Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
ailed_dota spune:
Neatza!
Cami, mersic de cafelutza!
Da , mi-a placut cum a fost imbracat finul, ii statea mortal in costumul ala alb-crem cu papion....o sa va pun poze cu el cand le primesc.Mama finei a zis ca ea n-a vazut costum asa frumos si a botezat si ea( vreo 10-15), ei au vreo 50 de perechi de fini cununati, ca asa e in Maramures
Mada, nu stiam de acele substantze... oricum aici inghetata n-are guma de xantan ca acasa , nu se intinde ca aloma.... astia stau in coasta italienilor de cateva secole si fac o inghe buna si nu baga prostiutze..oricum eu am dat si Mariei si slava Domnului e oki, iti dai seama ca nu papa o inghe intreaga, dar... tb sa-i dai ca chiar vrea... cartofel i-am dat si eu, snitel nu ca n-am mai facut...ii dau pui la cuptor fara piele, ciorbitza de la noi... etc , prefereata ei e budinca de macaroane cu branza( facuta fara zahar), asa e aproape singurul mod in care papa ou, altfel nu vrea, nu omletica, nu ou fiert... o sa iau de prepelitza sa incerc poate vrea asa...
ailed_dota spune:
off mai viss, si de la ce a fost? o enteroviroza...? voi ati luat ? avea cineva? nu erau spalate vasele in care au papat.... vai de voi!
roxy_s spune:
neata fetelor
cami eu servesc un ceai azi, multumim
da, este intr-adevar greut cu 2 pui asa kici si mai ales care au un program mai rau de somn. ca daca sunt somnorosi si dorm bine si noaptea si ziua si mai si papa bine n-ai avea treaba
tu la cat ai cununat si botezat cred ca ai la rochii.....
viss eu m-am gandit la voi, sa stii si nu numai la voi, si la alte fete care nu au scris zilele astea.
dar am mai spus....eu nu mai rog pe nimeni sa scrie, nu mai intreb toata ziua buna ziua unde sunteti...daca vreti scrieti, daca nu nu. atatea rugaminti sa se scrie,sa nu se renunte la forum...fiecare face cum crede si cum are timp si cum vrea.
deci ati plecat pana la urma cu ei asa trebuia sa stai acasa cu ei daca erau putin muciosi ca uite....de ce ati mers pana la urma? ai avut mancarici in fund si uite ca mai mult ati facut drumuri aiurea. este destul de riscant sa pleci la drum cu copilul putin bolnavior pentru ca in cele mai mult cazuri se agraveaza.
saracutii de ei, ce rau le-a mai fost....dar de ce au vomat asa si au avut diaree? sa nu fie ceva, vreo viroza...nu stiu exact cum se numeste chestia aia care da diaree si voma ca doar nu de la raceala, nu?
sa nu te superi ca te-am certat stii ca tin la voi si vreau sa va fie bine deci era mult mai bine daca stateati acasa
ailed si eu la fel stiam cu inghetata, dupa 3 ani. dar n-am vrut sa mai zic. na, fiecare face cum crede si mai sunt cateva chestii interzise pana la 3 ani dar nu mai striu excat.
eu as vrea sa ma tin de alimentatie cat de cat buna pentru ea macar pana la 3 ani ca o sa pape ea toate porcariile mai incolo, inevitabil. bine, acum nu exagerez, sa fie totul BIO dupa posibilitati.
fetelor, cred ca ne apucam si noi de bb2 ca parca nu mai am rabdare
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
madutza la voi a fost usor cu intarcatul ca erau ei mici si nu stiau ei mare lucru si daca stiau nu stiam sa arate
eee pana la urma reusim noi ca doar sunt care au alaptat si pana la 3 ani si cu greu au reusit sa-i intarce, dar au reusit. un la puiuti.
mary pune o poza cu tine tunsulici nici Anastasia nu leaga doua cuvinte ca sa intelegi ceva mai asa... dar zice muuulte cuvinte pe limba ei, doar eu o inteleg
mergem sa papam si sa pregatim o cafeluta ca vine buni la noi.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
buna dimi
multumim pt complimente!! delia, tricoul l am cumparat de la un magazin no name (nu firma ) daca cumva mai reusesc sa ajung pana pleaca mami la acel magazin (adik maine ) iti iau si tie unul, ce zici??
roxy spor la bb2.....ce urare seaca... normal ca veti avea spor din moment ce sunteti hotarati
offf viss, poop mica strengarita si micutul dovlecel
cami, multa sanatate iti doresc!
sa va mai spun inca una spusa de junior, ca acum mi-am adus aminte , zilnic repeta acelasi lucru: "ade papa" si "ade apa" adik arde papa si arde papa..... fie ea cat de rece la el tot arde
madutza_bra spune:
Neata!
cami, multumim de cafelutza, eu deja o bag pe a doua
viss, eu nu te cert ca ai plecat, si eu as fi facut la fel in locul tau . Cred ca au bagat ceva in gurita copilasii de au avut diaree.
Si eu as vrea s ao duc pe Cata la control la ortopedie sa vad clar daca are platfus sau nu.. Ai idee de la ce varsta de pune disgnostic? Sotul meu are platfus si fata seamana cu el. Nu a avut ma-sa grija de el sa-l duca la un dr si acum trage rau din chestia asta cu picioarele..si cu cat inainteaza in varsta o sa traga si ami rau...chiar ieri a fost la dr...si ne-a cam intors pe dos...asta e...
sanatate puilor
roxy, ti-au facut fetele "pofta" de bb2 ? Eu stiam ca oaia/miel se da dupa 3 ani, porcul chiar dupa 4...vanata dupa 3 ani, dar eu am dat-o devreme la cristi ca nu am stiut...si mai sunt cateva alimente...cand imi aduc aminte, mai zic.
delia asteptam poze
yasmi, poate lucas zice " haide papa sau apa" ..nu arde
Nu stiu ce sa fac cu Cata...va ziceam ca haraia asa cand respira si mai tusea uneori, acum dupa ce am inceput sa-i dau siropul de tuse tuseste mai des si au inceput sa-i si curga muuuulti mucisori..mai intai verzi..acum sunt spre alb...oare se curata ce are acolo, sau e mai rau?
strumph, nu mai apari pe aici?
azi ma duc sa ma plimb pe langa stadion ... e agitatie pentru meciul de maine...nu se tin cursuri la scolile si gradinitele din zona din cauza asta...si Cristi sta maine acasa.
Vreau sa ma laud si eu cu Cata urca scarile din fata casei singura(cu sprijin pe perete) si le coboara singura singurica, fara nici un ajutor. E asa haioasa cum se concentreaza sa coboare si sa-si tina echilibrul dupa fiecare treapta coborata
bb_yasmi spune:
nuuu mada!! il cunoaste mama ca face si "ashhh" (de la arsh-a frige ) si asa facea si asta iarna cand erau calde caloriferele, punea mama si facea ashhh....
bravo cata!!!! si eu astept nerabdatoare sa stie L sa si coboare scarile singur! asta este marele meu stres
eu zic ca este de bine ca au inceput mucutii sa curga. s au desprins si ii elimina. ce sirop folositi?>?
fetele sinupret si prospan pt ce fel de tuse este?????
deci, juniorul meu s a trezit la 7.30 si la 9 a vrut inapoi la nani cu greu l am tinut pana la 9.3o
strumphitza spune:
Morning
Lipseste omu` 2 zile si gata ma dati la disparuti?
A fost Nick liber vreo cateva zile si ne-am facut de cap ... am fost plecati hai hui, pe la palate, castele si altele de genu` , pe la shopping pentru mine o pereche de blugi skinny superbi , tricouase, balerini, o poseta superrrr si sandaleeeeeee ca tot astept primavara, ca la noi tot iarna e, nu am curaj sa cer vara si 25 grade noi inca stam cu caldura in priza, am spus eu , pana in august si din septembrie o luma de la capat
Deci m-am laudat, da ? eu am inceput sa imi fac aprovizionarile pentru minivacanta planuita in iunie, abia astept si imi mai fac planuri si pentru august si pentru septebrie..ehh, de astea de ale mele
V-am citit de pe telefon, deh... am de ala "deshtept" si e mult mai usor si pentru ca am schimbat reteaua , am semnal mult mai bun si ma dau toata ziua pe net, cand am timp liber 5 min
Yasmi, eu ti-am trimis nu stiu cate mesaje pe mess, nu stiu de ce nu le-ai primit si de ce ma vezi tu offline, cand eu-s on poate nu m-ai scos din lista de ignore si de aia ?
Mada sper sa le treaca mucii la copilasi cat mai repede bravo Catalinei pentru scari, si a mea le urca si coboara singura dar in 4 labe
Ailed piscoata e super ok, numai atunci juma de zi a fost cu fundu-n sus, ii trecuse pe dupa amiaza la discutiile despre papa interzise nu ma bag, nu ca nu am oua si rosii, dar " e scump duamna, scump" eu atat iti spun, tu daca ai manca ceva "otrava" si ar pofti bb langa tine i-ai da ? nu are toata viata inainte sa pape toate nebuniile ?
Roxy am admirat-o pe Anastasia si m-am hlizit iar la palariuta ei, e asa comica cu ea deci nu-ti mai bati gura cu "disparutele " sa plang si eu ?
Mi-a expirat timpul, a venit piscoata peste mine , cu o carte, sa imi arate ea "mau" adica pisica
Pupici la fetele cucuietele si ne auzim mai tarziu daca nu ies afara ca e putin soare , nu stiu cat de frig, dar deh... ne-am obisnuit si la 15 grade deja ni s epare vara
cami_antonia spune:
strumph ti-am trimis un pm
viss ce mai peripetii cu copii
asa am patit si eu in decembrie cu mucii
cu antonia
greu si-a revenit
cu cedax
7 zile i-am dat