Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
ailed_dota spune:
yasmy, amandoua din ce stiu eu sunt pt tuse productiva
mada, eu zic ca e de bine, mai ales ca mucisorii au fost verzi si acum sunt albi, asta insemnand ca numai e incarcatura microbiana..
strumphy, eu imi asum ce fac cu copii, mai ales ca la noi in casa hrana e healthy, 99 % e la cuptor ce e gatit, carnea e de vita/vitel, pui/ curcan sau peste, nu tocatura,sunt legume, da si carbohidrati orez , paste, mamaliga etc..."otrava" nu papam( nu sucuri, nu dulciuri sau saraturi"de cumparat"... iar daca musca dintr-o inghetata la 2 saptamani nu vad nicio problema, daca ar fi asa toxica n-as manca nici eu
ailed_dota spune:
cami, iubita, ce mai faci cu piciorul? tati al meu a fost la dr ala arab si s-a operat ca avea trombi, si are 7 ani deja si e super oki... daca vrei detalii il intreb
roxy_s spune:
ce fac fetele?
eu m-am uitat la un film pana acum Anastasia doarme....dar cum s-a termuinat filmul am si pus de o mazare cu curcan si ca sa vedeti ca n-am fost asa lenesa am spalat si la prima ora, adica 8, o tura de hainute.
bb_yasmi da, da avem spor
cand am citit prima oara "ade papa" la fel m-am gandit si eu: haide papa sau adu papa dar tu il intelegi cel mai bine pe scumpul de Lucas
strumphitza pai da, ce sa ne mai batem gura atata, nu? asta este, daca scriem bine, daca nu tot bine. eeee atatea rugaminti eeeiii plangi, de ce sa plangi? n-ai ce face?
te doare la banana...planuri, minivacante, concediu... rau o mai duci sa porti sanatoasa toate hainele si mai ales blugii aia skinny si sexosi sigur arati beton cu ei.
madutza dar ce efect rau are platfusul? eu ma gandeam ca deh, ai talpa dreapta si cu asta basta...dar vad ca este destul de rau. in ce sens? te doare piciorul sau cum? cel mai bine este s-o duci pe Catalina cat mai repede sa vezi daca are si ea.
daca si-au dat drumul ceva mucisori inseamna ca a fost si putin racita, clar. bine ca este de folos siropul de tuse, scoate si mucisorii
si daaa, chiar mi-au facut pofta fetele de bb2
bravo Cata ca urci singurica scarile si buburuza tot cu sprijin de perete urca scarile de la bloc si asa se mai screme....
cami voi ce faceti azi? ati mers pana acum la plimbare pe plaja? prin nisip? s-ar putea sa venim in Eforie totusi. sa vedem, inca nu stim sigur
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
strumphitza zici de palarioara aia crem de bunicuta? daa, este tare hazlie...are si din cele normale, cumparate dar le da mai usor jos, asta are si putin elastic si sta mai bine.
si imi si place cum ii sta cu ea
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
irinuca05 spune:
Hello fete dragi!
Intru repede ca am mancarea pe foc si trebuie sa o termin pana se trezeste Dari. Ciorbita de curcan si orez sarbesc.
Viss, aha... de asta nu raspunzi la mesaje, ca ati avut un program intens!
Sper ca fluturasii sunt mai bine acum. Eu cred ca ar fi facut diaree si daca nu va duceati la tara. Off... tu le patzesti pe toate la dublu, fata de noi, celelalte, cu "single bebe"
Roxy am vazut si eu printesica frumoasa pe FB
Ailed, o pupam si noi pe mica vorbareata. Face echipa buna cu Lucas. Trimitem pupici si pentru el!
Madutza, au aparut capsunile?? Nu am mai trecut demult prin piata... Abia astept si eu capsunile si zmeura de la soacra. Si ciresele de la ai mei Felicitari Catalinei pt coboratul scarilor!
Nu mai am timp sa scriu Fug ca mi se arde mancarea!
ailed_dota spune:
roxy, uite eu am schimbat florile de pe balcon, am cumparat unele rezistente la soare, ca la noi e cald rau si panselutzele au cedat nervos si am terminat de spalat vase, acum tb sa intind a doua masina pe ziua de azi si sa pun la locul lui ce am luat de prin piatza si in trei sferturi de ora ma duc sa o iau pe Maria de la scoala... acum mi-am stors 2 portocale si le beau cu gheatz... bb doarme...
pup fetele!toate!
madutza_bra spune:
yasmi, ii dau Eurespal Catalinei. Siropele de care intrebi tu tot pentru tuse productiva stiu si eu ca sunt
strumph, ehee ce de planuri si ce de vacante ai ! Si eu "strang" pentru vacanta din Bulgaria..garderoba copiilor, rochita de plaja pt cata in ton cu a mea , articole de plaja...mingii, barcuta, lopetele, galetuse..si acum tb sa iau totul la dublu Pentru mine parca nu imi vine sa iau nimic
roxy, nici eu nu credeam ca e asa nasol cu platfus..sotului din cauza asta i-a crescut un cioc in calcai si cu toate ca are piciorul plat nu calca decat pe 20% din suprafata talpii . problema e ca restul oaselor sunt in aer si cand ridica greutati pune presiune pe ele si se pot rupe...cica teoretic nu ar mai avea voie sa ridice nici macar 1 kg . I-a recomandat ca la copii..sa poarte talonet sa mearga mult descult pe sol accidentat gen iarba, nisip. daca nu face asa in 10-20 de ani va avea dureri mari la mers de la genunchi in jos Ce sa-i faci...l-am luat "defect"
irinuka, da au aparut si capsunile si cartofii noi plus castraveti si rosii romanesti, din alea cu gust bun
delia, suc de portocale rece ..mmm ...fata doarme..ce bine o duci
azi am fost doar cu cata in parc..de obicei imi fac programul sa merg cu amandoi, si am observat ca fara cristi e mult mai timida nu prea zambeste, nu are tupeu sa se catere pe unde se catara cu Cristi, nici nu vb asa mult...are maaare baza in fratiorul ei . Tb sa o duc mai des asa, sa se descurce si "pe cont propriu"
strumphitza spune:
lume lume!!!! veste mare!!!!
voi avea un nepotel!!!! sora mea din italia nu are fetita , ci baietel, i s-a confirmat de 2 ori in ultimele 2 sapt, a fost in spital cu iminenta de avort si i-au facut mai multe eco... are 21 sapt, merge pe 22 ...sper sa fie ok, a iesit din spital ca nu are cu cine lasa fetele si face tratamentul acasa.
wow nu imi vine sa cred, am sunat-o sa vad ce mai spune si ce mai face si mi-a dat vestea, eu eram setata ca o sa am 2 nepotele, dar vad ca a aparut si primul baietel in familia noastra ca erau deja prea multe fete wow... un baietel, abia astept sa ii cumpar hainute Alessandro il va chema si abia astept sa se nasca sanatos si sa mergem la Roma sa il vedem
revin ca ma bazaie piscoata
madutza_bra spune:
strumph, felicitari!!! sa fie sanatos si sa vina termen. gata s-a rupt sirul de fete din familie, acum poti sa-i faci si tu Sophiei un fratior