astfel ca sa nu mai fie prilej de revolta pt. cetateanul onorabil si nu in ultimul rand sensibil la un act autentic de cultura.
Eu spun doar ca nu in ceasuri aurite sau in panselute si aranjamente florale de 2 bani(in realitate si nu pe facturile platite din banii nostri)!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaR/NinaR.jpg)
NinaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Eu nu am nimic cu nudurile, chiar le ador. Da' tare ma deranjeaza cele care cara cate-o catzea-n brate! Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Esti tare!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
b.nica spune:
Acu' sincer, nu trebuie sa uitam de acele mult disputate persoane cu atractia sexuala de tip "homo"!
La asa poponet ca cel al lui Traian, cel cu cataua in brate, cred ca sunt putini aceia care sa reziste inspiratiei artistice a autorului! Fie iertat, ca am auzit ca a trecut la cele vesnice si nu poate sa-si mai spuna parerea!
Toti admiratorii poneiului roz cu zvastica pe crupa cred ca au facut club sa sustina afluxul de inspiratie artistico-istorica a statuii de pe treptele Muzeului Istoriei noastre atat de ...umilita!
b.nica spune:
Cu Eminescu in dulap, cu Traian pe post de Zeus cu poponet si cocosel(cocosel de altfel bine formatat, nu insignifiant cum se prezinta la statuile clasice autentice ca valoare artistica si mentionate de unii mai sus), cu simbolurile Daciei actualizate cum ar fi: lup=maidanez, sarpe=fular de maidanez, cu Istoria ajunsa pe treptele Muzeului, ce bine o sa ne fie cand ne vor tampii astia de tot!
Nu ne vom mai perpelii de dragul stramosilor nostri si ne vom impaca cu soarta noastra!