Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ane-maria Am fost azi la control la dr cu ea, nu facea kk de 2 saptamani , i-am bagat cate jumatate de supozitor sa faca , dar azi ne-a data reteta pt reglarea florei intestinale DAR nu o mai cumpar, a facut kk cand am ajuns acasa cu ea. ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012) |
Anne-Maria, eu zic ca ar fi bine sa iei reteta, tocmai pt. ca trebuie sa i se regleze flora intestinala.daca a pacut un caca, nu inseamna ca i s-a reglat.parerea mea!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ane-maria spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Ursulet, ti-am dat PM. Fetele, diseara imi vine viitoarea cumnata in vizite. Nu am cunoscut-o pana acum si al meu cumnat este cu ea de maxim o luna dar deja pun de o mica nunta...ce sa faci daca este dragoste????? Am carcotit la al meu sot ca e prea repede, ca e o devoratoare de barbati si ca-mi va rani frumusete de cumnat pe care-l iubesc mult si ca nu e ok sa se miste atat de repede si sotul ma facu ipocrita, ca noi am fost impreuna dupa prima intalnire si m-a cerut dupa prima luna dar am zis ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Si acum m-am enervat ca are dreptate si sunt ipocrita dar nu o plac desi nu am cunoscut-o pentru ca tot mi se pare prea repede. La noi nu a fost prea repede dar la ei da. Sunt o femeie cu suflet mic si meschin...nici macar soacra-mea nu gandeste ca mine. Mamica de grasunel Alexandru |
nu te cred .
stii de ce spun asta ? pt ca nici eu nu o plac pe cumnata-mea si cam aceeasi situatie a fost si la noi, adik nu o cunosteam si nu o placeam , am cunoscut-o si iarasi nu mi-a placut, si nici acum nu o plac dupa ani de zile ( pt ca nu s-a purtat frumos si corect )si sa stii ca nu am suflet mic si meschin si cred ca nici tu nu ai insa unii oamenii nu-ti intra la suflet si cu asta basta .
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
georgia_c spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Nici in rochie Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
daca pun io poze cu mine , nu aveti voi monitor sa incap plan intreg
chiar s-a apucat cineva de sala serios..ca io ma pregatesc sufletest sa zgudui tona de sunca poate poate se mai topeste
ane-maria spune:
citat din mesajul lui alina_anto Am pus cateva poze sa ne vedeti la botez aici Revin pe seara sa recuperez ce ati mai scris, ca sunt in urma.. Va pup pe toate Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
Superbe pozele! ce era acel carnetel cu numele pe el? am vazut ca scria cineva in el ...
Iar am umplut pagina cu postarile mele , Scuze fetele
ane-maria spune:
citat din mesajul lui mady_19 frumoase foc Alina-si tu si Sara, si Filipone un frumusel..toata lumea!!!.. -mi-am adus aminte de Ilinca..la botez a stat numa cu suzeta..mai ales la biserica..ca apoi a dormit mereu..fara suzeta... - fetelor, stiu ca s-a mai discutat..dar eu nu prea am percutat, ca sa zis asha..oare sa-i dau fetei ceai sa bea?de sete?mai ales acum ca cald tare...mentionez ca bea mai mult lapte praf..san mai putin...dimineatza si seara..si dupa amiaza cat am..putin... |
Eu am hotarat sa ii dau ceai NEindulcit Baby Calm ,desi si alaptez exclusiv, , si pediatra a zis ca e ok sa ii dau , dar asta mica nu prea vrea , mai mult de 40 ml/zi nu reusesc sa o fac sa bea si i-l da de obicei dupa amiaza cand si temperatura afara este f mare.
Gata , nu mai zic nimic , ma duc sa fac niste crema de zahar ars ca as manca ceva dulce si asta nu e f greu de facut... vrea cineva ?
Va stept pe la mine .... va dau adresa dc vreti
.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgia_c
daca pun io poze cu mine , nu aveti voi monitor sa incap plan intreg chiar s-a apucat cineva de sala serios..ca io ma pregatesc sufletest sa zgudui tona de sunca poate poate se mai topeste Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
io va intrec cu siguranta.
1,66 m
89 kg in sarcina
74-dupa ce-am nascut.
79 acum
am coronita sau nu?
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
lady cateva flori din coronita sunt ale mele .. asta pt ca am cam cu vreo 2-3 cm in plus ..la cm..ca la kg tot pe acolo sunt si io..poate vreo 1,2 in minus.. mi-e ca dezmembrez patul de tot ..serios acum
My_Lady0091 spune:
sunt paturi din fier forjat
Matzaila_81 spune:
Deprimare maxima. Anulari de ultimul moment la botez.
Stiu ca sunt oameni care chiar nu pot veni si stiu si cei care nu-si bat capul sau la ale caror evenimente noi am fost si acum ne dau un mare flit in conditiile in care asta e singurul eveniment pentru mine ca nici nunta nu am facut la restaurant.
Dar ce ma mira,nici mama sau tata nu vin ca nu le-a placut invitatia pe care am facut-o. Are pe ea o poza cu piciorusele grasunele ale lui bebe si au spus ca aia e poza de morga nu de botez, biserica nu e aia pe care au vrut-o ei drept urmare nu mai vorbesc cu noi si nu isi fac aparitia.
Lista mea de prieteni s-a redus drastic ca si familia. Nu de alta dar doar fratele meu vine in rest am primit mesaj pe facebook cu "ne pare rau ca te anuntam atat de tarziu dar nu putem veni, sa va traiasca"
Imi vine saplang. O sa ma calmez pana maine dar in momentul asta imi vine sa plang de frustrare.
Mamica de grasunel Alexandru
ursulet33 spune:
sa va distrati si voi, eu am ras cu lacrimi :)
http://www.break.com/index/cat-alarm-clock-2318828