Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank miki http://forum.7p.ro/Sistemul-Waldorf-o-optiune-buna-sau-nu.aspx?g=posts&t=4762 Ce parere ai? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
catank, am citit si eu acum..pare sa semene cu ce am citit si eu pana acum de metodele de predare din unele gradi private, insa nu stiam ca exista asa ceva si in sistemul de stat...
acum sincer vorbind, eeu cred ca sunt din fire mai conservatoare..pe mine m-a atraas mult in culegerea de informatii o colega de servici ce are baietelul de varsta lui vlad si care il va da la un sistem de genul acesta, la gradi montesori..sau olga gudyn..
eu personal, desi se pare ca soarta ne-a adus intr-o astfel de gradi care aplica principiile astea..trebuie sa recunosc ca nu am curajul sa merg pe drumul asta pana la capat..
de fapt aici vad eu problema, ca o data intrat intr-un astfel de sistem e grea readaptarea intr-un sistem de stat..si mi-e frica, mi-e frica sa nu gresesc in alegerile pe care le fac..
dar cunosc parinti mult mai documentati si mult mai siguri pt ce vor pt copii lor, o altfel de educatie, o libertate in alegere..si ii admir mult pt asta..
de aceea eu am optat din start pt gradi de stat..
din pacate, m-am readaptat pe drum, sper sa nu fie o greseala si cand va incepe scoala sa nu se inteleaga invatatorii cu el..
madutza tare m-as bucura sa ai dreptate cu vlad..din pacate momentan vad lucrurile in negru ca e intr-o faza...offf, mi-a mancat sufletul..
v-am lasat ca doar ce era s-o stranga pe andra de gat..sub ochii mei
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click cred ca sistemul waldorf este util probabil in gradinita si in ciclul primar insa apoi eu as inclina catre un sistem clasic, cu notare. notele sunt importante. si competitia intre elevi e si aceea importanta. NU suntem toti la fel si NU este bine sa se gandeasca un copil ca indiferent de efort e in aceeasi oala cu oricine altcineva. Cum se va pregati pentru competitia reala din viata...nu stiu cum sa spun. Nu exista sefi care sa acorde mariri de salariu in sistem Waldorf, you know? :D Si nici interviuri de munca pe acelasi principiu. |
da, tocmai aici e cea mai mare diferenta, in lipsa de competitivitate..in stimulare si invatare fara a fi competitiv..si se pare ca are succes..
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, tocmai aici e cea mai mare diferenta, in lipsa de competitivitate..in stimulare si invatare fara a fi competitiv..si se pare ca are succes.. mami de 2 prichindei |
Fac o parateza...in timpul activitatii sportive, am intalnit sportivi fff talentati si buni DAR in timpul antrenamentelor, ....mult mai buni decat in ziua competitiei .... Lipsa de competivitate ii facea sa fie mai buni...
MaryM85 spune:
Bine v-am gasit in casuta noua!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
am venit de afara cu limba scoasa, cred ca sunt 30 grade am fost la matusa-mea care sta langa noi la casa si am baut o bere rece la umbra, Anastasia s-a jucat prin iarba cu carligele ei de rufe
acum face nani, a papat un iaurt cu cereale apoi titi si somnic.
era rupta de somn ca si dimi a fost cu tati afara 3 ore. plus caldura, zbenguiala...
catank este o scumpa Ioana in gradina vad ca si ei ii place tare mult in natura, floricele, iarba....
de ce sa nu indraznesti s-o tunzi? o sa ii creasca mai frumos parul, acum au perisorul ala firav, moale...dupa prima tunsoare se schimba. mie mi-au zis si ai mei ca mi s-a schimbat clar parul dupa ce m-au chelit de 2 ori
toata ziua ii pup cheliuta, asa-mi placeeee cred ca o s-o mai tundem o data mai prin vara, sa vedem
ally am vazut pozele cu Duracell. cat de scump esteeee deci si voi rontaiti pietricele de pe jos cand o vad cu pietrele in guraaaa...... ce par i-a crescut, ce s-a schimbat
fetelor, multumim de complimente.
mary un pentru Alexandra. s-a bronzolit si ea vreun pic?
rhynna eu nu stiu de nici un vaccin la 1,6 luni. stiu ca urmatorul este la 3 ani.
dar gata, am vazut ca ti-au raspuns si fetele acum
eu nu fac nimic optional. sau poate doar ala pentru pneumonii si otite dar ne mai gandim, ala se face oricum dupa 2 ani sa facem numai o doza.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
catank bafta si tie la bb2
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
MaryM85 spune:
DA Roxy s-a brobzat si ea, eu cel putin cred ca m-am ars, a trebuit sa pun fasolea in gradina la amiaz cat dormea piscoasa si era un soare de ma parlit bine! o sa pun si eu cateva pozici cu piscoasa la soare!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
strumphitza spune:
Buna seara mamici si pitici
cum ati petrecut de 1 mai muncitoresc ? la noi s-a facut frumos dupa ce m-am plans eu pe forum ca ploua si ne-am echipat si am iesit afara, o tura de dimi la ceva cumparaturi mici si apoi am venit acasa, papat pranzul si apoi iesit iar afara la soare in parc , azi am putut sa o dau in leagan si tare i-a mai placut, radea si chicotea cu gura pana la urechi
Mada cum a fost la zoo? cred ca le-a placut tare la copilasi si au fost incantati la noi la zoo se inchide la 5 dar ultima ora de intrare in parc e la 4, deci cu o ora inainte de ora inchedeii, sper ca ati apucat sa vedeti toate animalutele mari si mici
Mary am vazut piscoasa cu palariuta , si pe mami mandra cu ea in brate, nu-mi vine sa cred ca deja aveti 30 grade si abia sunt ciresii infloriti, e cam anormal?! pai ehhee....maica, cum s-ar spune, cand eram eu fata la mama cand infloreau ciresii nu era de rochite si palariute, dar te pui cu vremea asta... tare ma mir sa nu vina peste voi niste furtuni si ploi cu gheata
Roxy tare de tot tunsuliciul tau ii scoate ochii in evidenta tare de tot ti-am spus eu, o sa dea pe spate toti baietii numai dintr-un clipit , mai bine spus falfait de gene mi-a mai placut tare bonetica aia de bunicuta rotunda si creata !!! de unde ai facut rost de ea?
Catank admirat floricica printre flori , imi plac bolfutele ei de numa, toaat ziua i le-as pupaci, cred ca tu faci la fel a inceput sa mearga domnisoara ?
Yvyana, eu nu stiam de asta ca e protejata numai 3 ani ? cica i-ar face un rapel astia aici la 3 ani si 4 luni... habar nu am, eu am facut Ror ul asta de gura lui Nick ca cica e mai nasol sa faca bolile astea decat o intepatura de la vaccin sau ceva reactii adverse, gen febra... ce stiu eu ? asistenta de i-a facut vaccinul a spus ca e epidemie in UK acum de measles, aici in Nordul Londrei cel putin imi spunea ca au inchis o scoala din cauza ei nu stiu care-i asta dintre cele 3 ca tot asa cica nu au vaccinat parintii copilasii o perioada de ceva ani si acum e focar de infectie precum spuneam, dupa mine nu i-as fi facut vaccinul asta atat de mult controversat, dar m-am luat dupa barbat...
Ma duc sa trezesc piscotul, iar doarme, dar are abia o ora si un pic, i-a priit aerul curat de afara si joaca din parc o trezesc si nu o mai las ca e tarziu si iar face figurine cand o pun la nani dupa baita pentru la noapte
O seara buna si ne auzim mai tarziu sau maine dimi la cafea
ina.click spune:
saliu
am fost in herastrau nu intelegeam ce e cu puzderia de lume, ca doar e marti, apoi mi-a zis sotul "pai e 1 mai!"
nu prea avem inca multe optiuni de distractie, in afara de leaganul pt copii mici (ala tip chilotel) si balansoare, dar ne distram si asa.
mi se scurg ochii si mie dupa bebelusi, am vazut cativa de 2-3 luni ce dulci erau.
dar am zis ca amanam inca vreo 2-3 ani bebe 2, poate pana atunci ne luam si noi o casa a noastra. asa, cu chirie 2 copii si un caine ar deveni din ce in ce mai greu, si financiar si ca risc....m-am cam saturat de viata asta de chirias.