In panica!

In panica! | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

De joi noapte,baiatul meu de aproape 4 ani a inceput sa faca febra.Febra ceda la antitermice si m am gandit ca va face rubeola,pt ca intrase cu ceva timp in urma in contact cu un copil cu rubeola.De atunci a mai facut febra vineri si putin sambata,duminica n a facut,iar azi a mai avut un episod febril.Insa eruptia n a aparut.In schimb,n are deloc pofta de mancare,se plange in permanenta ca e obosit,iar azi i a curs de doua ori sange din nas.El are epistaxis ,dar acum doua saptamani,intr o noapte,i a curs sange din nas de 3 ori si f mult cantitativ,cum nu s a intamplat niciodata..De atunci i a mai curs o singura zi si azi.Nu s a lovit,dar si a cam tras nasul,ca atunci cand are febra plange si se infunda.Vorbisem cu medicul de familie sa mi dea trimitere miercuri pt analize,dar azi n am mai rezistat si am mers la spital,pt analize.Maine merg dimineata,la 6,sa mi le interpreteze dr,dar acum m a sunat asistenta de garda[am noroc ca o cunosc,copilul ei a fost elevul meu] si mi a spus ca leucocitele au iesit marite,13000.Glicemia,transaminazele,sumarul de urina au iesit ok.Ce fac mai departe?Ca gandul meu zboara la tot felul de nenorociri,mai ales ca cel mic nu are gatul rosu sau altceva care sa explice leucocitele astea marite si toate simptomele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mona, calmeaza-te si asteapta restul analizelor. Si dupa aceea vezi ce ai de facut. Nu stiu ce altceva sa-ti spun, imi pare rau.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Leucocitele pot fi crescute din cauza infectiei; oricand exista o infectie in organism, nr. de leucocite creste, ca sa poata organismul sa lupte impotriva infectiei. Poate fi o infectie virala, careia nu ai ce-i face, decat sa astepti sa treaca. Offf, stiu exact cat iti e de greu.

Edit: ai vazut cumva, in ultimul timp, multe vanatai inexplicabile pe corpul copilului?
Edit2: restul analizelor cum sunt? Hemoglobina si trombofiile sunt la valori normale?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Mona, ai fost sa iei analizele? Ai vazut un dr.? Ce se intampla?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sumarul de urina a iesit ok.limfocitele cu semnul la suta au iesit ok,in schimb tot limfocitele,dar cu semnul diez au iesit 4.3[limita e 4.00],granulocitele au iesit 8.2,iar limita superioara e 7.00,eritrocitele au iesit 3.81,iar limita inferioara e 4.00,trombocitele au iesit 452,iar limita superioara e 450,iar plachetocritul mi se pare f mare,0.329.in conditia in care limita superioara e 0.28.glicemia a iesit aproape de limita inferioara,dar in valori,iar una din analizele de transaminaze a iesit 52[tgo,iar limita e 36],cealalta a iesit in regula.dr de la urgenta mi a spus ca e o infectie,dar nu e nimic grav,insa dr asta are un renume f prost,asa ca nu ma pot baza exclusiv pe ce spune ea.sa vad daca imi da medicul de familie sa i mai fac si alte analize,ca si eu am gandeam la analizele de coagulare,mai ales ca eu am avut probleme in sarcina.
Victoria,nu are nicio vanataie,chiar m am uitat atent.

Mergi la inceput

Mona, nu stiu de ce, dar de cand am citit mesjaul tau primul, tot la voi imi sta capul. Nu stiu sa interpretez analizele, sunt alte valori decat aici, poate intra un dr. de pe dc sa te lamureasca. Te rog sa ma tii la curent cu ce se intampla.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

monolac nici eu nu ma pricep sa citesc analize..dar vroiam sa te intreb :i-ai facut vreun exudat?un control orl?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Mona, cum mai e baiatul? Ai aflat ce se intampla?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

i am facut ieri eco,a iesit ok.i am mai facut analize in plus,proteina c reactiva,aslo,exudat faringian,creatinina,vsh,calcemie.si i am repetat transaminazele.din fericire,totul a iesit ok.se pare pana la urma ca a fost o viroza.
Victoria,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

ma bucur din suflet ca analizele au iesit ok si ca flacaul tau e bine!

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput