reintoacerea pregatitoarei la gradinite
Raspunsuri - Pagina 2
Cornelia spune:
Nu pot decat sa sper ca CV-ul e scris de altcineva, iar doamna rector se grabea cand l-a semnat .
Asta ar fi cel mai optimist scenariu .
Cornelia
asteryaro spune:
Eu cunosc un cadru didactic cu grave, foarte grave greseli de ortografiere a limbii romane.
Chiar aici, pe forum!!!
Dar poate ca nu se ia in consideratie, este cadru didactic la ambliopi.
Sunt ironica, desigur... si foarte trista in acelasi timp, ca astfel de oameni, care ar trebui sa fie "top of the top" au asemenea probleme...
lavi02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti "mai prost decat Farfuridi si mai canalie decat Catavencu" |
ca bine zici! Din pacate e un ras f f amar...
poohy spune:
Ala bala portocala cioc boc treci la loc
Se joaca rau cu copiii nostri
O reforma a invatamantului e necesara. Pregatitoarea la scoala mi se pare ok, mai ales dupa ce am vorbit cu mamici care au copii de scoala. Mai toate mi-au zis ca sunt greutati la adaptare, ca sunt multe schimbari fata de cand am facut noi primara.
Mi se pare necesar sa se schimbe si programa (ca nu imi place partea cu religia, e altceva - insa si acum e prezenta).
Alta imensitate mi se pare si desfiintarea (din nou a) scolilor profesionale
Si sistemul universitar trebuie schimbat, nu conteaza cati termina, ci calitatea... Multe nu imi plac, si de multe ori ma intreb daca nu am gresit fata de copiii mei ca am ramas in tara
Ca au fost probleme cat carul la inscrieri, e adevarat. Dar tine mai mult de organizare decat de lege. La anul se revine la ce a fost, adica spagi cat cuprinde, cine da mai mult, prinde loc. Se dau mere pe pere. Nu se mai fac vize de flotant, se dau bani. Macar partea cu viza de flotant era cat de cat controlabila (daca se vroia)
Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Aruncam banii care au fost cheltuiti pana acum, nu conteaza. Avem prea multi in invatamant.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
matahut spune:
Bun, si daca de la toamna viitoare se muta din nou pregatitoarea la gradi, ce clase vor lua invatatoarele care vor termina atunci clasa a IV-a si care ar fi urmat sa preia clasa pregatitoare????? Doar nu le pun pe liber :D Singura solutie pe care eu o vad ar fi cea de-a renunta la suplinitorii angajati in acest an (peste nr titularilor din scoli - fiindca am inteles ca nu se creaza posturi pline si nu vor veni decat suplinitori la clasele ramase neacoperite din efectivul de titulari al scolii) si de-a prelua aceste clase (atunci clasele a II-a sau a I-a) invatatoarele titulare ce vor termina clasa a IV-a in 2013. O nebunie. Ca sa nu mai vorbi de mobilierul special achizitionat, de modificarile facute de fiecare scoala etc etc.
sibip spune:
Off topic: de cind cu schimbarile astea, ma gindesc tot mai intens la cartea 1984, a lui George Orwell. Situatia nu e cu nimic diferita de a noastra. Exista 3 forte politice, care fac si refac aliante si se poarta ca si cind trecutul nu ar fi existat. Acelasi lucru si cu legile.
"The Party said that Oceania had never been in alliance with Eurasia. He, Winston Smith, knew that Oceania had been in alliance with Eurasia as short a time as four years ago. But where did that knowledge exist? Only in his own consciousness, which in any case must soon be annihilated."
sibip spune:
Citat de pe hotnews.ro, din declaratiile lui Victor Ponta referitor la propunerea lui Ioan Mang in locul doamnei Dumitrescu:
<<In acelasi timp, deciziile politice si dureroase trebuie sa le iau eu. Consider ca in perioada imediat urmatoare, ministrul Educatiei are imediat de organizat admiterea in clasa pregatitoare, bacalaureatul, admiterea la liceu. Un ministru care in fiecare zi trebuie sa raspunda la niste acuzatii, chiar neadevarate, nu poate functiona la 100% din capacitate>>
Sursa:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12183941-victor-ponta-nominalizez-alta-persoana-functia-ministru-educatiei-senator-ioan-mang.htm
Dragi parinti, pregatiti-va pentru o noua incercare : ADMITEREA IN CLASA PREGATITOARE!
(sper pentru confortul meu psihic ca e vorba de o greseala a hotnews si nu de o aberatie a noului prim-ministru. Pentru ca asta e prea din cale-afara. Ce doamne iarta-ma cauta acolo unde a fost pus, daca nu se poate abtine de la asemenea erori???)