Imi plac foarte mult sanii lasati; problema?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

da concret asa, cam ce vrei tu de fapt de la topicul asta? ti s-a spus deja ca esti ok, altceva ce mai astepti.
vrei o lista cu useritele "sexoase"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sebicu spune:

Draga Erikvanderty,

Incep cu draga pentru nu as vrea sa te jignesc cu primul cuvant. Postul tau mi-a trezit curiozitatea si am inceput sa caut pe net subiecte asemanatoare. Ghici ce am gasit?
Cel putin 3 site-uri cu profil asemanator DC-ului care au respectiva intrebare. Aaaaa... ghici cine e omul care a postat : Erikvanderty.

Acum nu ma hotarasc daca esti un pervers cu ceva minte sa iasa la agatat pentru un site de genul asta, sau pur si simplu un obsedat care vrea sa verifice daca cineva ii mai impartaseste obsesia. Oricum, ma gandesc ca toate raspunsurile de pe cele 4 site-uri (cat am avut eu rabdare sa citesc) ar trebui sa iti satisfaca curiozitatea asta.

Poate ca ar trebui sa inchizi subiectul asta si sa-ti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erikvanderty spune:

da sebicu, am mai deschis si daca ai sa citesti in interior ai sa vezi ca s-a lasat cu mistouri ieftine. sa inteleg ca daca deschideam topicul doar aici nu eram pervers dar daca deschizi in 2 locuri esti? sau daca deschizi in 3 esti?De cand perversitatea este direct proportionala cu numarul de forumuri unde discuti un subiect ?:)

De aceea am si apreciat si am multumit celor care au raspuns aici (dincolo nu ai sa vezi mesaje de multumire) pentru ca este singurul loc unde s-a discutat serios, si chiar m-a ajutat.

P.S. nu stiu tu cum agati, dar eu cand agat nu o fac sub protectia anonimatului. DIntr-un motiv foarte simplu : nu duce nicaieri :P
Peace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
oanap85 > nu asta a fost motivul pt care am deschis aici, insa da, daca ma gandesc mai bine ai dreptate :D

ce am dreptate?..maii Erik..te rog frumos sa nu-ti imaginezi cum aratam...[
poate pt tine e placere sa te uiti(ca sa nu zic holbezi)la sanii femeilor dar poate ca noi nu ne simtim f bine

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

:) Oana , tie cand iti place ceva pe strada te holbezi? sau arunci o privire pe furis si dupa aceea in capusorul tau stii ca ti-a placut?

Normal ca nu ma holbez ca sa fac personajul sa se simta inconfortabil (lucru care m-ar face si pe mine sa ma simt inconfortabil).
Insa mai mult decat atat, ar trebui sa fie placut cand cineva te gaseste atragatoare.(indiferent de motiv :P)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Acum sa vad cine se mai contrazice cu mine cind zic burka si bocanci in miezul verii.Exista domnule o iesplicatie in toate.Pai dupa ce am citit nushce despre labele picioarelor(oare zisei corect?) voi credeti ca io risc sa sara unul pe picioarele mele precum Patrocle?

Si cind mi-o amintesc pe prietena mea din copilarie care zicea mereu cu mare obida "Doamne,urite mai sunt degetele de la picioare.Oare nu era mai bine daca nu aveam degete?"

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

voi credeti ca io risc sa sara unul pe picioarele mele precum Patrocle?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

hannen , m-ai facut sa rad cu pofta. si la faza cu bocancii, si la faza cu degelete de la picioare :))))) Ce probleme existentiale avea prietena ta :)))))
Mie degetele de la picioare imi par in multe cazuri comice, insa nicidecum urate :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Erik,
scriai ca mama ta v-a parasit pe tine si pe tatal tau cand aveai numai 2 ani. Imi pare rau ca s-a intamplat asa si te inteleg ca nu vrei sa discuti despre asta.
Nu sunt psiholog, dar pararea mea este ca, daca ai vrea sa afli mai multe despre preferintele tale sexuale, mai ales daca ti se par excentrice, un psiholog te-ar putea ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sebicu spune:

Mai frate,

daca pe un site s-a lasat cu misto-uri ieftine, pe al doilea site tot la fel... ar trebui sa te ingrijorezi, nu sa te ambitionezi sa mai dai pe alte site-uri. mai ramane sa se gaseasca unul sa deschida post cu " am un sfarc putin mai mare decat celelalte doua, problema?".
dat fiind ca site-ul DC e un site pentru mame in general, si alaptarea nu vine si cu un implant de silicon sau un lifting mi se pare stupid deschiderea unul subiect de genul asta aici. daca spui ca nu incerci "agatzatul" inseamna ca ai gresit total domeniul site-urilor unde ar trebui pusa intrebarea asta.

Mergi la inceput