Imi plac foarte mult sanii lasati; problema?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sebicu...

sa stii ca mamele mai fac si altceva in afara de a creste copii...
cum ar fi..sa discute despre nemurire sau sa-si exprime opiniile cu privire si la o astfel de situatie ca cea de la sub de fata...'problema' pt unii, 'amuzament' pt altii, etc

iar acest forum cred eu ... e deschis pentru orice fel de 'problema' civilizat si normal expusa

mie mi s-a parut realmente surprinzator curajul marturisirii din deschiderea acestui topic, iar dpdv psihologic mi se pare interesant de urmarit

ii doresc lui Erik sa se impace cu sine si sa-si gaseasca raspunsuri propriilor intrebari

PS: mai curios mi se pare ca tu ai fost starnit de acest subiect (desi membru din 2009..ai postat de 14 ori!?.) decat ca a postat el pe 4 forumuri aceeasi tema (am edit acest ps intrucat am vazut ulterior la profil ca este membru din 2009..si are 14 postari, din care 2 la sub asta)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Erik,ma bucur ca te-am facut sa rizi(si eu tot rizind am postat...mi-e doooooooor sa rid,sa n-am nicio grija.Deci nu a fost bascalie ieftina,doar am vrut sa mai descretesc frunti,inclusiv pe a mea)

Si pt. ca nu pot sa fiu serioasa,sau NU vreau sa fiu serioasa acum pe DC (am mult prea multa seriozitate in viata de zi cu zi si mult prea multe de facut/planuit/gindit...)n-am sa ma lansez in discutii despre "problema" ta.Sper sa te lamuresti daca chiar e o problema care te deranjeaza si despre care trebuie sa faci ceva.Desi personal nu vad problema decit la reactia ta involuntara (?) la vederea unor sani asa cum iti plac tie...poate ca acolo trebuie sa lucrezi.Sa accepti ca da,asta esti,iti plac sanii lasati si poate pe viitor iti vei gasi o partenera pe gustul tau(daca nu,te asigur ca orice virgina cu sanii in gat,ajunge tot acolo...aka,la buric si ca trebuie sa inveti cum sa tratezi acest lucru ca un fapt...fara sa simti ca iei foc de cite ori vezi o pereche de sani lasati (pe strada)Nu,nu uitati acoloSi poate ca discutind despre asta deschis,de a nu ascunde ce si cum ...te-ar ajuta sa inceapa sa ti se para normal si sa nu mai reactionezi asa de fiecare data.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

sa stii ca mamele mai fac si altceva in afara de a creste copii...
cum ar fi..sa discute despre nemurire sau sa-si exprime opiniile cu privire si la o astfel de situatie ca cea de la sub de fata...'problema' pt unii, 'amuzament' pt altii, etc

iar acest forum cred eu ... e deschis pentru orice fel de 'problema' civilizat si normal expusa

mie mi s-a parut realmente surprinzator curajul marturisirii din deschiderea acestui topic, iar dpdv psihologic mi se pare interesant de urmarit

ii doresc lui Erik sa se impace cu sine si sa-si gaseasca raspunsuri propriilor intrebari

PS: mai curios mi se pare ca tu ai fost starnit de acest subiect (desi membru din 2009..ai postat de 14 ori!?.) decat ca a postat el pe 4 forumuri aceeasi tema (am edit acest ps intrucat am vazut ulterior la profil ca este membru din 2009..si are 14 postari, din care 2 la sub asta)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii

Nimic nu-i intamplator!

Subscriu in totalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Sebicu, de raul unora ca tine nu a mai scris Erik pe forumurile despre care spui tu. De raul celor care au considerat ca este ori pervers ori obsedat (cum spui tu). De asta isi face probleme, fiindca unii il considera pervers sau obsedat si probabil au fost destul de multi ca sa-l faca sa se gandeasca la vorba "cand doi iti spun ca esti beat..."

Foarte bine ca a venit si aici, uite aici s-au gasit destule voci, inclusiv un psiholog, sa-i spuna ca totul este in regula, nu e nici pervers, nici obsedat, nici macar ciudat. Faptul ca ai gusturi diferite de ale majoritatii nu te face ciudat.

Cat despre faptul ca ar fi venit la agatat...Sa-i uram succes, zice ca e baiat tanar, frumos, probabil si cu bani daca spune ca in cercul lui sunt acceptate numai persoanele tip fotomodel. Si, se pare ca il duce si mintea daca cele mai multe dintre noi nu ne-am prins ce vrea el de fapt.

Si, nu pentru Erik ci pentru toate viitoarele mamici care citesc aici: alaptatul nu duce la sani lasati; s-a mai discutat pe aici, sarcina duce la cresterea sanilor. Atunci cand o femeie nu alapteaza sanilor le scade rapid volumul si "se lasa". Cand o femeie alapteaza, sanii raman voluminosi pe perioada alaptarii dar scad apoi si "se lasa". Deci, nu alaptatul ci sarcina duce la lasarea sanilor doar ca asta se produce dupa alaptat, daca alaptezi. Adica, alaptati linistite!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sebicu

Mai frate,

daca pe un site s-a lasat cu misto-uri ieftine, pe al doilea site tot la fel... ar trebui sa te ingrijorezi, nu sa te ambitionezi sa mai dai pe alte site-uri. mai ramane sa se gaseasca unul sa deschida post cu " am un sfarc putin mai mare decat celelalte doua, problema?".
dat fiind ca site-ul DC e un site pentru mame in general, si alaptarea nu vine si cu un implant de silicon sau un lifting mi se pare stupid deschiderea unul subiect de genul asta aici. daca spui ca nu incerci "agatzatul" inseamna ca ai gresit total domeniul site-urilor unde ar trebui pusa intrebarea asta.

De ce tineti neaparat unele sa goniti oamenii care poate au o problema si nu au cu cine vorbi in viata reala, nu inteleg? Da, forumul este pentru mame, dar se discuta de absolut orice. Omul a pus subiectul la Psi si nu la Femei insarcinate sau mai stiu eu unde, deci chiar nu-ti inteleg reactia. Eu vad doar un om pe care il apasa o preferinta mai neobisnuita pe care o are si simte nevoia sa vorbeasca despre ea. Aita timp cit o face decent si politicos eu nu vad care e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip
Da, forumul este pentru mame, ....

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

Esti sigura?

http://www.desprecopii.com/info-id-76-nm-Despre-noi.htm

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip
Da, forumul este pentru mame, ....

Esti sigura?

http://www.desprecopii.com/info-id-76-nm-Despre-noi.htm

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mame si tati bineinteles, dar sint predominante totusi femeile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu voi intra in discutii pentru ca eu nu cred ca pentru discutii a deschis subiectul autorul... intuitiv, am senzatia ca e mai mult decit o simpla intrebare.

Eu nu am nimic cu preferinta ta, nu mi se pare nici in regula (caci vorbesti prea mult despre ea), nici in neregula (sint altele si mai si...). Pe mine m-a frapat faptul ca pui aceasta intrebare, la cei 28 de ani ai tai, necasatorit, fara copii si fara intentia exprimata de a-i avea... si, din cite am inteles, arati destul de bine ca sa atragi femeile cu sinii lasati... numai pe forumuri de mamici.

Daca o gaseam si pe alte forumuri, sa zicem cu un specific mai general sau chiar mai... sexual, probabil ca nu-mi atragea atentia... nu intru in detalii, ca stii tu mai bine de ce pe acest gen de forumuri te intereseaza sa afli raspunsuri...

Si nu sint ironica, vorbesc cit se poate de serios si te iau in serios. Tocmai de aceea, cred ca preferinta ta trece un pic dincolo de zona preferintelor sexuale sau atractiei pentru anumite femei... eu as sapa un pic, as fi curioasa sa aflu de unde vine si de ce am tendinta sa pun aceasta intrebare in special mamicilor. Si, mai ales, de ce tin atit de mult sa aflu ca sint in regula in preferinta mea...

Si mic, ca sa nu te superi: sint curioasa daca te-ai fi asteptat ca mamicile sa povesteasca cum ii au, daca ies pe strada cu sutien sau fara... din felul cum scrii, imi pari un tip destul de inteligent, sigur stii din momentul in care ai deschis subiectul ce anume cauti.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Me comprends-tu, au moins en ce moment toi? Non, tu me juges fou; tu m’examines; tu te gardes de moi. Mais si tu parviens à saisir un jour ma souffrance, viens me le dire et je serai heureux une seconde, peut-être. (Maupassant, Solitude).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Foarte bine ca a venit si aici, uite aici s-au gasit destule voci, inclusiv un psiholog, sa-i spuna ca totul este in regula, nu e nici pervers, nici obsedat, nici macar ciudat. Faptul ca ai gusturi diferite de ale majoritatii nu te face ciudat.

Acum daca stau sa ma gandesc bine, problema nu este placutul sanilor lasati, asta s-a stabilit. E ok sa iti placa.E ok sa nu-ti placa. Pana la urma vorbim de sani nu de ceva iesit din comun.

Problema apare in momentul in care cauti cu infrigurare, constant, sa citesti despre sani lasati, sa ´´discuti´´ pe marginea sanilor lasati, sa fii practic obsedat de tema asta. Sau sa ajungi in halul ala in care abia sa te poti controla cand vezi o pereche de sani.

Erik dezvolta subiectul pe postare ce trece, de unde eu trag concluzia ca ii face o deosebita placere sa vorbeasca despre asta. Asta inseamna ce? Inseamna ca (,) nu e vorba doar de a prefera o forma de sani, cat mai ales a discuta despre. Discutiile pot provoca fix aceiasi placere ca si o imagine.

De unde vine preferinta? Pai, multi nu-s curiosi sa afle. Si cred ca nici Erik nu e curios.

Nelia, , evident ca s-ar fi asteptat.

Hannen,
Sunt unii care gasesc placerea vorbind porcos doamnelor necunoscute la telefon. Sau care pandesc femeile pe la geamuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Erik dezvolta subiectul pe postare ce trece, de unde eu trag concluzia ca ii face o deosebita placere sa vorbeasca despre asta. Asta inseamna ce? Inseamna ca (,) nu e vorba doar de a prefera o forma de sani, cat mai ales a discuta despre. Discutiile pot provoca fix aceiasi placere ca si o imagine.

De unde vine preferinta? Pai, multi nu-s curiosi sa afle. Si cred ca nici Erik nu e curios.

Nelia, , evident ca s-ar fi asteptat.

Exact. Ba sa stii ca eu as fi curioasa sa aflu. Mie nu mi se pare in neregula preferinta, ci faptul ca il excita discutiile despre obiectul preferintei si, chiar daca nu veti fi de acord, acest lucru nu mi se pare potrivit cu specificul forumului. Si il excita cu atit mai mult cu cit discuta cu mame, caci, dintre toate femeile, au mai multe (ne)sanse sa ajunga cu ei lasati.

Ar merge cu psihologia daca ar fi dorit sa afle mai multe despre mecanismul psihologic pe care se dezvolta aceste placere sau placerile in general, obsesiile chiar, de ce ii place sa discute despre asta, de cauta frebil site-uri unde sa posteze intrebarea si sa se converseze cu femeile (care, repet, fiind mame, au sigur sinii mai lasati ca altele)... pentru toate exista o explicatie si, da, e interesant de discutat despre asa ceva pe linie psihologica.

Cornelia
<hr noshade size="1" />Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Me comprends-tu, au moins en ce moment toi? Non, tu me juges fou; tu m’examines; tu te gardes de moi. Mais si tu parviens à saisir un jour ma souffrance, viens me le dire et je serai heureux une seconde, peut-être. (Maupassant, Solitude).[/size=1]

Mergi la inceput