Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
anda15 spune:
Hello
Am reusit sa culc strumful in sfarsit, i-am pus papica pe foc si lenevesc putin pe net.
Noi am fost ieri la chirurgul pediatru si m-a lamurit: nu are A fimoza, se vede capul putulicii dar mai trebuie tras de ea cica. Pediatra noastra ne zisese ca are si outele flotante (din cauza ca a fost prematur), dar chirurgul a zis ca sunt ok outele, se retrag caa un reflex firesc la frig si cand sunt atinse. Deci m-am linistit, sa vad cum il mai trag de putza la baie ca asa nu-mi place chestia asta
Viss, sanatate fluturasilor bolnaviori, te admir in continuare cat de bine te descurci cu 2 bebei
Intreba cineva de revenirea menstruatiei dupa nastere, mie mi-a venit prima oara dupa 11 luni( la jumatatea lunii martie) si apoi pauza 2 luni pana acum 3 zile cand a venit cu surle si trambite(dureri de burtica, de cap). Mai alaptez dimineata si seara, putin la amiaza la culcare si noaptea daca urla de dureri de dinti.Cred ca dureaza pana se regleaza, eu inainte aveam fix la 28 de zile...
Ma duc sa fac salata de vinete...
fericita de Alexandru (11.04.2011)
ailed_dota spune:
Strumph, ce veste minunata! Sa fie sanatos, sa vina pe lume la termen! O sa fie nepotul vedeta! Sa iei modelul pt fratior Sophiei!
MaryM85 spune:
Buna!Strumpy felicitari pt nepotel, o sa fie alintatul familiei.
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
MaryM85 spune:
AM UITAT SA SPUN ASEARA AM PUS CATEVA POZICI NOI! Fetele la noi a fost un frig azi, dim la 10 erau 14 grade, la amiaz era un pic mai caldut dar era un vant rece, si acum ploua, Strumpy ai trimis vremea urata la noi.
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)