Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

la multe lunite bulgarasilor care sarbatoresc astazi: Gruia de Cati, Eva si Vlad de mamici mutante Danezza si Suzieq, Sanziana de Puiutza
de asemenea, numai bucurii celor nascuti pe data de 31 a lunii si care tot sarbatoresc: Robert de Ica, Antonia de Nicole,
multumesc mult celor care m-au mai linistit in prvinta sperieturilor si tresaririlor. intre timp am mai progresat si nu ne mai speriem pe scara (coboram foarte incet, vorbindu-i in permanenta), iar noaptea nu s-a mai trezit speriata. dupa cum spunea anca, primul copil ne invatam... este de sacrificiu
fetelor, se dau cadouri la nasii de botez? este vorba despre acei faimosi colaci care se dau la nasi impreuna cu faina, ulei, etc?
suzie, mar_ysa - cum mai sunteti cu raceala?

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Altesa al meu se trezeste de besinute. Nu conteaza nici cat a mancat nici cat a dormit. El in mod normal prima tura de somn o are de aproximativ 4 ore, dar dupa asta e jalea. Aseara 10.30-2.00 si a readormit la 3 pana la 4.50, apoi pana la 6.30 apoi cu greu pana la 8.15. La 9 a vomat de la prea mult scremut. La 9.30 abia a facut kk si a fost fericit. Acum inca nu doarme chiar daca e obosit si sacait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Felicitari bebelusilor proaspat crestinati si la multe lunite sarbatoritilor de zilele astea: Robert Stefan, Gruia Matei, Miruna, Kariss Yasmin, Codrin Nicusor, Antonia Cristiana, Eva Nicole, Vlad Stefan, Vlad si Adina Sanziana!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fii-mea se lupta cu niste colici teribili de vreo 3 zile, recunosc ca si eu am luat cateva guri de Fanta si Schweppes in ultimele zile dar nu am baut cu toptanul, au fost chiar numai cateva guri. Oricum am zis ca, gata, trebuie sa ma abtin ca nu se mai poate. A ragusit mititica de atata urlat, azi urletele suna mai mult a caraituri...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Anda, parca vorbesti de Cristi al meu. Doar ca el nu se trezeste complet de la scremut, doar fornaie cu intreruperi, uneori zeci de minute , si nu ma prea odihnesc cand il aud.

Luiza Of, normal ca tuseste bebe Vlad daca siropul era pt expectoratie, ce o fi in capul unora? Subscriu la partea cu diferentele dintre medicul care ne-a urmarit sarcina si pediatri. Pediatra noastra e cu mare experienta, nu zic nu, dar nu se ridica la nivelul lui A. Intelegi tu

Kraluca, ma bucur ca nu e nimic cu fetita. Lasa, mai bine mame nebune decat neglijente. De cand ai povestit de tresarit, si al meu a facut asa destul de puternic de cateva ori, intinzand mainile in sus, dar a adormit repede la loc.

La multe lunite sarbatoritilor zilei.
Si sa va traiasca micutii crestini care au avut botezul weekendul trecut. Cred ca noi o sa fim printre ultimii crestinati, peste doua saptamani.

Edit: Anangel, acum am vazut ce ai scris, la mine o gura de Fanta etc daca am luat, bebe a avut colici mai nasoli decat de obicei, de vreo 3 ori s-a intamplat. Dar ai mei mi-au spus ca-s nebuna, ca o gura doua nu au cum sa afecteze, ma bucur ca a mai observat cineva asta si ca nu-s chiar dementa cum zic ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite bulgarasilor sarbatoriti zilele astea, si felicitari celor crestinati
- anca- multumesc tare mult pt raspuns,am inteles...ma contrziceam cu sotul meu ca nu stiu de unde stie el..ca daca stai 2 ani acasa indemnizatia ti-o da numa primu an..ca numai cele care opteaza pt un an primesc si aia 500 de ron in al doilea an..
- v-am mai tot citit dar nu am mai apucat sa mai scriu...
- kraluca...ma bucur ca acum esti linistita..si Ilinca mea se mai sperie..pfff..knd stranut mai ales...se mai sperie si in somn da se linisteste..se sperie la diverse zgomote dar ma duc sa o linistesc imediat si isi revine....
- va las acum...mai revin..multa sanatate fetelor..sanatate bebeilor...
- aaa...Ilinca mea a reusit sa se intoarca singura...de-acu inainte tre sa o supraveghez f bine ca acum o las asa,,peste doua minute e intoarsa...acum cateva seri era sa cada de pe masa de infasat...era si sotu langa ea...se uita la mine,imi spunea ceva..si la un mom da s-a intors si daca nu tinea Vlad de marginea mesei de infasat... aia era!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

La multe lunite Gruia de Cati, Robert de Ica, Antonia de Nicole, Eva Nicole de Danezza, Vlad de Suzieq, Adina de Puiutza!!!
si un 1 MAI deosebit pentru cele care iesit la aer curat si gratarel,dar si pentru celelalte fete!!!
raluca ma bucur pentru buburuza ta si pt tine,doamne ajuta ca e bine tot.
cu somnul si edy e teroare in ultimele zile.ieri de exemplu nu a dormit toata ziulica deloc,plus ca se agita de zici ca acuma isi ia zborul.
doarme bine de la 7-8 seara si pana la 12,papa in somn,si ii da mai departe pana la 3,si de atunci incepe distractia,papa si dupa aceea adoarme,dar nu mai doarme calumea,ca are si el besinutze si pe la 5 reuseste sa faca kk.si de bucurie si fericire,dupa aia se agita si vb pana pe la 8-9 dimi.acum doarme deja de vreo ora linistit.
fetelor eu va las azi,ca mergem si noi la un gratarel la neamurile mele,care au o gradina superba si vreau sa profitam toti de ocazie.
la mamici si bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

si un 1 MAI deosebit pentru cele care iesit la aer curat si gratarel,dar si pentru celelalte fete!!!
lexi imi pare rau de bebelina ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

noi stam in casa deoarece este prea cald... vom iesi pe la 17-18, cand soarele nu mai este atat de puternic. pitica mea nu se simte deloc bine pe caldurile astea, e agitata, maraita si nu doarme afara... am observat sambata si duminica. in schimb, in casa este linistita, voiasa si doarme, nu foarte mult, dar macar doarme
altesa - tu schimbi schimbi scutecul ca in filmuletul postat? noi acum ne perfectionam...

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Multumim de intrebare...
Suntem ceva mai bine...si eu si pitica.

Altesa cu pusul scutecului eu nu am inteles nimic...bine, nici nu am avut asa rabdare sa ascult...prea mult vb si nu arata exact.

Fetelor aveti mare grija cu supraincalzirea bb....cu Leyre am iesit o data in Herastrau pe la 15-16 si a facut copilul febra de nu mai stiam ce are..cu toate ca am stat doar la umbra.

Nu va mai pove ca alalta seara am iesit un pic in fata blocului pe la 7...Kariss era in body maieu si atat iar o tipa plimba un bebe in landou...deci era mic..in costumas polar (parea sa aiba ceva si pe dedesubt) si caciula de toamna tarzie chiar iarna legata sub barbie.aaaa si nu a ea nici copertina nimic...soarele batea direct pe el...cre ca vroia sa il prajeasca ii era foame
DD le-as amenda pe astea jur...daca mai vad multe ma imbolnavesc de inima, mi-e mila rau de copilasii aia.
Scuze da sunt cam sensibila!

Mergi la inceput