Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Annika!
Adriana, ai niste fete tare frumusele:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai, ESME!, esti mi-nu-na-ta!!! Crema aia de zmeura... mmm... imi ploua-n gura, o sa o fac cu siguranta! Mai ales ca Victoria IUBESTE zmeura. SI pare destul de simpluta de facut, sper sa nu dau gres si sa o stric. Iti multumesc mult, mult, mult de tot. Saru-mana.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am uitat sa te intreb: tre sa strecor piureul sa scot samburii din zmeura?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cine doreste o ? Este aburinda....

Lori- mergem la Militari Residence, de 2 ori pe saptamana si platim 35 lei sedinta. Este foarte cald la bazin, iar apa are aprox 30 grade. Se preteaza pentru cei din Militari, prelungirea Ghencea….e departe de voi. Eu merg cu Antonia si David, eu stau la cafeneaua de langa, care are geamuri largi si pot sa vad tot ce face David cu instructorul…
Luminel – hai cu tortul !!!!!
Adriana – ce surpriza ti-a facut sotul…. Esti o sotie iubita si o mama minunata!!!! Ce fete frumoase ai si ce petrecere ati organizat pentru nazdravana voastra…. Cum ai prins baloanele in tavan ? Si steguletele sunt cu mare efect…. De unde iau si eu stegulete ?
Luminel – ce dragut din partea lui Felix…
Ylari – cel mai important lucru este ca tu si bebe sa fiti bine si linistiti, nu te mai supara…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Azi dau eu cafelutza, ca n-am mai dat-o demult.

Ma bucur ca vine wekendul. Maine incepe si Vlad inotul, abia astept, sper sa-i placa! Va pup, o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Nicole, mi-ai luat-o inainte cu cafelutza. Tot am vrut sa-ti spun sa va fie de bine botezul, mi-au placut mult pozicile, voi frumosi toti, Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!

Adriana, LA MULTI ANI pt ANNIKA!!! Am vazut poze cu ea, e o scumpa. Si Lara la fel. Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de minunile voastre!

Fetele, la sf lui iunie ne mutam la "in floarea copilariei", nu?

Cateva poze de la ziua SAREI si de la botezul lui Filip

Va doresc un week-end frumos!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Esme esti o bomboana.

Mergi la inceput