Scolari de iulie-august 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
mneata :-)
aici a plouat noaptea si acum sta sa ploua iar, uofff...
Kim, in targul de vechituri, ca asta e de fapt, dar ca acolo gasesti incepand cu chestii noi pana la prostii orice, dar orice ce exista pe fata pamantului: piese de schimb, oale, haine, incaltari, jucarii, masini :-) Si foarte multa lume a trecut peste rusini si merge acolo saptamanal :-)
ce bine ca e vineri, yuhuuu !
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
g_ioana spune:
Neatza
Kimbine ai venit in clubul nostru...eu recunosc ca nu mai am timp liber aproape deloc...si-mi trebuie o clonade exemplu maine mandra are un concurs la un liceu din iasi,eu trebuie sa fiu la scoala sa recuperez ziua de luni,tati are meci iar bona m-a anuntat aseara ca-i bolnava,cu febra..
Roxi lasa meii poza ca asa i-am admirat si noi nuanta parului supermisto in lumina soarelui
Care ce-ati facut pe la smart?...a mea cred ca a gresit vreo doua
hai sa avem o zi faina
szivarvany spune:
cica 2 greseli si noi, dar am uitat sa aprofundez :-) sunt o denaturata.
am mers azi la scoala si hihihi, hahaha, am uitat sa intreb de probleme :-)
din straputul gandirii giuliene :-)
"Mami, profa ma place cel mai mult, tot asta zice la ore si eu nu stiu daca ma bucur sau nu" :-)))
asta e profa cea simpatica de pictura :-))) si cum giulik e junioara pe acolo si cea mai silentioasa cred ca i tot declara una alta :-))) :-)))
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
leeloo2004 spune:
Da, Rox, sunt pe fb...stai sa vad daca le am si aici in PC si le incarc...
Edit - uite-le:
http://family.webshots.com/photo/2758033200050279906ILfpPw
sunt dinainte sa plec la White Sensation...
kim222 spune:
rOX DE CE SA MA SCOTI??...stati s avedeti ce poze va bag eu..m-ampozat pe malul lacului(adica o prietena ,nu eu).
Gabi eu stiu ce spui../.Ciuc nu?? Abia astept s-o gust //eu beau amestecaturi din astea tocmai pt ca nu ma omor dupa bere. Ai slabit si -ti sta f bine tunsa asa!
Ioana eu daca as avea 250 ron..mi-as angaja femeie..asta ma sterseaza pe mine sa fac curat saptamanal in 200 mp
Daria poate mergem si noi..apropo..am o colega super draguta din ..Oradea..abia s-a intors de acasa a fost de 1 mai..
kim222 spune:
io de concursuri nu mai comentez..ca le fac cu d-na in clasa..pe banii mei..si unde nu stiu sunt ajutati..asa ca urmatoarele 2 concursuri nu l-am mai inscris
szivarvany spune:
la noi vin alti profi si nu i ajuta nimeni, nu ca ar refuza copiii :D
_
Andries spune:
eu zic de ceva d eacest gen:
http://www.stayinbucharest.com/apartments.php
Corina ai PM cu nr de tel. daca te decizi la unul din ele, am vb cu domnul si recomandarea e app Cherry sau Apple. Sa-mi spui si mie daca ai vb ca sa stiu daca ma mai suna (eu i-am spus de principiu in iunie).