Scolari de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu am o prietena doctorita, al carei sot are un business din asta de apartamente cu ziua, saptamana, luna... eu am folosit serviciile lui cand am organizat aici botezurile copiilor ca nu puteam sa cazez atatea neamuri la mine si sa stii ca sunt foarte decente daca mergi pe recomandare. Te-as invita sa stai la mine, dar fara masina e cam greu cu deplasarea, doar daca va inchiriati o masina ar fi fezabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Andries, multumesc mult, ne-au invitat multi prieteni dar as vrea 3-4 zile sa stam singure undeva ca sa ma pot plimba in voie... uite-asa prin locuri care probabil ca unui bucurestean nu-i spun nimic dar mie imi sunt dragi, cum ar fi in piata la domenii sau in parcul ciresarii... de cate ori venim satm la rude/prieteni si trebuie sa ne facem programul dupa al lor, ca bietii oameni se straduiesc sa ne distreze cum se pricep ei mai bine. asa ca vreau cateva zile sa stau singura si sa fac ce vreau eu si cred ca cel mai bine e sa inchiriez ceva. Poti sa-mi dai detalii pe PM despre cei cu inchirierea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
Cori vii singurica cu fetili? da' pan' la mare nu va aruncati? ca acum merg mai bine trenurile si faceti sub 3 ore (sa bat in lemn....)
poate va mai fac ceva pofta....
Gabi, pai tu veneai des pe aici.... de Andries nu mai zic ca uite cum ma duce cu vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Andries, multumesc mult, ne-au invitat multi prieteni dar as vrea 3-4 zile sa stam singure undeva ca sa ma pot plimba in voie... uite-asa prin locuri care probabil ca unui bucurestean nu-i spun nimic dar mie imi sunt dragi, cum ar fi in piata la domenii sau in parcul ciresarii... de cate ori venim satm la rude/prieteni si trebuie sa ne facem programul dupa al lor, ca bietii oameni se straduiesc sa ne distreze cum se pricep ei mai bine. asa ca vreau cateva zile sa stau singura si sa fac ce vreau eu si cred ca cel mai bine e sa inchiriez ceva. Poti sa-mi dai detalii pe PM despre cei cu inchirierea?

Parcul Ciresarii este distrus si inchis, cresc balariile in el. Sorry.
Iti dau PM maine dupa ce validez numarul e telefon al domnului (ca eu il am numai pe al ei). Are ap si pe magheru de ex (adica ft central) si pe la unirii, tineretului, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Corina, am un mare lapsus dar e un apart hotel pe iancu de hunedoara pe care il foloseau ai nostrii cu zor in bucuresti, arata super bine e aproape de metrou in victoriei curat si pretul era decent.Daca nu vin maine cu informatii hartuieste-ma pePM sa ii i treb pe cei din RO numele si un contact.

Mergi la inceput

neata
Marina, Starlight suites parca e apart hotel-ul de la Iancu de Hunedoara? ( e undeva peste 150 eur/noapte din cate stiu eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

bine ca se termina saptamana!ieri am murit ..mi-au dat un cabinet si mi-au pus in fata clineti..de medicina muncii..si am ramas singura in clinica(fara medici care sa stie ce fac eu adica)..si am avut 8 in 2 ore!..fara aer conditionat..fara geamuri care se puteau deschide!..ideea este ca pana la urma m-am descurcat..imi ziceau oamenii..dar chiar ne consultati??ca deobicei nu se dezbraca nimeni!..

oricum nu pt asta m-au angajat dar asta este..mergem inainte!

Daria nu stiu unde gasesti asa preturi!
Rox ..m-am vazut!

Mai am si eu poze ..dar timp nu am./.si asa Sorin a ramas cu totul..dus luat copil de la scoala..facut lectii dus miercurea la modelaj..ieri a gatiti si doua feluri ciorba de miel si friptura..pai daca incepe si el serviciul..noi cum ne descurcam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, asa e, veneam...dar pe vremea aia ne plateau hotelul pentru toate activarile pe care le aveam la mare... acum de ex am iarasi activari pentru ca am lansat un nou produs (trebuie sa ma laud cu el intrucit sunt sigura ca o sa va placa - e imposibil sa nu fi vazut la tv reclama, e un amestec de bere cu limonada si va garantez ca e excelent, mai ales pe timp de vara!! ) - si am avut sampling masiv la mare in weekendul asta, o sa mai am si in sezon, dar daca vreau sa ma duc, trebuie s-o fac pe banii mei...in fine, vedem noi cum facem, acum vine vremea frumoasa, poate aranjam sa venim in weekenduri...
Pina una-alta eu sunt oricum numai pe drumuri, Buc - Amsterdam - saptamana viitoare iar ma duc la un curs acolo, de marti pana vineri...si sincer eu m-am cam saturat...

Mergi la inceput

Kim, te scot? dupe aia m-am prins ca nu trebuia sa pun poza fara sa intreb bravo lui Sorin.
Gabi, pe bune????? ce tupeu pe astia ai tai, la cum le merge.... io nu beau amestecaturi din alea, doar berea simpla e buna! . eu unde vad pozele de la petrecerea in alb??? is doar pe fb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Asa, Starlight, mey nu mai tin minte exact cat era, aveam 90 euro novotel si radisson, asta era sub pretul asta si stiu ca familistii il iubeau ca era cu camere mari, spatioase, bucatarie. Cum sa fie appart hotelul 150 USD , nici in Paris nu e atat, desi nu ar tb sa ma mire nimic La romanika:)

Mergi la inceput